Reclamă

Pippa Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Sora lui Kate Middleton și James Matthews vor deveni din nou părinți

Pippa Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Sora lui Kate Middleton mai are alături de soțul său, James Matthews, un băiețel și o fetiță. Micuții familiei, Arthur și Grace, sunt pregătiți să-și asume responsabilitatea de frați mai mari. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 iunie 2022, 12:37

Cuplul nu a confirmat încă vestea, scriu publicațiile internaționale. Cu toate acestea, mai multe surse apropiate surorii lui Kate Middleton au oferit informația pentru publicația People. Pippa se îngrijește deja de fiica sa de un an, Grace și de băiețelul său, Arthur, în vârstă de 3 anișori. Sora mai mică a Ducesei de Cambridge pare decisă să-și mărească familia cu un nu membru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pippa Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil

Un nou bebeluș este pe cale să mărească familia Pippei Middleton. Sora mai mică a Ducesei de Cambridge pare că este pregătită să devină pentru a treia oară mamă. Pippa a fost deja surprinsă de fotografi într-o rochie verde la concertul de la Palatul Buckingham, care a fost susținut cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta.

Vezi mai multe imagini cu Pippa Middleton în Galeria Foto!

Pippa Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil și ia parte la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta
Un nou bebeluș este pe cale să mărească familia Pippei Middleton / Profimedia Images

Rochia a lăsat la vedere burtica în creștere a graviduței. Aceasta nu a confirmat zvonurile care au început să circule în presa internațională. Cu toate acestea, imaginile surprinse de fotografi vorbesc de la sine. La petrecerea de la Palatul Buckingham, Pippa a fost însoțită de soțul său Matthews.

Reclamă

Alături de ei s-a afla și fratele Pippei, James Middleton, împreună cu iubita sa soție, Alizee Thevenet. Întreaga familie s-a bucurat de evenimentele ce au fost ținute în cinstea Majestății Sale. Sora mai mică a lui Kate Middleton a stat tot timpul în apropiere de boxa regală.

Fiind o fire activă, Pippa a fost văzută bucurându-se de evenimente. De altfel, în timpul celeilalte sarcini, sora mai mică a Ducesei de Cambridge a fost fotografiată în timp ce se plimba cu trotineta.

Aceasta are grijă să aibă o viață activă chiar dacă este însărcinată.

Reclamă

Pippa Middleton are o sarcină avansată

Pippa Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Fotografiile surprinse la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta dovedesc că aceasta are deja o sarcină avansată. Se pare că sora mai mică a Ducesei de Cambridge a decis să țină vestea ascunsă destul de mult timp. Imaginile i-au bucurat pe admiratorii Casei Regale. Pippa are o familie minunată alături de soțul său, James.

Cei doi au adus pe lume primul copil în luna octombrie a anului 2018. Micuțul Arthur a bucurat sufletele părinților săi. În luna martie a anului 2019, Pippa a devenit pentru a doua oară mamă, de data aceasta a unei fetițe superbe pe nume Grace. Pippa a vrut să-i calce pe urme surorii sale și a npscut la spitalul St. Mary. Copilul Pippei va fi cel de-al șaselea nepot pentru Carole și Michael Middleton. Graviduța va mări familia și le va oferi nepoților săi un verișor.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor avea un nou partener de joacă. În prezent nu se cunoaște data la care aceasta urmează să nască. Totodată, sexul copilului nu a fost specificat.

Admiratorii surorii Ducesei de Cambridge așteaptă cu nerăbdare mai multe detalii privind sarcina acesteia și modul în care se simte în această perioadă minunată din viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×