Reclamă

Jennifer Lopez s-a bucurat să-i aibă pe copiii lui Ben Affleck prezenți la nuntă. Declarațiile făcute de apropiații artistei

Jennifer Lopez s-a bucurat să-i aibă pe copiii lui Ben Affleck prezenți la nuntă. Apropiații vedetei au făcut mai multe dezvăluiri de la evenimentul important din viața artistei. Adolescenții actorului s-au comportat exemplar și au ajutat-o pe JLo să ajungă la altar.

Publicat: 23 august 2022, 10:40

JLo și-a dorit ca la cea de-a doua nunt să fie prezenți cei mai importanți oameni din viața sa și a soțului său. De data aceasta diva i-a inclus pe lista de invitați pe copiii săi, dar și pe copiii lui Affleck. Aceștia au avut și un rol foarte important. Au fost rugați să țină de voalul lung de șase metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez s-a bucurat să-i aibă pe copiii lui Ben Affleck prezenți la nuntă

Nunta anului a avut loc în Georgia. Evenimentul a fost organizat pe proprietatea actorului în valoare de 8 milioane de dolari. Apropiații divei spun că una din cerințele sale pentru nuntă a fost aceea ca toți invitații să poarte ținute albe.

Vezi mai multe imagini de la nunta vedetei în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Ben Affleck pe un ponton alături de copiii lor
Diva este acum mama vitregă a celor trei adolescenți pe care Ben Affleck îi are alături de fosta sa soție, Jennifer Garner / Profimedia Images

Copiii ei și ai soțului său nu au făcut o excepție. Diva este acum mama vitregă a celor trei adolescenți pe care Ben Affleck îi are alături de fosta sa soție, Jennifer Garner. Cei trei copii, Violet, 16, Seraphina, 13, și Sam, 10, au fost tot timpul alături de tatăl lor.

Reclamă

Gemenii lui Lopez, Emme și Max, pe care ăi are din fosta căsnicie cu Marc Anthony, s-au asigurat că adolescenții lui Affleck se simt foarte bine a nuntă. La evenimentul important din viața celor doi îndrăgostiți au luat parte o mulțime de persoane importante din familia lor, dar și din viața lor privată. Guadalupe, mama artistei, și Lynda, sora lui JLo, au fost și ele prezente la eveniment.

Apropiații vedetei spun că Jennifer Lopez s-a bucurat cel mai mult să-i aibă pe copiii lui Ben Affleck prezenți la nuntă. Diva și-a luat în serios rolul de mamă vitregă.

”A adorat pur și simplu să-i aibă prezenți pe adolescenți la nuntă. A adorat locația. Totul a fost foarte special pentru ea. A fost ca un vis devenit realitate. Toți au fost o familie fericită și unită. Ea este fără cusur. Este de crezut cât de frumoasă devine pe zi ce trece. L-a strigat toată zia pe Affleck cu apelativul de ”soțul meu”. Este foarte înduioșător totul”.

Reclamă

Cum a arătat nunta lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase. Cei doi îndrăgostiți și-au dorit să le ofere apropiaților un moment de neuitat. Petrecerea lor s-a întins pe trei zile. În prima seara invitații s-au bucurat de un foc spectaculos de artificii.

Decorațiunile impresionante au astra atenția tuturor celor prezenți. Printre invitați s-au aflat și Matt Damon cu soția sa, Luciana Barroso. Totuși, de la eveniment a lipsit fratele lui Ben, Casey Affleck. Acesta a transmis ulterior un mesaj pentru a-i felicita pe cei doi îndrăgostiți.

A doua zi după eveniment, Jennifer și Ben au organizat un picnic în aer liber pentru invitații lor. Momentul a fost de neuitat, iar Jennifer a radiat de fericire. Aceasta a impresionat într-o rochie mulată cu un voal amplu de șase metri.

Ținuta a fost personalizată și creată de designerul vestimentar Ralph Lauren. Vedeta și-a dorit ca totul să iasă perfect, iar apropiații cuplului spun că artista și soțul ei au fost foarte mulțumiți de rezultatul final al petrecerii lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×