Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat cina împreună în Los Angeles. Cei doi soți au fost surprinși în ipostaze tandre

Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat cina împreună în Los Angeles. Cei doi soți au ales să-și petreacă timpul la un local de lux. Imaginile apar la scurt timp după ce s-a zvonit că între ei ar exista mici neînțelegeri. La baza acestor zvonuri au stat imaginile în care Ben Affleck apare în ipostaze tandre cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 octombrie 2023, 6:07 / Actualizat: 20 octombrie 2023, 9:47

Jennifer Lopez și Ben Affleck au vrut să demonstreze că formează un cuplu puternic. Cei doi soți au luat masa în Los Angeles. Paparazzi i-au surprins în timp ce părăseau localul. Amândoi au fost tandri unul cu celălalt. Affleck și-a asumat rolul de gentleman și s-a asigurat că soția sa se bucură de o experiență de neuitat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat cina împreună în Los Angeles

Vedeta latino și soțul său au dat uitării neînțelegerile știu par să fie mai fericiți ca niciodată. Jennifer a mers la întâlnire într-o ținută elegantă. Vedeta a ales să poarte o pereche de blugi la care a asortat și niște pantofi cu toc.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Ben Affleck în timp ce părăsesc un restaurant de lux din Los Angeles
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au petrecut seara într-un local romantic / Profimedia Images

Piesa de rezistență a fost reprezentată de paltonul ei alb. Haina de blană i-a asigurat acesteia confortul mult dorit. Nici accesoriile nu au lipsit din ținuta divei. Aceasta a purtat perechea preferată de cercei din aur. La întreaga ținută a accesorizat și o pereche de ochelari de soare.

Reclamă

Jennifer poartă deseori ochelari. Vedeta a declarat în trecut că aceștia o ajută să se ferească de luminile aparatelor de fotografiat. Ben Affleck a completat look-ul soției sale. Dacă Jennifer a opatat pentru o ținută în care piesa centrală este albă, Ben a ales să poarte un costum negru.

Actorul internațional a dat dovadă de eleganță și rafinament. Cei doi soți s-au ținut de mână la ieșirea din restaurant, iar mai apoi au plecat împreună acasă, relatează People.

De la întâlnirea romantică au lipsit copii celor doi. Jennifer a fost văzută recent la cumpărături alături de fiica sa, Emme. Affleck și-a petrecut și el câteva zile cu copiii pe care îi are alături de Jennifer Garner.

Reclamă

Jennifer Lopez și-a schimbat colierul

Jennifer Lopez a luat o decizie neașteptată. Cântăreața a renunțat la colierul său preferat. Aceasta obișnuia să poarte un colier cu numele „BEN”. Artista a luat decizia de a-l schimba cu un colier cu numele „JENNIFER”.

Schimbarea s-a petrecut după ce în presă au apărut imagini în care Jennifer Garner apare la gâtul actorului. Jennifer Lopez ar fi fost deranjată de apropierea dintre Affleck și fosta sa soție. Apropiații celor doi spun că JLo și-a schimbat intenționat bijuteriile.

Tensiunile dintre ea și Affleck s-au intensificat în ultima vreme. Se spune că artista l-ar fi rugat pe actor să facă ajustări în relația lui cu Jennifer Garner, a citat PageSix.

Anul acesta, JLo a marcat un an de la căsătoria cu Ben Affleck. Vedeta și-a arătat iubirea față de soțul său prin intermediul piesei „Dear Ben”. Ulterior, aceasta a lansat o nouă melodie intitulată „Dear Ben Pt. II”. Piesa artistei a fost postată pe contul acesteia de social media chiar în ziua aniversării nunții. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×