Reclamă

Jennifer Garner a fost surprinsă la plimbare cu familia sa. Ce face actrița cât timp Ben Affleck se află în luna de miere

Jennifer Garner a fost surprinsă la plimbare cu familia sa. Actrița încearcă să treacă peste despărțirea de Ben Affleck. Fostul soț s-a căsătorit recent în Georgia, iar ulterior a plecat într-o lună de miere de vis, în Italia. În tot acest timp, fosta soție a actorului a decis să-și petreacă timpul în compania celor dragi.

Publicat: 25 august 2022, 13:37

La nunta lui Ben Affleck au fost invitați și cei trei copii ai săi din fosta căsnicie cu Jennifer Garner, Violet, Seraphina și Samuel s-a bucurat să fie alături de tatăl lor. Imediat după nuntă, Affleck i-a condus la aeroport. Sursele externe spun că adolescenții s-au întors acasă la mama lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Garner a fost surprinsă la plimbare cu familia sa

Jennifer Garner s-a aflat pe lista de invitați de la nunta fostului soț. Cu toate acestea, din cauza programului încărcat, diva s-a văzut nevoită să refuze invitația. Totuși, aceasta și-a lăsat copii să participe la nunta lui Affleck cu JLo.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Garner în Galeria Foto!

Jennifer Garner a fost surprinsă la plimbre cu familia sa pe străzile din Los Angeles
Samuel s-a întors la mama sa după nuta lui Ben Affleck / Profimedia Images

La aproape o săptămână de la marele eveniment, Jennifer a fost surprinsă la o plimbare relaxantă alături de familia sa. Imaginile apar la scurt timp după ce s-a aflat că Affleck și Lopez petrec câteva zile de vis în Italia, acolo unde au ales să-și facă cea de-a doua lună de miere.

Reclamă

Garner a fost surprinsă de fotografi pe străzile din Los Angeles. Aceasta s-a aflat în compania fiului său de zece ani, Samuel. Totodată vedeta a fost însoțită de sora sa mai mică, Susannah și de mama sa, Patricia. Mama lui Garner a avut nevoie de puțin ajutor pentru a se putea deplasa.

Întreaga familie a purtat ținute casual și s-a bucurat de timpul pe care îl pot petrece împreună. Jennifer, în vârstă de 50 de ani, și-a lăsat la vedere fizicul de invidiat.

Vedeta demonstrează că vârsta este doar un număr. Aceasta depune o mulțime de efort fizic pentru a se menține în formă. Deși nu a putut ajunge la nunta fostului soț, sursele spun că aceasta a trimis un mesaj către cuplul proaspăt căsătorit.

Reclamă

De ce a refuzat Jennifer Garner invitația la nunta fostului soț

Nunta lui Ben Affleck și a soției sale, Jennifer Lopez, a ținut primele pagini ale presei internaționale. De pe lista de invitați au lipsit Casey Affleck, fratele actorului și Jennifer Garner, fosta soție a acestuia. Apropiații actriței spun că Jennifer încearcă să aibă o relație bună cu fostul soț și cu actuala soție a acestuia.

Jennifer face acest sacrificiu de dragul copiilor lor. Vedeta își dorește ca adolescenții să fie fericiți. Cât privește invitația la nuntă, diva s-a văzut nevoită să o refuze.

Jennifer nu a putut ajunge din cauza programului încărcat. În timp ce fostul soț se căsătorea pentru a doua oară cu Jennifer Lopez, Garner se afla în Texas, unde filma pentru cel mai recent proiect al său.

Apropiații lui Garner spun că nu este nimic mai important pentru ea decât fericirea copiilor. O altă sursă a declarat că Jennifer i-a felicitat pe Ben și noua sa soție.

Aceasta chiar a trimis un buchet de flori după prima ceremonie, cea din Los Angeles. Sursele spun că Jennifer Garner s-a apropiat tot mai mult de JLo. Cele două au o prietenie frumoasă, iar acest lucru se datorează copiilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×