Reclamă

Emily Ratajkowski a ieșit la plimbare cu unul dintre cei mai importanți bărbați din viața sa. Cine este domnul care a însoțit-o pe divă pe străzile din New York

Emily Ratajkowski a ieșit la plimbare cu unul dintre cei mai importanți bărbați din viața sa. Paparazzi au surprins-o pe divă pe străzile din New York. Domnul care a însoțit-o a fost chiar tatăl său, Josh David Ratajkowski.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 aprilie 2024, 6:57 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 15:03

Emily Ratajkowski și Josh David Ratajkowski au avut parte de un moment de tată-fiică. Cei doi s-au relaxat pe străzile din New York, iar mai apoi au mers să ia masa împreună. Modelul, în vârstă de 32 de ani, și tatăl ei nu au mers prea departe de reședința pe care diva o deține în West Village.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a ieșit la plimbare cu unul dintre cei mai importanți bărbați din viața sa

Ratajkowski a ales să poarte un crop top alb, un jachetă bej și o pereche de pantaloni care să se asorteze. Tatăl ei a optat pentru o ținută mult mai casual.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

John David Ratajkowski și Emily Ratajkowski pe străzile din New York
John David Ratajkowski și-a însoțit fiica la plimbare / Profimedia Images

Acesta a purtat un pulover larg, o pereche de pantaloni și o pereche de papuci. Emily, pe de altă parte, și-a dorit să aibă un look mult mai stilat.

Reclamă

Cei doi au stat de vorbă și s-au simțit bine împreună pe tot parcursul plimbării. John, care este mult mai înalt decât fiica sa, a ieșit în evidență datorită faptului că a purtat șlapi pe stradă. Emily a mai fost văzută în trecut în compania părinților săi.

Combinația nefericită de piese vestimentare l-au făcut pe acesta să fie în contrast cu fiica lui elegantă. Din imagini au lipsit Kathleen, mama vedetei, și micuțul Sylvester, fiul divei.

Părinții modelului se află în New York pentru o perioadă mai lungă de timp. Emily este o mămică singură, dar încearcă să facă față tuturor provocărilor.

Reclamă

Presa internațională a scris în trecut despre relațiil divei, însă acestea nu au mai fost de lungă durată.

Emily a decis să divorțeze după ce a aflat că fostul ei soț, Sebastian Bear-McClard, i-ar fi fost infidel. Cei doi au fost căsătoriți din 2018 și au divorțat în 2022. În urma divorțului, Emily a fost cea care a primit custodia deplină a copilului lor, Sylvester.

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Emily Ratajkowski

John, tatăl artistei, este un artist profesionist din California. Acesta este recunoscut pentru sculpturile sale, dar și pentru picturile care i-au fost expuse de-a lungul zecilor de galerii din Statele Unite ale Americii și din Europa.

Între timp, Kathleen, care este din Polonia, este profesor titular la un colegiu. Anterior, Kathleen a predat la UCLA și a publicat mai multe cărți, scrie PageSix.

Deși Emily s-a născut la Londra, ea a crescut în Encinitas, un oraș de pe plajă de lână San Diego, California. Emily este singurul copil al lui John și Kathleen.

Emily și-a început cariera de model de la vârsta de 14 ani și a primit sprijinul deplin al părinților săi. Diva s-a bucurat mereu de susținerea mamei și tatălui ei.

De altfel, mama divei a fost cea care a ajutat-o să-și lanseze propria carte de memorii. Cartea divei a fost publicată în 2021. Emily a declarat în trecut că și-a dorit să urmeze o carieră de artist.

Diva spune că și-ar fi dorit să urmeze această latură, fiind unul dintre motivele pentru care în timp și-a îndreptat atenția asupra carierei de acrițe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×