Reclamă

Regina Elisabeta a vizitat Paddington Station. Majestatea Sa a luat parte la inaugurarea liniei de metrou care îi poartă numele

Regina Elisabeta a vizitat Paddington Station. Majestatea Sa a luat parte la inaugurarea unei linii de metrou care îi poartă numele. Aceasta a fost însoțită de către fiul său, Prințul Edward, și de premierul Boris Johnson. Noua linie de metrou din Londra urmează să fie folosită de publicul larg începând cu data de 24 mai 2022.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 mai 2022, 11:38

Monarhul Marii Britanii s-a folosit de un baston pentru a se deplasa. Palatul Buckingham a declarat că evoluția bună a stării de sănătate a Majestății Sale i-a permis acesteia să ia parte la inaugurarea linie de metrou. Admiratorii Casei Regale așteaptă cu nerăbdare sărbătorirea Jubileului de Platină al Reginei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a vizitat Paddington Station

Pentru vizita pe care a făcut-o la Paddington Station, Regina Elisabeta a ales să poarte un palton galben peste o rochie cu imprimeu floral. La întreaga ținută a asortat o pălărie cu flori. Majestatea Sa a fost surprinsă într-o dispoziție bună.

Vezi mai multe imagini cu Regina Eisabeta în timpul vizitei de la Paddington Station în Galeria Foto!

Regina Elisabeta îmbrăcată într-un costum galben în timp ce ia parte la inaugurarea Elizabeth line de la Paddington Station
Linia ”Elizabeth” va conecta mai multe destinații important din vestul Londrei / Profimedia Images

Zâmbitoare și încântată de proiect, aceasta a dezvelit plăcuța pe care scria ”Elizabeth Line”. Linia de metrou ar fi trebuit inaugurată în urmă cu mai mulți ani, mai precis în 2018, însă proiectele au fost întârziate. Deși inițial s-a numit ”Crossrail”, Linia ”Elizabeth” va conecta mai multe destinații important din vestul Londrei. Aceasta va fi conectată inclusiv la aeroportul Heathrow.

Reclamă

Majestatea Sa a fost fotografiată în timp ce folosea unul din aparatele speciale pentru oferirea cartelei de intrare.

Aceasta a fost prima apariție publică a Reginei după ce a anunțat că nu poate să participe la sesiunea de deschidere a Parlamentului. Atunci, monarhul Marii Britanii a fost înlocuit de fiul său, Prințul Charles.

Deși nu a petrecut foarte mult timp la inaugurarea liniei de metrou, oficialii prezenți s-au bucurat că Majestatea Sa a făcut efortul de a lua parte la un eveniment atât de important pentru londonezi. 

Reclamă

Ce a declarat Boris Johnson despre prezența Reginai Elisabeta la inaugurarea linie de metrou

Nu s-au cunoscut informații sigure privind participarea Reginei Elisabeta la eveniment din cauza problemelor de mobilitate pe care le suferă, Majestatea Sa nu poate participa la fiecare eveniment la care este invitată.

De altfel, Palatul Buckingham a anunțat în trecut că Regina va participa la evenimente în măsura în care starea de sănătate îi permite. În cazul în care aceasta nu poate participa va fi înlocuită de un alt membru al Familie Ragele Britanice.

De data aceasta, monarhul Marii Britanii a fost însoțit de fiul său, Prințul Edward. Anterior, Palatul Buckingham anunțase posibilitatea participării Reginei la inaugurarea liniei de metrou care îi poartă numele.

”Majestatea Sa a fost informată de inaugurarea linie de metrou care îi poartă numele. Organizatorii au fost la rândul lor informați de posibilitatea ca Regina să ia parte la eveniment. Într-o evoluție bună și fericită a stării sale de sănătate, Regina va lua parte la eveniment”.

Boris Johnson a fost cel care și-a exprimat public încântarea de a o avea pe Regină prezentă la eveniment.

”Suntem atinși, mișcați și complet recunoscători gestului pe care Majestatea Sa l-a făcut. Suntem onorați să o avem alături de noi la deschiderea Liniei Elizabeth. Este de-a dreptul fantastic să o vedem într-o prezență de spirit atât de bună”.

Conform publicației BBC, Regina a petrecut în jur de 10 minute în stație înainte să plece alături de fiul său, Prințul Edward.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×