Reclamă

Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor

Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului Armageddon Time va rămâne în memoria tuturor.

Publicat: 21 mai 2022, 7:14

Aishwarya Rai Bachchan a apărut pe covorul roșu în ziua a 3-a a celei de-a 75-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes. Se pare că vedeta de la Bollywood și-a păstrat cel mai bun look pentru a treia zi a evenimentului când a apărut pe covorul roșu într-o rochie roz pastel, scrie indianexpress.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022

Aishwarya a apărut joi premiera filmului Armageddon Time, alături de Anne Hathaway, Anthony Hopkins, Robert De Niro, Cate Blanchett și Jeremy Strong.

Actrița a ales o rochie roz, mulată pe corp, de la Gaurav Gupta Couture. „Nașterea lui Venus”, așa descrie couturierul Gaurav Gupta rochia de la Cannes 2022 a actriței. Se spune că ținuta a fost realizată în 3500 de ore de muncă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Aishwarya Rai, într-o rochie de la un designer indian, pe covorul roșu de la Cannes 2022
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022 / Profimedia Images
Reclamă

Accesorizată cu mii de mărgele de sticlă și cristale, cu broderii peste tot, ținuta a fost inspirată din faimoasa pictură a artistului italian Botticelli. Rochia s-a remarcat pe covorul roșu pentru construcția sa imaculată.

Gupta a pus în scenă un moment aparte pe covorul Festivalului de Film de la Cannes 2022 cu această creație. Rochia denotă farmecul atemporal și grația puternică a lui Rai Bachchan, fără niciun fel de efort.

Au trecut câteva luni mari pentru creatoarea de modă din Delhi. Cea mai recentă creație albastru pudră a sa a fost purtată de Cardi B pentru unul dintre videoclipurile sale. Acum, la un eveniment de talie internațională, Guapa a atras din nou atenția asupra muncii sale.

Reclamă

„Trăim pentru artă. Am vrut să creăm magie, iar frumusețea atemporală a lui Aishwarya are un farmec lumesc, ea inspiră povești. Prezentând-o pe Aishwarya drept imaginea noului concept Venus”, a declarat designerul pentru Vogue.

Cine este Aishwarya Rai și cu ce se ocupă

Aishwarya Rai este o actriță de succes de la Bollywood. Pe lângă talentul actoricesc, aceasta a atras mereu atenția cu frumusețea sa aparte. Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu un titlu de Miss Univers câștigat în anul 1994. Vedeta este căsătorită din 2007 cu Abhishek Bachchan, actor și fiu al legendarului regizor de la Bollywood, Amitabh Bachchan.

În trecut, actrița a atras atenția publicului și cu relația pe care a avut-o cu actorul Salman Khan. Povestea lor de iubire s-a terminat în anul 2001. Iubirea lor a început în 1997, în timpul filmărilor pentru Hum Dil De Chuke Sanam. Cu toate acestea, s-au declarat oficial un cuplu abia în 1999.

Cu toate acestea, relația lor a fost destinată eșecului, din cauza suspiciunilor lui Salman. Acesta credea că actrița are relații paralele cu colegii de pe platourile de filmare. Într-un interviu pentru The Indian Express, Aishwarya a vorbit despre motivul pentru care a ales să încheie relația cu Salman Khan.

Am fost alături de el cunoscându-i comportamentul alcoolic abuziv în cele mai urâte ieșiri și am fost supusă abuzului (verbal, fizic, emțional), infidelității și lipsei de demnitate. De aceea, care orice altă femeie care se respectă, am pus capăt relației.

– Aishwarya Rai

În anul 2003, actrița a devenit prima femeie de origine indiană din lume care a fost acceptată în juriul Festivalului de la Cannes. Respectul ei pentru lumea cinematografică și munca i-au fost răsplătite, iar acum este o prezență constantă pe covorul roșu al evenimentului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×