Reclamă

Rebel Wilson și-a expus silueta. Cum a fost fotografiată actrița în Beverly Hills

Rebel Wilson a atras atenția tuturor atunci când și-a expus silueta pe străzile din Beverly Hills. Actrița în vârstă de 41 de ani a trecut printr-un proces de transformare corporală în ultimii doi ani. Conform publicației Daily Mail, Rebel Wilson a reușit să slăbească 30 de kg în urma dietei și exercițiilor fizice pe care le-a făcut.

Publicat: 17 octombrie 2021, 7:06 / Actualizat: 20 octombrie 2021, 11:27

Actrița în vârstă de 41 de ani le-a arătat fanilor săi rezultatele pe care a reușit să le obțină în ultima perioadă. Vedeta a ales o ținută neagră care să-i pună în valoare noua siluetă. Rebel nu s-a ferit de camerele de fotografiat și a mers mândră pe stradă într-o combinație vestimentară care a atras privirile tuturor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson și-a expus silueta

În cele mai recente imagini care au apărut pe internet, Rebel Wilson a fost surprinsă în timp ce ieșea de la cumpărături. Vedeta a mers plină de încredere pe străzile însorite din Beverly Hills. În ultimii doi ani, Rebel a reușit să slăbească un număr semnificativ de kilograme.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rebel Wilson a purtat o pereche de pantaloni negri de piele și un sacou atunci când și-a expus silueta pe străzile din Beverly Hills
Vedeta a mers plină de încredere pe străzile însorite din Beverly Hills / Profimedia Images

Acum, vedeta nu se mai ferește să poarte hainele sale preferate. Rebel Wilson și-a expus silueta într-o ținută all black. Vedeta a optat pentru un blazer negru cu nasturi roz și o pereche de pantaloni mulați de piele. De data aceasta, Rebel nu s-a sfiit să-și expună picioarele vizibil transformate.

Reclamă

În ceea ce privește accesoriile, actrița a ales o geantă supradimensionată, o mască de protecție neagră și o pereche de ochelari de soare cu rame roz. Pentru a se asorta cu sacoul, în picioare a ales să poarte o pereche de balerini într-o nuanță de roz. Rebel Wilson și-a uimit fanii cu ultima sa apariție.

Ținuta îndrăzneață cu pantalonii mulați de piele demonstrează cât de mândră este vedeta de reușitele sale. Conform publicațiilor externe, Rebel Wilson a anunțat în luna noiembrie a anului trecut că a reușit să ajungă la greutatea pe care și-a stabilit-o, 75 de kg.

Vedeta și-a documentat de-a lungul timpului călătoria pe rețelele sociale. Rebel a ținut să le arate fanilor săi cât de mult a muncit pentru a avea rezultatele dorite. Actrița spune că nu și-a dorit să slăbească pentru o imagine mai bună, ci pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate. 

Reclamă

Ce probleme a întâmpinat Rebel Wilson după ce a slăbit

Rebel Wilson și-a expus recent silueta obținută în urma procesului de slăbire. Actrița în vârstă de 41 de ani a muncit pentru aproape doi ani la sănătatea sa.

Rebel a decis că este momentul să adopte un stil de viață sănătos. Vedeta declară că nu a slăbit pentru a avea o imagine mai bună asupra sa, ci pentru că își dorește să aibă un copil. Cu toate acestea, Rebel Wilson slăbește pe zi ce trece și arată din ce în ce mai bine.

Actrița a numit anul 2020 ”anul sănătății” și a muncit din greu pentru rezultatele pe care le-a obținut. Anul trecut, vedeta declara că a reușit să-și atingă obiectivele de greutate corporală.

Mi-am atins ținta chiar cu o lună mai devreme. Chiar dacă nu este despre numerele de pe cântar, ci despre a fi sănătoasă, am avut nevoie de o măsurătoare tangibilă pentru a putea seta o țintă, iar aceea a fost să ajung la 75 de kilograme.

– Rebel Wilson

Conform publicației People, rezultatele incredibile ale vedetei provin din dieta Mayr și un set de exerciții bine stabilite de antrenorul vedetei. Cu toate acestea, după ce a slăbit un număr atât de mare de kilograme, Rebel s-a confruntat și cu anumite probleme.

Vedeta a descoperit că întâmpină probleme de fertilitate. O parte din afecțiunile actriței au rămas nerezolvate, însă Rebel continuă să aibă o atitudine optimistă cu privire la viitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×