Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc în Georgia, iar diva latino a îmbrăcat o rochie de mireasă spectaculoasă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut o nuntă spectaculoasă în Georgia. Cei doi au decis să organizeze cea de-a doua ceremonia pe proprietatea actorului. Dragostea lor este mai puternică pe zi ce trece, iar ei demonstrează acest lucru cu fiecare apariție. De data acesta, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit într-o ceremonie grandioasă.

Publicat: 21 august 2022, 13:49

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au jurat din nou iubire veșnică. De data aceasta în fața celor mai importanți oameni din viața lor. Pe lista de invitați s-au aflat și Matt Damon cu soția sa, Luciana Barroso. Cuplul este prieten cu Affleck de mulți ani. JLo și-a adus mama, dar și gemenii la marele moment. Toți invitații au purtat haine albe pentru a se asorta cu tematica evenimentului, dar și cu decorațiunile spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit

Proprietatea lui Ben Affleck s-a transformat într-un loc magic preț de câteva momente. Actorul a reușit să-i ofere soției sale petrecerea la care a visat dintotdeauna. Acesta i-a avut alături pe regizorul Kevin Smith, actorul Jason Mewes și multe alte personalități importante.

Vezi mai multe imagini de la nunta din Gerogia în Galeria Foto!

După ceremonia surpriză din Las Vegas, Affleck și Lopez au decis că este momentul pentru cea mult mai spectaculos. Aceștia au avut timp să pună toate detaliile la punct în timpul lunii de miere pe care au petrecut-o la Paris.

Reclamă

La mai puțin de o lună de la ceremonia din Las Vegas, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit pentru a doua oară. Momentul emoționant a fost surprins de către paparazzi. Jennifer a avut o apariție uimitoare și a purtat o rochie de mireasă desprinsă din basme.

Trena lungă a rochie a fost ținută chiar de fiica ei, Emme. Copiii lui Affleck au fost și ei prezenți la marele moment din viața tatălui lor.

Evenimentul care s-a ținut pe proprietatea în valoare de 8 milioane de dolari va fi celebrat trei zile, conform publicației Page Six. După ceremonia religioasă, invitații s-au bucurat alături de miri de un foc spectaculos de artificii.

Reclamă

Ce rochie de mireasă a ales Jennifer Lopez pentru ceremonia din Georgia

Dacă ținutele purtate în Las Vegas nu au putut fi admirate de prieteni, de data aceast Jennifer și-a dorit să aibă o apariție memorabilă. Diva latino a îmbrăcat o rochie de mireasă spectaculoasă. Mireasa a ales o rochie cu mâneci scurte și cu spatele decupat.

Rochia mulată a îmbrățișat perfect silueta de invidiat. Ținuta mulată s-a terminat într-o trenă lungă și încrețită la bază. Pentru un efect uimitor acesta a adăugat și un voal care a măsurat aproximativ șase metri, relatează publicația TMZ.

Mireasa a fost ajutată să meargă spre altar de către cei șase copii ai  cuplului. Gemenii vedetei, Emme și Max au stat în dreapta voalului, în timp ce copii lui Affleck, Violet, Seraphina și Samuel, s-au aflat în stânga acestuia.

Page Six spune că vedeta a purtat o ținută personalizată semnată de Ralph Lauren. Designeru este cel care i-a oferti o altă ținută spectaculoasă la Met Gala 2020, la scurt timp după ce și-a oficializat din nou relația cu Affleck.

Oaspeții au fost rugați să poarte alb pentru a se potrivi cu expozițiile florale și decorațiunile fastuoase. Mirele, de asemenea, a purtat o jachetă de smoking albă la care a asortat o pereche de pantaloni negri. Cei doi soți au avut o apariție spectaculoasă, iar ceremonia a fost una de neuitat, relatează publicațiile internaționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×