Reclamă

Emily Ratajkowski a adoptat un nou trend. Cum a fost pozată diva pe străzile din New York

Emily Ratajkowski a adoptat un trend nou. Vedeta internațională a pozat pe străzile din New York. Paparazzi nu au scăpat-o o clipă din priviri. Emily este un model pentru milioane de femeie din lumea întreagă. Toamna aceasta pare că își dorește să lanseze noi tendințe în materie de modă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 octombrie 2023, 11:42

Modelul internațional nu ratează nicio ocazie pentru a se distra. Programul aglomerat nu-i permite să se bucure de plimbări lungi prin oraș, însă atunci când are timp, Emily pare să fie amatoare de plimbări lungi pe străzile din New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a adoptat un nou trend

Toamna aceasta, femeile pot lua exemplu de la Emily Ratajkowski. Modelul a fost surprins pe stradă într-o ținută lejeră, călduroasă și atractivă. Emily a optat pentru o rochie tricotată. Rochia de tip pulover a intrat imediat în atenția doamnelor și domnișoarelor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski a adoptat un trend nou și a purtat o rochie pulover
Emily Ratajkowski a adoptat un nou trend / Profimedia Images

Este o ținută lejeră, care poate fi purtată în zilele cu temperaturi mai scăzute. Ținuta vedetei a fost completată de o pereche de cizme cu toc. Pe umăr a ales să poarte o poșetă minusculă. Pentru a păstra cromatica ținutei, accesoriile divei au fost masive, confecționate din aur.

Reclamă

Nicio ținută purtată de divă nu este completă fără o pereche de ochelari de soare. Emily și-a completat imaginea cu ajutorul acestora. De altfel, ochelarii au ajutat-o să se ferească de luminile aparatelor de fotografiat.

După ce și-a terminat treburile în oraș, Emily a fost pozată în timp ce s-a urcat într-o mașină neagră. Modelul are un program destul de agitat toamna aceasta și încearcă să-și valorifice timpul cât mai bine.

Publicațiile internaționale scriu că aceasta nu mai acordă la fel de multă prioritate întâlnirilor amoroase. Emily a preferat să-și pună cariera pe primul loc.

Reclamă

Ce crede Emily Ratajkowski despre „regulile din modă”

Emily Ratajkowski a dat dovadă de un simț estetic impresionant. De-a lungul timpului aceasta a ales ținute care să-i pună în valoare silueta perfectă. Supranumită „femeia cu cel mai frumos bust natural”, Emily știe de fiecare dată cum să-și aleagă hainele pentru a primi cât mai multe complimente.

În ciuda încrederii pe care o are în alegerile sale, Emily a declarat într-un interviu din trecut că s-a simțit „intimidată” de regulile din modă. Acest lucru s-a întâmplat în special în perioada în care bruneta se afla la începutul carierei sale.

„A fost foarte greu pentru mine să fiu model cu normă întreagă. La început m-am simțit intimidată de modă. Erau foarte multe reguli pe care nu le înțelegeam. Pe măsură ce am crescut și m-am ridicat am devenit mult mai încrezătoare. Mi-am dat seama că moda poate fi distractivă. Încălcând regulile în mod intenționat am reușit să-mi creez propriul stil”, a declarat vedeta într-un interviu din trecut pentru publicația PageSix.

Emily s-a făcut remarcat încă de la început în lume amodei. Vedeta a câștigat tot mai multă popularitate, iar acest lucru a propulsat-o în industria în care activează.

Deși nu este deloc ușor, Emily susține că reușește să facă față tuturor provocărilor. Diva este o mamă singură și își împarte timpul între viața personală și cea profesională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×