Reclamă

Pippa Middleton se plimbă cu trotineta în sarcină. Cum a fost fotografiată sora lui Kate Middleton

Pippa Middleton, care este însărcinată pentru a doua oară, a fost fotografiată din nou pe străzile din Londra. Ea a apărut la plimbare cu fiul său, Arthur. Fotografiile arată cum Pippa Middleton se plimbă cu trotineta în sarcină.

Publicat: 12 martie 2021, 8:05

Sora mai mare a lui Kate Middleton a adoptat o ținută sport pentru ieșirea cu fiul ei. Cei doi au profitat de vremea frumoasă și au petrecut timp de calitate împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pippa nu a purtat mască de protecție pe parcursul ieșirii. Aceasta a ales să se protejeze în schimb de o eventuală căzătură cu o cască de protecție.

Pippa Middleton se plimbă cu trotineta în sarcină

Pippa Middleton a fost fotografiată îmbrăcată într-un palton bej, o pereche de jeanși negri, la care a asortat o cămașă albă și pantofi sport în aceeași nuanță. Fiul ei, Arthur, a purtat și el cască de protecție și a avut o ținută similară cu cea a mamei sale, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Pippa Middleton, pe trotinetă, alături de fiul ei, Arthur
Bebelușul care crește în burtica Pippei este al cincilea nepot din familia Middleton / Profimedia Images
Reclamă

Mama Pippei și a lui Kate a declarat pentru Good Housekeeping că speră ca anul acesta să stea mai mult timp în compania celor dragi.

Sper să îmi văd mai des familia decât am reușit anul trecut, incluzând, desigur și pe viitorul meu nepot.

 – Carole Middleton

Deși au existat o mulțime de tensiuni zilele acestea în jurul Familiei Regale Britanice, după interviul în care Prințul Harry și Meghan Markle îi acuză de rasism, Pippa a adoptat o atitudine destul de relaxată în timp ce s-a plimbat cu trotineta alături de fiul ei.

Reclamă

Un alt detaliu care a atras atenția la apariția Pippei a fost faptul că aceasta a purtat și un rucsac în care avea inclusiv o minge de fotbal.

Pippa Middleton, sarcină avansată

Informația că Pippa este din nou însărcinată a apărut în presă încă de la sfârșitul anului trecut. Până acum doar mama acesteia a confirmat sarcina. Nici Pippa, nici soțul ei nu au ieșit cu nicio declarație despre acest subiect.

Bebelușul care crește în burtica Pippei este al cincilea nepot din familia Middleton. Părinții Pippei și al lui Kate Middleton se bucură deja de rolul de bunici pentru Arthur, de 2 ani, George, în vârstă de 7 ani, Charlotte, în vârstă de 5 ani și Louis, de tot de 2 ani.

Pippa Middleton și soțul ei, James, s-au căsătorit în anul 2017. James Matthews este un fost pilot profesionist de curse, care provine dintr-o familie înstărită. Părinții lui sunt oameni de afaceri, care dețin mai multe proprietăți de lux. Și fratele lui James, Spencer, a intrat în atenția presei în trecut. Acesta a devenit cunoscut prin intermediul emisiunii Made in Chelsea. O producție care aduce în prim-plan viața tinerilor bogați din Marea Britanie.

Pippa Middleton a intrat și ea în atenția presei după ce a fost domnișoară de onoare la nunta lui Kate și a Prințului William, în 2011. Ținuta purtată la evenimentul anului a fost subiect de presă zile la rând. Aceasta a optat pentru o rochie mulată, care i-a pus în evidență trupul tonifiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×