Reclamă

Meghan Markle a purtat o pereche de pantaloni scurți din denim. Ducesa de Sussex și-a schimbat stilul vestimentar de când a părăsit Familia Regală Britanică

Meghan Markle a purtat o pereche o pereche de pantaloni scurți din denim. Ducesa de Sussex a fost invitată la un meci de polo călare. Prințul Harry s-a aflat pe teren, acolo unde și-a impresionat soția cu abilitățile sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 mai 2022, 7:00 / Actualizat: 18 mai 2022, 10:27

Meghan Markle este văzută rareori în public. De când a părăsit Familia Regală Britanică și s-a mutat în California, Meghan a avut doar câteva apariții publice. De data aceasta, fotografii au surprins-o pe Meghan într-o ipostază rară. Soția Prințului Harry s-a bucurat de timpul său liber și a privit meciul de polo călare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a purtat o pereche de pantaloni scurți din denim

Admiratorii Casei Regale au recunoscut-o cu greu pe Meghan Markle. Aceasta a purtat o ținută complet diferită de stilul cu care și-a obișnuit fanii. Ducesa de Sussex și-a ales hainele în funcție de evenimentul la care a luat parte.

Vezi mai multe imagini cu Ducesa de Sussex în Galeria Foto!

Meghan Markle a purtat o pereche de pantaloni scurți și o cămașă albastră pe terenul de polo
Meghan Markle a purtat o pereche de pantaloni scurți din denim și o cămașă albastră / Profimedia Images

Pentru a se bucura de mobilitate de mișcare, Meghan Markle a purtat o pereche de pantaloni scurți și o cămașă albastră. La întreaga ținută a ales să asorteze o pereche de sandale din piele, fără toc, și o pereche de ochelari de soare.

Reclamă

Meghan a fost surprinsă de fotografi în timp ce discuta cu două femei despre caii care urmau să ajungă în posesia jucătorilor de polo. Aceasta este a doua apariție a Ducesei în pantaloni scurți. Recent ea a fost văzută purtând o pereche de pantaloni scurți albi în timp ce discuta cu Prințul Harry, care tocmai ce terminase un alt meci de polo.

Se pare că Meghan este pregătită să se întoarcă la activitățile sale obișnuite și să iasă mai des din reședința pe care o deține în California.

Ducii de Sussex sunt așteptați să aibă o apariție publică în Marea Britanie. Aceștia și-au anunțat dorința de a participa la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta.

Reclamă

Ducii de Sussex vor avea prima apariție publică alături de copiii lor în Marea Britanie

Ducii de Sussex și-au exprimat dorința de a participa la Jubileul de Platină a Reginei Elisabeta. Meghan și Harry doresc să se întoarcă în Marea Britanie. Aceștia vor veni alături de copiii lor pentru a lua parte la marele eveniment. În ciuda sincerității lor, Regina Elisabeta le-a interzis acestora apariția la balconul Palatului Buckingham.

Participarea la Jubileul de Platină al Majestății Sale va marca prima apariție publică a familiei Ducilor de Sussex în Marea Britanie de când s-a născut micuța Lilibet.

Aceasta nu și-a văzut încă străbunica, însă Ducii par nerăbdători să o introducă pe fiica lor Familie Regale Britanice. Nu este clar dacă Harry și Meghan îi vor aduce pe copii la momentul public. Este posibil ca micuții să aibă parte de o întâlnire privată cu străbunica lor pentru a nu f expuși agitației de la Jubileu.

O sursă apropiată cuplului a speculat că Archie și Lili nu vor sta în fața camerelor de fotografiat în cadrul evenimentului. Ducii și-au anunțat prezența la scurt timp după ce Palatul Buckingham a confirmat faptul că aceștia nu vor avea voie să iasă la balcon alături de ceilalți membrii ai Familie Regale Britanice.

”Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt încântați să participe la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta în luna iunie a anului acesta. Ducii vor fi însoțiți de copii lor” a declarat o sursă a Cuplului Regal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×