Reclamă

Rebel Wilson este mândră de realizările sale. Ce spune actrița despre procesul de slăbire prin care a trecut

Rebel Wilson a oferit un nou interviu în care a spus că este mândră de realizările sale. Actrița în vârstă de 41 de ani a reușit să piardă în ultimul an un număr impresionant de kilograme. În urma procesului de slăbire, Rebel spune că a scăpat de 35 de kilograme nedorite.

Publicat: 28 octombrie 2021, 7:35

Actrița și-a dorit foarte mult să piardă în greutate pentru a avea parte de o viață sănătoasă. Vedeta a numit anul 2020 ”anul sănătății”. A ținut o dietă bine stabilită și a avut un program strict de antrenamente fizice. În urma eforturilor sale, Rebel Wilson este acum de nerecunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson este mândră de realizările sale

Simpatica actriță și-a deschis sufletul și a povestit fanilor săi mai multe amănunte despre procesul său de slăbire. Actrița în vârstă de 41 de ani a oferit un interviu online pentru un show de televiziune australian. Aceasta le-a spus gazdelor, Natalie Barr și David Koch, că a pierdut nici mai mult nici mai puțin de 35 de kilograme în urma eforturilor pe care le-a depus.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rebel Wilson, îmbrăcată lejer, pe stradă în Los Angeles
Simpatica actriță în vârstă de 41 de ani și-a etalat noua siluetă / Profimedia Images

Rebel Wilson spune că este foarte mândră de realizările sale. Decizia de a-și schimba viața s-a înrădăcinat adânc în sufletul vedetei care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și aduce corpul la standardele dorite.

Reclamă

Înainte de a începe această călătorie Rebel Wilson s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, dar și cu tulburări de alimentație. Vedeta spune că de cele mai multe ori mânca foarte mult din cauza stresului.

Am mers recent la doctor pentru a-mi face verificările anuale, iar veștile au fost foarte bune. Doctorul spune că analizele au ieșit foarte bine, iar schimbarea este remarcabilă. Sunt mândră de mine și de modul în care am reușit să mă mențin anul acesta. Sunt mândră că mi-am schimbat viața în bine.

– Rebel Wilson

Actrița a muncit foarte mult pentru a-și aduce corpul cât mai aproape de unul sănătos. De altfel, Rebel spune că a remarcat o schimbare și în ceea ce privește nivelul de energie pe care îl are în urma unei zile întregi de filmări.

Reclamă

Dacă în trecut era foarte obosită după 16 ore petrecute pe platourile de filmare, acum Rebel este vioaie și plină de energie în ciuda efortului pe care îl depune. 

Ce a reprezentat ”anul sănătății” pentru Rebel Wilson

Rebel Wilson a declarat recent că este mândră de realizările sale. Vedeta a declarat anul 2020 ”anul sănătății” și a muncit foarte mult pentru a-și aduce visul la realitate. Deși nu a fost o călătorie ușoară, Actrița a avut răbdare și a renunțat rând pe rând la obiceiurile alimentare care erau dăunătoare.

Înainte de a se apuca de antrenamente sau de a ține o dietă, Rebel obișnuia să mănânce destul de haotic. Actrița spune că avea o dietă bazată în general pe alimente bogate în carbohidrați.

În urma decizie de a slăbi, Rebel a trecut la o dietă stilizată pentru ea care se bazează mult mai mult pe alimente bogate în proteine. Pe lângă dietă, sportul a fost un alt element esențial în anul sănătății pentru actriță.

În prezent încerc să mențin un echilibru în viața mea.Nu am renunțat la tot din prima. Mă ghidez după faptul că nimic nu este interzis. Ar trebui să mănânc un burger întreg? Probabil că nu, însă nimic nu este interzis, deci voi mânca jumătate din el. Încerc să nu-mi pun foarte multe restricții.

– Rebel Wilson

Rebel și-a documentat de-a lungul timpului efortul pe rețelele sociale. Artista a postat deseori imagini sau videoclipuri în care povestea despre efortul pe care l-a depus. Rebel își încurajează deseori admiratorii să muncească pentru ceea ce-și doresc și să facă o schimbare, oricât de mică ar fi ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×