Reclamă

Câți copii are Johnny Depp. Detalii mai puțin cunoscute despre Lily-Rose și John Jack Depp

Johnny Depp a avut de-a lungul timpului mai multe relații, însă a fost căsătorit doar de două ori. În ciuda acestui fapt, Vanessa Paradis a adus pe lume o fetiță și un băiețel alături de actor. Depp și Paradis nu au fost căsătoriți niciodată, dar s-au iubit vreme de 14 ani. Te invităm să descoperi câți copii are Johnny Depp și cum arată viața acestora.

Publicat: 5 mai 2022, 7:58 / Actualizat: 5 mai 2022, 10:31

Depp și Vanessa au împreună o fată și un băiat. Lily-rose Depp și John Jack Depp erau destul de mici atunci când părinții lor au ales să meargă pe drumuri separate. La acel moment Lily avea 12 ani, iar fratele său, 10. Cu toate acestea, actorul a declarat că micuții au fost foarte înțelegători atunci când au aflat vestea. Lily și John au continuat să se bucure de toată iubirea părinților lor. Johnny și Vanessa și-au pus întotdeauna copiii pe primul loc. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți copii are Johnny Depp

Deși mulți se întreabă câți copii are Johnny Depp, adevărul este că actorul are doar doi copii din fosta relație cu Vanessa Paradis. Lily-Rose Melody Depp s-a născut pe data de 27 mai 1999. John Jack Christopher Depp III s-a născut pe data de 9 aprilie 2002.

Lily i-a călcat pe urme tatălui său. Aceasta a apărut în mai multe filme și este dornică să joace în viitor alături de Johnny Depp. În anul 2015, Lily a devenit cea mai tânără ambasadoare Chanel. La acea vreme, fiica lui Johnny Depp avea doar 16 ani.

Adolescenta a apărut la acea vreme la mai multe prezentări de modă, iar fratele său i-a fost alături din culise, pentru a o susține. În ciuda faptului că Lily adoră să se afle în centrul atenție, John Jack este de cu totul altă părere. Adolescentul se afișează rareori în public și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Lily și John Jack au o relație foarte strânsă și sunt văzuți deseori împreună. Cei doi frați se iubesc necondiționat, la fel cum își iubesc părinții.

Reclamă

Deși Depp și Vanessa s-au despărțit după 14 ani pe care i-au petrecut împreună, aceștia au rămas în relații foarte bune. Cei doi au avut grijă să-și crească adolescenții într-un mod armonios. Depp a declarat în mai multe rânduri că pentru el și fosta sa parteneră, copiii sunt prioritari în tot ceea ce fac.

Relația dintre Johnny Depp și fiica sa, Lily-Rose Melody Depp

Lily-Rose și tatăl său au o relație extrem de apropiată. Fiica celebrului actor este mândră de tatăl său și nu se sfiește să spună acest lucru de fiecare dată când are ocazia. De altfel, actrița i-a luat apărarea tatălui său în urma acuzațiilor pe care acesta le-a primit în 2016 din partea lu Amber Heard. Lily a postat la acel moment și un mesaj pe rețelele socializare prin care își arăta sprijinul față de Depp.

Reclamă

”Tatăl meu este o persoană minunată, una din cele mai iubitoare persoane pe care l-am întâlnit. A fost întotdeauna un tată minunat pentru mine și fratele meu mai mic. Toți cei care îl cunosc știu acest lucru despre el”.

Deși la acel moment nu avea nici măcar 20 de ani, Lily a dat întotdeauna dovadă de maturitate în gândire. Aceasta a urmat cariera tatălui său și a reușit să-și formeze un nume în industria filmului, dar și a modei. Vanessa și Johnny sunt, la rândul lor, mândri de ceea ce a reușit Lly să realizeze.

”Lily este foarte matură, un copil sclipitor și una din cele mai inteligente ființe umane pe care le-am întâlnit”.

În cadrul procesului pe care Depp l-a avut cu Amber Heard acesta a declarat că ”trebuie să demonstreze adevărul, de dragul copiilor săi”.

”Acuzațiile pe care le-am primit nu mă afectează doar pe mine, ci și pe copiii mei. Din moment ce știu că nu există niciun adevăr în aceste acuzații, este responsabilitatea mea să mă apăr, nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Vreau să le arăt copiilor mei că aceste lucruri oribile pe care le-au citit despre tatăl lor nu sunt adevărate.”

Lily și-a arătat mereu dezaprobarea față de fosta soție a tatălui său. Mai mult, Depp a fost cel care a dezvăluit faptul că fiica sa nu a vrut să ia parte la căsătoria dintre el și Amber.

De ce a preferat John „Jack” Christopher Depp III o viață departe de lumina reflectoarelor

John Jack Depp a moștenit cea mai mare parte a trăsăturilor de la tatăl său. La 20 de ani, acesta seamănă izbitor cu actorul celebru din Pirații din Caraibe. John apare rareori în public. Tânărul a preferat o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor.

Johnny Depp a fost întotdeauna protector cu cei doi copii și a încercat să-i țină departe de ochii curioșilor. Actorul este foarte mândru de cei doi copii ai săi și nu evită să spună asta de fiecare dată când are ocazia.

”De copiii mei sunt cel mai mândru. Nimic nu se apropie de ei și de cât de mult înseamnă pentru mine. Ei sunt motivul fericirii mele”.

John Jack Depp s-a născut în Franța și a petrecut cea mai mare parte a copilăriei călătorind între Paris și  Los Angeles. Acesta a studiat la aceeași școală pe care a făcut-o și sora sa, Lily-Rose. Cei doi au fost întotdeauna foarte apropiați. Lily-Rose a declarat într-un interviu că dacă își dorea să nu fie înțeleasă de ceilalți colegi când vorbea cu fratele său alegea să folosească limba franceză.

Johnny Depp este foarte atașat de fiul său. În trecut, acesta a declarat că a acceptat roluri în filme precum ”Finding Neverland” și ”Charlie and the Chocolate Factory” cu gândul că fiul său se va uita într-o zi la ele.

”Jack este un fiu minunat. Este extrem de talentat. Desenează incredibil de bine. Cântă la fel de bine și are o ureche muzicală dezvoltată. În afară de piesele de teatru de la școală, nu pare că vrea să urmeze această carieră, dar este deja extrem de talentat în tot ceea ce-și propune. M-a moștenit din multe puncte de vedere și am remarcat faptul că are deja o pasiune pentru mașini”.

Deși John Jack nu are conturi pe rețelele de socializare și preferă să stea departe de viața publică, fanii tânărului postează deseori imagini cu acesta pe conturile care îi sunt dedicate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×