Reclamă

Tatiana Maslany este protagonista seriei Marvel „She-Hulk”. Cum arată actrița în primul trailer oficial

Tatiana Maslany este protagonista seriei Marvel „She-Hulk”. Actrița în vârstă de 36 de ani se va transforma complet pentru interpretarea personajului Jennifer Walters. Jennifer este o avocată de succes specializată în cazuri speciale, ”supraomenești”. Premiera seriei este așteptată pentru data de 17 august 2022.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2022, 11:14

Seria va fi o comedie cu supereroi gata să ajungă în inimile fanilor Marvel din întreaga lume. Jennifer Walters este o femeie puternică și independentă, care se întâmplă să fie verișoara cunoscutului Bruce Banner, alias Hulk. Mark Ruffalo se întoarce pe micile ecrane pentru a-l interpreta pe incredibilul Hulk. Alături de cei doi actori se vor afla și Jameela Jamil, Tim Roth, Ginger Gonzaga și Josh Segarra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatiana Maslany este protagonista seriei Marvel „She-Hulk”

Anunțul privind lansarea seriei a apărut încă din luna decembrie a anului 2020. Tot atunci s-a confirmat faptul că Mark Ruffalo se va întoarce ca Hulk. Deși alegerea actriței principale nu a fost deloc una ușoară, Tatiana a reușit să-i impresioneze pe producători cu abilitățile sale și să primească rolul principal.

Vezi mai multe imagini cu Tatiana Maslany în Galeria Foto!

Astfel, Tatiana Maslany este acum protagonista seriei Marvel „She-Hulk”. Tatiana se va transforma în Jennifer Walters care primește puterile vărului său fără să fie conștientă la început de acest lucru. Totul se întâmplă atunci când Jennifer are nevoie de o transfuzie de sânge, iar vărul său, Bruce Banner, se oferă să o ajute.

Reclamă

Cu toate acestea, cei doi nu au luat în calcul faptul că radiațiile gama din sângele lui Bruce o vor face pe Jennifer să capete superputeri.

Trailerul oficial prezintă încercarea lui Jennifer de a-și controla puterile, dar și dificultățile pe care le întâmpină după ce media află că aceasta se transformă în „She-Hulk”.

Pe lângă notorietatea super eroinei, aceasta trebuie să-și păstreze un echilibru în viața obișnuită, unde are o carieră de succes ca avocat.

Reclamă

Mai mult, „She-Hulk” va fi pusă în fața unei noi provocări atunci când în peisaj apare antagonista Titania, interpretată de Jameela Jamil. 

Cum și-a început Tatiana Maslany cariera

Tatiana Maslany este una din cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Vedeta din „She-Hulk” este câștigătoarea Premiului Emmy pentru apariția în seria de succes Oprah Black. Actrița de origine canadiană și-a început cariera de la o vârstă fragedă.

Acesta s-a îndrăgostit de actorie încă din copilărie, iar prima sa apariție a fost într-o serie de televiziune canadiană pentru copii. Începând cu anul 2008 aceasta a apărut în seria canadiană Heartland, iar mai apoi în Being Erica și Nativity în 2010. Tot în același an, Tatiana s-a făcut remarcată la Festivalul de Film Sundance.

Aceasta a primit un premiu pentru rolul său din filmul Grown Up Movie Star, unde a interpretat-o pe Ruby, o tânără de 13 ani care trebuie să se lupte cu greutățile de a rămâne singură cu tatăl său după ce mama sa fuge de acasă pentru a-și începe cariera de actriță.

În anul 2013, Maslany a oferit mai multe amănunte despre seria care i-a adus un real succes, Oprah Black. Vedeta și-a deschis sufletul în legătură cu dificultățile pe care le-a întâmpinat în timpul filmărilor.

”A fost totul foarte nebunesc. Au fost o mulțime de scene în care am filmat singură și a trebuit să am reacții la nimic. Este un proces foarte tehnic, mai ales atunci când toate aceste scene presupun dialoguri cu clonele tale”.

Abilitățile pe care le-a dobândit o vor ajuta în noua serie cu supereroi „She-Hulk”. În cadrul acesteia, actrița va fi pusă în fața multor scene dificile care vor necesita existența unui perete verde pentru efectele speciale ce vor urma.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×