Reclamă

Lori Harvey a dezvăluit la ce metode de slăbire a apelat. Ce a dezvăluit recent modelul pe TikTok

Lori Harvey a dezvăluit la ce metode de slăbire a apelat. Modelul a intrat în rândurilor celebrităților precum Kim Kardashian. Aceasta a fost și ea recent certată în mediul online pentru că promovează metode controversate de slăbit.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 mai 2022, 7:30

Harvey a postat recent un videoclip pe TikTok în care dezvăluie că a luat în greutate. Ulterior, ea a detaliat ce a făcut pentru a scăpa de kilogramele nedorite. După dezvăluirile făcute de fiica comediantului Steve Harvey, discuțiile nu au contenit să apară, scrie news.yahoo.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O altă vedetă care a trecut recent printr-o slăbire dramatică este Rebe Wilson. Cum arată acum actrița.

Lori Harvey a dezvăluit la ce metode de slăbire a apelat

„Toată lumea a întrebat ce am făcut în mod special pentru a-mi duce corpul în acest punct. Așa că, atunci când eu și Mike ne-am întâlnit, m-am îngrășat vreo 15 kg și a fost oribil. Nu mi se mai potrivea nicio haină. Pur și simplu nu era în regulă”, a spus ea în videoclip, făcând referire la iubitul ei, Michael B. Jordan.

După ce fanii au implorat-o pe Harvey ani de zile să le ofere informații despre rutina ei de fitness, muza Michael Kors s-a deschis în sfârșit. Ea a împărtășit detalii despre cum a slăbit.

Vezi imagini cu Lori Harvey cu câteva kilograme în plus în GALERIA FOTO!

Reclamă

Cu toate acestea, odată ce în sfârșit a dat detalii despre dieta ei și regimul de exerciții fizice, cei care au văzut materialele în mediul online nu au contenit cu criticile.

Harvey, care într-un interviu pe covorul roșu și-a arătat abdomentul uimitor la Met Gala 2022, a spus că a făcut pilates în mod constant în ultimul an. Modelul a oferit mai multe detalii despre dieta ei de slăbire. Aceasta a dezvăluit și detalii despre rutina de exerciții în videoclipul de pe TikTok.

Reclamă

„Bine, deci tocmai mi-am terminat cursul de Pilates”, a spus fondatorul SKN în clip, „și le văd pe toate fetele spunând că se înscriu la Pilates acum”. Apoi Harvey a împărtășit adevăratele secrete pe care fanii le așteptau.

Ce reguli de slăbire are modelul

Modelul a spus că a urmat o dietă strictă cu deficit de calorii pentru a scăpa de excesul de greutate. Ea a mărturisit că a consumat doar 1.200 de calorii în timpul dietei pentru a-și atinge obiectivele de slăbire.

Harvey a spus că nu a respectat un „regim specific de alimentație”. Cu toate acestea ea a spus că „încerca să consume carne și legume și să limiteze carbohidrații”.

Rutina ei de exerciții fizice era intensă, dar nu a renunțat: „Când încercam să slăbesc, mă antrenam de cinci, șase ori pe săptămână și chiar făceam față. În prima lună și jumătate, mă antrenam chiar și de două pe zi”, a adăugat ea.

În videoclip, Harvey a făcut referire din nou la pilates pentru a obține un corp de invidiat. Ea a adăugat și exerciții cardio la recomandările ei.

„Cardio este modul prin care pierzi în greutate”, a spus ea. „Pilates nu te va ajuta să slăbești. Îți va oferi doar mai puțină masă musculară. Deci da, așa am făcut.”

Care au fost reacțiile din mediul online

Videoclipul a devenit curând viral, mulți fani dorind să încerce antrenamentul intens. Unii au criticat-o în schimb, spunând că promovează metode nesănătoase de dietă și idei dăunătoare despre imaginea corpului.

Unii utilizatori de Twitter au etichetat strategia ei de slăbit ca fiind periculoasă din cauza numărului mare al celor care ar putea încerca să-i calce pe urme, având în vedere influența ei și numărul de fani.

În ciuda atacului de comentarii negative, unii au lăudat-o pe Harvey pentru că a ignorat răutățile. Aceștia au spus că ea a respectat rutina care funcționează cel mai bine pentru corpul ei.

Creșterea și pierderea în greutate a lui Harvey vine după ce ea și Jordan și-au început relația în noiembrie 2020. Perechea și-a întărit legătura de-a lungul timpului, iar la sfârșitul anului 2021, vedeta a recunoscut că s-a îndrăgostit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×