Reclamă

Kate Middleton și Sophie Wessex îi țin locul Reginei Elisabeta la petrecerea din grădina Palatului Buckingham. Majestatea Sa a anunțat că nu va participa la evenimente

Kate Middleton și Sophie Wessex îi țin locul Reginei Elisabeta la petrecerea din grădina Palatului Buckingham. Presa tabloidă din Marea Britanie a spus că soția Prințului William este mâna dreaptă a Majestății Sale, care a împlinit anul acesta 96 de ani.

Publicat: 20 mai 2022, 7:03

Ducesa de Cambridge a arătat elegantă într-o rochie corai. Ea s-a alăturat Prințului Edward și Contesei de Wessex pentru a găzdui o petrecere în grădină la Palatul Buckingham. Trio-ul a înlocuit-o pe Regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, care în mod tradițional organizează patru petreceri în grădină în fiecare vară. Anul acesta a renunțat însă la angajamentele sale pe fondul problemelor de mobilitate, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și Sophie Wessex îi țin locul Reginei Elisabeta

Petrecerile anuale în grădină, care au loc între Palatul Buckingham și Holyroodhouse din Edinburgh, sunt o modalitate prin care monarhul îi sărbătorește și îi răsplătește pe cei care s-au distins în serviciul public. Evenimentele le cer gazdelor regale să petreacă mai mult de o oră în picioare în timp ce își croiesc drum prin mulțime.

Regina, care își va sărbători Jubileul de Platină luna viitoare, se bazează din ce în ce mai mult pe membrii familiei regale. Prințul Charles, Ducesa de Cornwall și Prințul William, merg în locul ei la angajamentele regale în public.

Ieri, Reginei i s-a alăturat Prințul Edward, când aceasta a avut o apariție surpriză la deschiderea liniei Elizabeth la Gara Paddington. Apariția ei vine la o săptămână după ce a ratat deschiderea Parlamentului de stat.

Kate, în vârstă de 40 de ani, a radiat în timp ce își făcea drum printre mulțimea de oameni de pe gazonul Palatului Buckingham. Soția Prințului William s-a oprit să discute cu unii dintre invitații Reginei.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, într-o rochie midi corai, cu pălărie asortată pe cap
Kate, în vârstă de 40 de ani, a radiat în timp ce își făcea drum printre mulțimea de oameni de pe gazonul Palatului Buckingham / Profimedia Images

Urmând sfatul Reginei de a ieși în evidență din mulțime, Ducesa a optat pentru o rochie Emilia Wickstead. Ea a ales o rochie într-o nuanță atrăgătoare de corai. Rochia până la genunchi, care are mâneci lungi, un guler și o bandă în talie, este o versiune a unui design albastru deschis purtat de Ducesă în mai multe ocazii.

Reclamă

Kate, care este cunoscută pentru dragostea ei pentru față de culori. Ea a combinat piesa cu pantofii roz din piele de căprioară și a adăugat o pălărie într-o nuanță potrivită. Și-a completat look-ul cu un clutch cu margele care a adus o notă de strălucire ținutei.

Ce se întâmplă la petrecerile din grădina Palatului Buckingham

Între timp, Sophie, 57 de ani, a fost elegantă ca într-o rochie albă cu un model floral roz și violet. Contesa de Wessex a combinat rochia midi cu o pălărie albă și pantofi neutri, simpli. Acesta este una dintre cele mai de încredere confidente ale Reginei

Regina a fost reprezentată și de verișoara ei, Prințesa Alexandra, care a ieșit în evidență într-o nuanță de roz.

Este prima dată când au loc petreceri în grădină din 2019. Acestea au fost anulate din cauza pandemiei de Covid-19.

Palatul Buckingham a lansat săptămâna trecută o declarație prin care a dezvăluit că Regina nu va participa la evenimentele anuale. Cu toate acestea, nu a oferit o explicație.

Vorbind despre absență, expertul regal Angela Levin a spus. „Este o decizie bună ca Regina să nu participe la petreceri în grădină. Ar fi prea mult stat în picioare. Ce păcat, totuși”.

Petrecerile anuale în grădină la Palatul Buckingham, începute în anii 1860 de regina Victoria, sunt o modalitate de a recunoaște și de a recompensa serviciul public. De a vedea oameni din toate categoriile sociale savurând ceaiul pe gazon în sunetele unei trupe militare.

În fiecare an, Regina invită 30.000 de oameni să participe la petreceri. La fiecare Garden Party se consumă în jur de 27.000 de cești de ceai. Se distribuie 20.000 de sandvișuri și 20.000 de felii de tort.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×