Reclamă

Cine este Camille Vasquez. Avocata lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard a atras toate privirile

Procesul de defăimare pe care Johnny Depp i l-a intentat lui Amber Heard este departe de a se fi terminat. Cu toate acestea, nu doar informațiile despre proces sunt cele care țin primele pagini ale tabloidelor. Hai să aflăm împreună cine este Camille Vasquez, avocata actorului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 mai 2022, 12:04

Procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard e foarte urmărit. Cu toate acestea, el a fost clasificat ca o distragere a atenției media asupra complexității cazurilor de violență domestică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o pauză de o săptămână, ambele părți s-au întors în sala de judecată. Se consiferă că acestea o să fie ultimele zile ale procesului. Unul dintre avocații lui Johnny Depp, Camille Vasquez, a intrat în atenția publicului. În ultimul timp, Amber Heard s-a aflat în boxa acuzaților, iar Vasquez a fost cea care a condus interogatoriul, scrie en.as.com.

Cine este Camille Vasquez

Camille Vasquez, avocat la Brown Rudnick, o mare firmă internațională de avocatură, este cea care a condus interogatoriul.

Potrivit companiei, expertiza ei este în „gestionarea paralelă a reputației și problemele de comunicare de criză care decurg din aceste angajamente”. Ea a fost angajată să facă parte din echipa lui Depp pe baza experienței sale în „procese de defăimare la adresa reclamantului” și litigii contractuale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Camille Vasquez, în timpul pledoariei, în procesul de defăimare pe care Johnny Depp i l-a intentat lui Amber Heard
Procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard e foarte urmărit / Profimedia Images

Ea și-a primit diploma de licență de la Universitatea din California de Sud și J.D. de la Southwestern Law School în 2010.

Vasquez a fost selectată să facă parte din echipa lui Depp pe baza experienței sale de a reprezenta persoane în procese de defăimare care au apărut din „acuzații de conduită criminală foarte mediatizate”.

Reclamă

Tot Camilla Vasquez a fost cea care în a treia zi de mărturii din partea lui Amber Hearda spus de ce actorul refuză contactul vizual cu actrița în instanță.

„Ți-a promis că nu-i vei mai vedea niciodată ochii”, a spus Camilla Vasquez.

Deși Amber Heard a spus că Johnny Depp este un abuzator în nenumărate rânduri, tot actrița a recunoscut că nu are dosare medicale. Nu are dovezi care să ateste prezența rănilor ei despre care a spus că au fost cauzate de actor. Camilla Vasquez a întrebat cum de a ajuns să aibă apariții impecabile în public, fără să prezinte semne de traumă. Amber susține că a suferit mult în relația cu actorul și că a fost lovită inclusiv în luna de miere.

Când se va încheia procesul dintre cei doi

Mulți dintre cei care au urmărit procesul cred că acesta se va încheia în această săptămână. Se așteaptă cu interes o hotărâre în procesul dintre cei doi.

Frenezia din jurul procesului nu a lăsat prea mult loc pentru o discuție coerentă și productivă asupra violenței domestice. De asemenea, nu este clar ce se va întâmpla după ce se ia o decizie. În parte, cazul a pus reflectoarele asupra victimelor bărbați ale violenței domestice. Cu toate acestea, altora li se pare că relația a fost nesănătoasă și că ambele părți au acționat greșit.

Cei care au trecut prin violența domestică în cuplu spun că simt cu adevărat ceea ce se întâmplă în aceste momente cu Johnny Depp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×