Reclamă

Rebel Wilson s-a inspirat din ținutele lui Britney Spears. Ce fotografie a postat recent actrița

În cea mai recentă postarea a sa, Rebel Wilson s-a inspirat din ținutele lui Britney Spears. Actrița în vârstă de 41 de ani este de nerecunoscut după ce a reușit să slăbească. Rebel a împărtășit cu fanii săi o fotografie de pe platourile de filmare ale cele mai noi pelicule în care va apărea, Senior Year.

Publicat: 3 septembrie 2021, 7:17

Imaginea care a fost postată e contul personal de Instagram al actriței a reușit să împartă fanii în două tabere diferite. În timp ce unii erau de părere că Rebel s-a inspirat din ținutele lui Britney Spears, alții au văzut-o ca pe una din cântărețele din Spice Girls. Indiferent de unde s-a inspirat, un lucru este cert, Rebel Wilson a avut o apariție impecabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson s-a inspirat din ținutele lui Britney Spears

Rebel Wilson a reușit să obțină un rol principal în pelicula Senior Year. Actrița a slăbit un număr semnificativ de kilograme și arată mai bine ca niciodată. În cea mai recentă postare a sa, Rebel a purtat o ținută complet roz. Fanii s-au dus imediat cu gândul la o chelneriță din anii 1950 atunci când au văzut-o.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rebel și-a făcut singură poza în oglindă și a adăugat la descriere ”Current mood”. Se pare că vedeta se bucură din plin de felul în care decurg filmările pentru cel mai recent proiect în care va apărea.

Reclamă

Rebel va interpreta rolul unei majorete care se trezește după ce a stat în comă pentru 20 de ani. Aceasta se întoarce la liceu și încearcă să-și recapete titlul de Regină a Balului de Absolvire. Imaginea postată de actriță i-a făcut pe admiratorii acesteia să-și lase părerile în secțiunea de comentarii.

Cei mai mulți au felicitat-o pentru aspectul superb din prezent și rezultatele pe care a reușit să le obțină. Rebel Wilson a reușit să se transforme complet, iar fanii au fost încântați atunci când aceasta s-a inspirat din ținutele lui Britney Spears. Recent, actrița și-a deschis sufletul și a povestit despre călătoria pe care a parcurs-o pentru a pierde kilogramele în plus.

Pe lângă efortul fizic pe care l-a depus, actrița a trecut și prin multe sesiuni de terapie pentru a avea o relație mai bună cu corpul său.

Reclamă

Ce probleme a întâmpinat actrița după ce a reușit să slăbească

În cea mai recentă fotografie pe care a postat-o actrița Rebel Wilson s-a inspirat din ținutele lui Britney Spears. Admiratorii acesteia au putut să vadă transformarea prin care vedeta a trecut după ce a slăbit un număr semnificativ de kilograme.

Cu toate acestea, puțini știu că Rebel s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate după ce a slăbit. Speculațiile care au apărut prima dată făceau referire la faptul că vedeta a slăbit mai mult pentru a avea un aspect fizic schimbat.

Totuși, Rebel a declarat că a făcut această schimbare pentru a avea o viață mai sănătoasă. În ciuda acestor lucruri, după ce a slăbit s-a văzut pusă în fața unei noi provocări. Conform declarațiilor sale, actrița a întâmpinat probleme de fertilitate.

Am primit câteva vești proaste astăzi. Din păcate, nu am avut cu cine să le împărtășesc, deci vi le spun vouă. Acum le înțeleg pe femeile care suferă de probleme de fertilitate. Universul lucrează într-un fel misterios.

– Rebel Wilson

Deși a reușit să-și repare câteva probleme de sănătate după ce a slăbit, anumite afecțiuni au rămas nerezolvate. Cu toate acestea, în ciuda veștilor proaste pe care le-a primit, Rebel a continuat să aibă o atitudine optimistă. Actrița nu s-a ascuns niciodată de fanii săi și a continuat să împărtășească cu aceștia călătoria sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×