Reclamă

Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor

Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului Armageddon Time va rămâne în memoria tuturor.

Publicat: 21 mai 2022, 7:14

Aishwarya Rai Bachchan a apărut pe covorul roșu în ziua a 3-a a celei de-a 75-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes. Se pare că vedeta de la Bollywood și-a păstrat cel mai bun look pentru a treia zi a evenimentului când a apărut pe covorul roșu într-o rochie roz pastel, scrie indianexpress.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022

Aishwarya a apărut joi premiera filmului Armageddon Time, alături de Anne Hathaway, Anthony Hopkins, Robert De Niro, Cate Blanchett și Jeremy Strong.

Actrița a ales o rochie roz, mulată pe corp, de la Gaurav Gupta Couture. „Nașterea lui Venus”, așa descrie couturierul Gaurav Gupta rochia de la Cannes 2022 a actriței. Se spune că ținuta a fost realizată în 3500 de ore de muncă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Aishwarya Rai, într-o rochie de la un designer indian, pe covorul roșu de la Cannes 2022
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022 / Profimedia Images
Reclamă

Accesorizată cu mii de mărgele de sticlă și cristale, cu broderii peste tot, ținuta a fost inspirată din faimoasa pictură a artistului italian Botticelli. Rochia s-a remarcat pe covorul roșu pentru construcția sa imaculată.

Gupta a pus în scenă un moment aparte pe covorul Festivalului de Film de la Cannes 2022 cu această creație. Rochia denotă farmecul atemporal și grația puternică a lui Rai Bachchan, fără niciun fel de efort.

Au trecut câteva luni mari pentru creatoarea de modă din Delhi. Cea mai recentă creație albastru pudră a sa a fost purtată de Cardi B pentru unul dintre videoclipurile sale. Acum, la un eveniment de talie internațională, Guapa a atras din nou atenția asupra muncii sale.

Reclamă

„Trăim pentru artă. Am vrut să creăm magie, iar frumusețea atemporală a lui Aishwarya are un farmec lumesc, ea inspiră povești. Prezentând-o pe Aishwarya drept imaginea noului concept Venus”, a declarat designerul pentru Vogue.

Cine este Aishwarya Rai și cu ce se ocupă

Aishwarya Rai este o actriță de succes de la Bollywood. Pe lângă talentul actoricesc, aceasta a atras mereu atenția cu frumusețea sa aparte. Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu un titlu de Miss Univers câștigat în anul 1994. Vedeta este căsătorită din 2007 cu Abhishek Bachchan, actor și fiu al legendarului regizor de la Bollywood, Amitabh Bachchan.

În trecut, actrița a atras atenția publicului și cu relația pe care a avut-o cu actorul Salman Khan. Povestea lor de iubire s-a terminat în anul 2001. Iubirea lor a început în 1997, în timpul filmărilor pentru Hum Dil De Chuke Sanam. Cu toate acestea, s-au declarat oficial un cuplu abia în 1999.

Cu toate acestea, relația lor a fost destinată eșecului, din cauza suspiciunilor lui Salman. Acesta credea că actrița are relații paralele cu colegii de pe platourile de filmare. Într-un interviu pentru The Indian Express, Aishwarya a vorbit despre motivul pentru care a ales să încheie relația cu Salman Khan.

Am fost alături de el cunoscându-i comportamentul alcoolic abuziv în cele mai urâte ieșiri și am fost supusă abuzului (verbal, fizic, emțional), infidelității și lipsei de demnitate. De aceea, care orice altă femeie care se respectă, am pus capăt relației.

– Aishwarya Rai

În anul 2003, actrița a devenit prima femeie de origine indiană din lume care a fost acceptată în juriul Festivalului de la Cannes. Respectul ei pentru lumea cinematografică și munca i-au fost răsplătite, iar acum este o prezență constantă pe covorul roșu al evenimentului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×