Reclamă

Aishwarya Rai a fost filmată alături de fiica sa. Cum arată Aaradhya Bachchan la vârsta de 10 ani

Aishwarya Rai a fost filmată alături de fiica sa. Actrița în vârstă de 48 de ani a fost surprinsă în aeroport după ce s-a întors din Abu Dhabi, unde a luat parte la IIFA Awards 2022. Aceasta a  fost tot timpul atentă și protectivă cu fiica sa în vârstă de 10 ani, Aaradhya Bachchan. La evenimentul la care a participat vedeta s-au aflat și alte nume celebre printre care Shahid Kapoor, Nora Fatehi și Sara Ali Khan.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 iunie 2022, 13:49

Celebritățile da la Bollywood s-au întrecut în ținute extravagante pe covorul roșu. Aishwarya i-a impresionat pe cei din jurul său cu frumusețea sa naturală. Vedeta a fost însoțită la eveniment de fiica sa. Cele două au o legătură foarte strânsă și sunt deseori pozate împreună. De această dată actriță a demonstrat latura sa de mamă protectivă. Diva și-a ferit micuța de aparatele de fotografiat ale celor prezenți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aishwarya Rai a fost filmată alături de fiica sa

Insistențele fotografilor de a le surprinde pe cele două împreună au ajuns să fie supărătoare pentru actrița în vârstă de 48 de ani. Aceasta a încercat să-și ferească fiica de ochii curioșilor. Cele două au venit în aeroportul din Mumbai după o călătorie din Abu Dhabi.

Vezi mai multe imagini cu Aishwarya Rai și fiica sa în Galeria Foto!

Actrița a ales să poarte o rochie neagră în timp ce fiica sa a optat pentru un top roz și o pereche de blugi. Vedeta internațională și-a completat look-ul cu o poșetă aurie. Fosta Miss Univers a încercat să-i salute pe cei prezenți în timp ce s-a asigurat că fiica sa nu este deranjată de luminile aparatelor de fotografiat.

Reclamă

Aishwarya și fiica sa, Aaradhya, au purtat tot timpul măști de protecție împotriva COVID-19. Cele două respectă cu strictețe măsurile impuse și sunt foarte atente atunci când călătoresc. Nu este prima dată când Aishwarya Rai a fost filmată alături de fiica sa.

Vedeta încearcă să-și ia fiica la cât mai multe evenimente publice. Aaradhya seamănă leit cu tatăl său, iar paparazzi încearcă să o surprindă adeseori.

De altfel, actrița postează deseori imagini cu Aaradhya Bachchan pe contul său personal de Instagram. Diva își ține la curent admiratorii cu fotografii din viața sa privată.

Reclamă

Aishwarya Rai este o mamă devotată

Aishwarya Rai este o mamă devotată și implicată. Aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a petrece timp cu fiica sa. Chiar și atunci când trebuie să ia parte la eveniment publice, actrița are grijă să fie însoțită de Aaradhya Bachchan.

Pe contul său de Instagram, aceasta postează deseori imagini de la aniversările fiicei sale sau de la diferitele momente importante din viața sa. Fanii vedetei sunt curioși să afle dacă fiica acesteia va încerca să-i calce pe urme.

Aishwarya Rai este o actriță de succes și una din cele mai frumoase femei din lume. În anu 1994 aceasta a câștigat titlul de Miss univers. Vedeta este căsătorită din anul 2007 cu Abhishek Bachchan, actor și fiu al regizorului legendar de la Bollywood, Amitabh Bachchan.

Rai și-a câștigat notorietatea în lumea filmului după ce a apărut în producția Devdas din 2002. Este unul din cele mai apreciate și mai populare filme de la Bollywood.

Totodată, în anul 2003, aceasta  devenit prima femeie de origine indiană din lume care a fost acceptată în juriul Festivalului de Film de la Cannes. De atunci aceasta este prezentă în fiecare an pe covorul roșu unde uimește cu aparițiile sale.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×