Reclamă

Adevăratul motiv pentru care Rebel Wilson a slăbit 35 de kg. Ce declarații noi a făcut actrița despre transformarea sa

Rebel Wilson și-a impresionat admiratorii din întreaga lume în urma transformării prin care a trecut. Actrița a reușit să piardă un număr foarte mare de kilograme fără a face foarte multe eforturi în această privință. Recent, au apărut mai multe declarații care dezvăluie adevăratul motiv pentru care Rebel Wilson a slăbit 35 de kg.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 mai 2022, 7:22

Rebel a decis să-și schimbe viața în urma unei vizite pe care a făcut-o la medic. Vedeta internațională a aflat că are anumite probleme de infertilitate și că îi va fi foarte greu să rămână însărcinată dacă nu reușește să piardă câteva kilograme. Dorința puternică de a fi mamă a fost factorul declanșator care a dus la ”anul sănătății” pentru vedeta din Pitch Perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adevăratul motiv pentru care Rebel Wilson a slăbit 35 de kg

Rebel Wilson a dezvăluit mai multe amănunte din viața sa personală. Vedeta internațională este de părere că pandemia a contribuit la procesul său de slăbire. Faptul că nu a mai fost implicată în la fel de multe proiecte i-a permis acesteia să se concetreze mai mult asupra sănătății sale.

Vezi mai multe imagini cu Rebel Wilson în Galeria Foto!

Rebel Wilson, la New York, într-o rochie roz, cu pantofi eleganți
Actrița australiană, care a slăbit peste 35 kg în ultimele 18 luni, a arătat absolut uimitor într-o rochie roz incredibil de șic / Profimedia Images

Actrița în vârstă de 42 de ani își dorește să inspire cât mai mulți oameni cu povestea sa. Deși decizia sa nu a fost deloc una ușoară, Rebel este modelul de ambiție și determinare.

Reclamă

”Îmi amintesc când am mers la doctor și s-a uitat la mine de sus până jos. Mi-a spus că m-aș descurca mult mai bine dacă aș fi puțin mai sănătoasă. La început mi s-a părut foarte nepoliticos din partea sa, apoi am realizat că are dreptate.”

”Aveam multe kilograme în plus. Nu m-am gândit niciodată la propriile nevoi. Apoi ideea de a fi mamă m-a făcut să mă gândesc la nevoile viitorului meu copil. Asta m-a determinat să fac o schimbare”

Adevăratul motiv pentru care Rebel Wilson a slăbit 35 de kg i-a emoționat pe admiratorii din lumea întreagă. Vedeta spune că nu și-a setat o țintă în ceea ce privește numărul de pe cântar. În schimb, aceasta și-a dorit să devină cea mai bună versiunea  sa și să fie sănătoasă.

Reclamă

Deși a avut de înfruntat multe probleme în această călătorie, cele mai recente imagini cu actrița dovedesc că aceasta este mai fericită ca niciodată cu imaginea pe care o are. De când a slăbit, Rebel a început să poarte ținute mult mai îndrăznețe la evenimentele publice și în viața de zi cu zi. 

Ce s-a schimbat în viața actriței după ce a reușit să slăbească

Rebel Wilson a povestit și despre schimbările care au avut loc în viața sa după ce a slăbit. Vedeta spune că oamenii din jurul său au început să o trateze diferit după ce a scăpat de excesul de kilograme. Deși admiratorii vedetei pot vedea doar transformarea fizică, puțini sunt cei care știu adevăratele emoții și trăiri ale actriței.

”A fost foarte dificil pentru mine. M-am confruntat o bună bucată de timp cu mâncatul emoțional. A fost un proces întreg. Am plâns foarte mult și am analizat toate aspectele vieții mele. Nu am mai pățit asta în trecut.”

”E dificil să te pui în fața unor astfel de întrebări. Să încerci să afli de ce oamenii nu te văd ca fiind valoroasă doar pentru că nu ai un anumit număr de kilograme. Am încercat să trec peste aceste situații și să-mi amintesc cât de multe am reușit să obțin de-a lungul carierei”.

Vedeta spune că procesul de slăbire i-a făcut pe cei din jur să fie mult mai atenți cu ea. Brusc oamenii s-au oferit să o ajute să-și ducă bagajele sau să-i deschidă ușile. Actrița spune că i s-a părut”interesant”, dar în același timp ”dezamăgitor” modul în care oamenii se raportează la anumite standarde de frumusețe.

”Am aflat cum e să primești atenție pozitivă. Există această perspectivă privind standardele de frumusețe din societatea actuală. Este foarte nedrept ce se întâmplă. Mă simt tristă atunci când mă gândesc că sunt oameni care nu se iubesc din cauza acestor standarde. Sper să-i inspir pe oameni să se iubească așa cum sunt și să-i încurajez să aibă mereu grijă de sănătatea lor.”

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×