Reclamă

Grace Whyte cântărea 118 kg când a decis să-și schimbe viața. A slăbit până la 65 de kg, iar acum arată complet diferit

Grace Whyte cântărea 118 kg când a decis să-și schimbe viața. Grace este mamă a trei copii minunați și lucrează ca ofițer în cadrul unui penitenciar din Newton Abbot. Femeia în vârstă de 35 de ani a plătit peste 7.000 de Lire Sterline pentru o operație de montare a unui inel gastric.

Publicat: 15 mai 2022, 6:02

Grace susține că s-a luptat cu kilogramele în plus de la o vârstă foarte fragedă. Aceasta a fost dispusă să scoată din buzunar o sumă semnificativă de bani pentru a se putea opera în Lituania. După procesul de slăbire, femeia spune că viața sa este mult mai ușoară, iar acum nu se mai sfiește să-și afișeze silueta cu fiecare ocazie pe care  are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grace Whyte cântărea 118 kg când a decis să-și schimbe viața

Grace Whyte a decis să-și împărtășească povestea de viață cu admiratorii săi de pe internet, scrie publicația Daily Mail. Femeia în vârstă de 35 de ani a trecut printr-o transformare remarcabilă. Aasta a reușit să coboare de la greutatea de 118 kg la doar 65.

Vezi mai multe imagini cu Grace Whyte în Galeria Foto!

Grace Whyte într-o pijama albă înainte să slăbească de la 118 kg la 65 kg
Grace susține că s-a luptat cu kilogramele în plus de la o vârstă foarte fragedă / Profimedia Images

Deși costurile transformării sale au fost destul de ridicate, Grace nu regretă o clipă alegerea făcută. Grace se simte și arată mai bine ca niciodată. Mamă a trei copii, Grace a fost tot timpul îngrijorată cu privire la sileta sa, iar acest lucru a făcut-o să treacă în extrema cealaltă și să se confrunte cu mâncatul emoțional.

Reclamă

Rebel Wilson a vorbit în trecut despre această problemă. Inclusiv actrița de la Hollywood s-a confruntat cu astfel de stări înainte să înceapă procesul de slăbire. Grace spune că a avut nevoie de mult timp pentru a lua decizia de a-și schimba viața pentru totdeauna.

”După operație m-am temut că nu o să reușesc să lucrez suficient de mult pentru transformarea mea, dar kilogramele au început să dispară rând pe rând, iar acum mă simt extraordinar. A fost o bătălie foarte dificilă, dar am reușit să mă întorc la persoana care ar fi trebuit să fiu”.

Grace a mai declarat că a avut o problemă cu mâncarea încă din copilărie.

Reclamă

„Îmi doream constant să fiu altcineva, dar mâncam foarte mult în secret și încercam să ascund mâncarea pe care o cosumam. Era un fel de mecanism de autoapărare. Cu fiecare an pe care îl înaintam în vârstă eu mai puneam kg în plus”.

După ce a devenit mamă, greutatea lui Grace a început să fluctueze și mai mult. Acesta și-a găsit alinarea în mâncare atunci când și-a pierdut în mod subit tatăl, Jim Whyte.

Cum a decis Grace Whyte că este momentul să-și schimbe viața

Grace a declarat că a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a pierde în greutate, însă nimic din cea încercat până la acel moment nu a funcționat. Tot ce și-a dorit era să fie puțin mai slabă pentru a se putea mișca în voie.

”Mi-am dorit să fiu slabă, mă simțeam captivă în propriul meu corp. Mâncam necontrolat din această cauză. Am încercat să-mi monitorizez caloriile și exercițiile, dar nimic nu funcționa. Atunci am decis să apelez la o operație pentru slăbire. A fost nevoie să-mi fac un împrumut pentru a plăti procedura de 7.000 de Lire Sterline pe care am făcut-o în Lituania”.

Grace a apelat la un inel gastric pentru a putea pierde în greutate mai ușor, scrie DailyMail. Aceasta spune că nu i-a fost o clipă ușor în timpul recuperării.

”A fost mult mai greu decât m-am așteptat. Încă mai aveam multe de făcut pentru a slăbi. Trebuia să rămân consistentă în antrenamente și în dieta pe care o țineam. Aveam multe dureri din cauza greutății mele”

De când a reușit să piardă în greutate, Grace ți-a schimbat complet stilul vestimentar,. Aceasta nu se mai teme să-și afișeze silueta și se bucură de corpul său. Femeia spune că îi este mult ai ușor să se iubească și să se exprime așa cum și-a dorit întotdeauna. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×