Reclamă

Cine este Camille Vasquez. Avocata lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard a atras toate privirile

Procesul de defăimare pe care Johnny Depp i l-a intentat lui Amber Heard este departe de a se fi terminat. Cu toate acestea, nu doar informațiile despre proces sunt cele care țin primele pagini ale tabloidelor. Hai să aflăm împreună cine este Camille Vasquez, avocata actorului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 mai 2022, 12:04

Procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard e foarte urmărit. Cu toate acestea, el a fost clasificat ca o distragere a atenției media asupra complexității cazurilor de violență domestică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o pauză de o săptămână, ambele părți s-au întors în sala de judecată. Se consiferă că acestea o să fie ultimele zile ale procesului. Unul dintre avocații lui Johnny Depp, Camille Vasquez, a intrat în atenția publicului. În ultimul timp, Amber Heard s-a aflat în boxa acuzaților, iar Vasquez a fost cea care a condus interogatoriul, scrie en.as.com.

Cine este Camille Vasquez

Camille Vasquez, avocat la Brown Rudnick, o mare firmă internațională de avocatură, este cea care a condus interogatoriul.

Potrivit companiei, expertiza ei este în „gestionarea paralelă a reputației și problemele de comunicare de criză care decurg din aceste angajamente”. Ea a fost angajată să facă parte din echipa lui Depp pe baza experienței sale în „procese de defăimare la adresa reclamantului” și litigii contractuale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Camille Vasquez, în timpul pledoariei, în procesul de defăimare pe care Johnny Depp i l-a intentat lui Amber Heard
Procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard e foarte urmărit / Profimedia Images

Ea și-a primit diploma de licență de la Universitatea din California de Sud și J.D. de la Southwestern Law School în 2010.

Vasquez a fost selectată să facă parte din echipa lui Depp pe baza experienței sale de a reprezenta persoane în procese de defăimare care au apărut din „acuzații de conduită criminală foarte mediatizate”.

Reclamă

Tot Camilla Vasquez a fost cea care în a treia zi de mărturii din partea lui Amber Hearda spus de ce actorul refuză contactul vizual cu actrița în instanță.

„Ți-a promis că nu-i vei mai vedea niciodată ochii”, a spus Camilla Vasquez.

Deși Amber Heard a spus că Johnny Depp este un abuzator în nenumărate rânduri, tot actrița a recunoscut că nu are dosare medicale. Nu are dovezi care să ateste prezența rănilor ei despre care a spus că au fost cauzate de actor. Camilla Vasquez a întrebat cum de a ajuns să aibă apariții impecabile în public, fără să prezinte semne de traumă. Amber susține că a suferit mult în relația cu actorul și că a fost lovită inclusiv în luna de miere.

Când se va încheia procesul dintre cei doi

Mulți dintre cei care au urmărit procesul cred că acesta se va încheia în această săptămână. Se așteaptă cu interes o hotărâre în procesul dintre cei doi.

Frenezia din jurul procesului nu a lăsat prea mult loc pentru o discuție coerentă și productivă asupra violenței domestice. De asemenea, nu este clar ce se va întâmpla după ce se ia o decizie. În parte, cazul a pus reflectoarele asupra victimelor bărbați ale violenței domestice. Cu toate acestea, altora li se pare că relația a fost nesănătoasă și că ambele părți au acționat greșit.

Cei care au trecut prin violența domestică în cuplu spun că simt cu adevărat ceea ce se întâmplă în aceste momente cu Johnny Depp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×