Reclamă

Emily Ratajkowski a ieșit la plimbare cu fiul său. Cum a fost surprins micuțul Sylvester Apollo Bear

Emily Ratajkowski a ieșit la plimbare cu fiul său. Fotografii au pozat-o pe vedetă în timp ce se plimba pe străzile din New York împreună cu Sylvester Apollo Bear. Micuțul a purtat un costum adorabil și s-a distrat alături de mama sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 noiembrie 2023, 11:10

Emily Ratajkowski nu este doar o femeie foarte frumoasă, ci și o mamă extrem de implicată. Atunci când nu se află la filmări sau la diferite proiecte, Emily este văzută deseori în compania fiului său. Modelul încearcă să fie cât mai prezentă în viața micuțului ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a ieșit la plimbare cu fiul său

Noi imagini cu Emily Ratajkowski și fiul său au început să circule în mediul online. Acestea apar la doar câteva zile distanță după ce Sylvester Apollo Bear a reușit să fure inimile fanilor în costumul său de Halloween.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski și Sylvester Apollo Bear în timp ce se țin în brațe pe străzile din New York
Emily Ratajkowski a fost deschisă în ceea ce privește creșterea fiului său / Profimedia Images

Emily l-a îmbrăcat pe micuț într-un costum de caracatiță și l-a plimbat în brațe pe străzile aglomerate din New York. De data aceasta au fost pozați amândoi în timpul unei plimbări. În imagini, Emily apare în timp ce se apleacă să-l îmbrățișeze pe micuț.

Reclamă

Între cei doi există o legătură foarte strânsă, iar Emily se asigură că acest lucru nu va fi schimbat. Diva face o mulțime de sacrificii pentru a se putea implica în viața băiețelului său. Vedeta, care a divorțat de Sebastian Bear-McClard, a decis să se ocupe singură de creșterea băiețelului său.

Sylvester a venit pe lume pe 8 martie 2021, iar de atunci el și Emily sunt de nedespărțit. De când a venit pe lume, Emily a împărtășit o mulțime de fotografii cu micuțul ei pe contul său de Instagram.

Acesta nu s-a ferit niciodată din a-l arăta oamenilor pe fiul ei. Acesta este singurul copil al divei până în prezent, scrie publicația People.

Reclamă

Ce poreclă are micuțul Sylvester Apollo Bear

Emily Ratajkowski a fost deschisă în ceea ce privește creșterea fiului său. Acesta a încercat mereu să le arate fanilor etapele prin care a trecut ca  mamă. De când a rămas singură, diva a primit și mai multă susținere din partea comunității sale.

Emily Ratajkowski a anunțat în mediul online faptul că are o poreclă pentru băiețelul ei. Vedeta obișnuiește să-l numească pe micuț „Sly”.

Într-un interviu din trecut, Emily și-a amintit de perioada în care a devenit pentru prima dată mamă. Acesta a ales să nască în mod natural.

„Am citit mult despre asta și nu am realizat ce urmează să se întâmple până ce nu am ajuns la spital. Am născut natural, corpul meu mi-a spus să fac asta. Mi-am dorit foarte mult să fac asta. Nașterea fiului meu a fost cel mai frumos lucru care s-a întâmplat vreodată. De atunci viața mea este mult mai plină”, declara vedeta într-un interviu din trecut.

Cine este tatăl copilului lui Emily Ratajkowski

Sebastian Bear-McClard este tatăl micuțului Sly. Emily și Sebastian s-au căsătorit în luna februarie a anului 2018. Sebastian este un actor și producător, relatează People.

El și Emily s-au cunoscut prin intermediul unui grup de prieteni comuni. La scurt timp de la acel moment, cei doi au început să se întâlnească.

Căsnicia lor nu a fost mai lungă de patru ani. În luna septembrie a anului 2022, o sursă apropiată cuplului a declarat faptul că aceștia au decis să depună actele de divorț. Emily și-a dorit să rupă căsnicia cu Sebastian după ce acesta i-ar fi fost infidel.

Emily Ratajkowski și soțul ei, Sebastian Bear-McClard, surprinși în timp ce își plimbă câinele într-un cartier din Los Angeles. Modelul poartă o bustieră neagră care îi lasă burtica de gravidă la vedere.
Emily Ratajkowski și soțul ei, Sebastian Bear-McClard, surprinși în timp ce își plimbă câinele într-un cartier din Los Angeles / Profimedia Images

Producătorul a părăsit apartamentul în care stătea alături de soția sa. Copilul a rămas în grija divei. Acesta nu și-a dorit ca micuțul Sylvester să stea departe de ea.

Emily a încercat să-și refacă viața alături de un alt partener, însă nu a reușit să facă acest lcuru. Diva a avut mai mulți iubiți în ultimul an, însă niciunul nu a reușit să se ridice la așteptările sale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×