Reclamă

Rebecca Loos a fost fotografiată pentru prima dată de la difuzarea documentarului Beckham. Instructoarea de yoga vrea ca fostul fotbalist „să-și ceară scuze pentru că și-a rănit soția”

Rebecca Loos a fost fotografiată pentru prima dată de la difuzarea documentarului David Beckham. Instructoarea de yoga vrea ca fostul fotbalist „să-și ceară scuze pentru că și-a rănit soția”, au susținut surse apropiate ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 octombrie 2023, 12:23

Instructorul de yoga și fostul model le-a spus prietenilor că este supărată că fostul căpitan al Angliei nu și-a cerut niciodată scuze în documentarul despre viața sa. Rebecca Loos consideră că Beckham a ales să joace cartea victimei. Se pare că acest lucru o deranjează foarte rău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebecca Loos a fost fotografiată pentru prima dată de la difuzarea documentarului Beckham

David Beckham și soția sa, Victoria, în vârstă de 49 de ani, au vorbit amândoi despre consecințele presupusei sale aventuri cu Loos pentru prima dată în serialul Beckham.

Fostul fotbalist aproape a avut lacrimi în ochi atunci când a descris cum scandalul din 2004 a fost aproape de a distruge căsnicia lor. Cu toate acestea, Rebecca Loos, acum în vârstă de 46 de ani, a fost deranjată de faptul că el nu a abordat în mod direct afirmațiile, potrivit unui prieten apropiat.

Presupusa aventură, pe care a negat-o mereu, ar fi avut loc pe vremea când juca la Real Madrid în capitala Spaniei.

O sursă apropiată Rebeccăi Loos a susținut: „Rebecca crede că David ar trebui să se îmbărbăteze. Ea crede că trebuie să-și ceară scuze în mod public pentru durerea pe care i-a cauzat-o soției sale, în loc să se pledeze în victimă”.

Reclamă

El a descris întotdeauna afirmațiile despre aventura cu Rebecca Loos ca fiind „ridicole”. Cu toate acestea, el nu a confirmat sau infirmat niciodată relația cu ea.

Care a fost reacția Victoriei Beckham la întrebările despre presupusa aventură

Reclamă

Fanii au fost uimiți când Beckham a vorbit în cele din urmă despre acest scandal în documentarul lui. În timpul documentarului, realizat de propria companie de producție a cuplului, sunt prezentate filmări TV vechi și capturi din ziare despre presupusa aventură a fostului fotbalist.

Și, deși nu a intrat în detalii despre acuzații, David a vorbit sincer despre modul în care le-a afectat căsătoria.

Explicând că „s-a simțit rău fizic în fiecare zi”, el a dezvăluit: „De fiecare dată când ne trezeam simțeam că este altceva. Amândoi simțeam atunci că nu ne pierdem unul pe celălalt, ci ne înecam”.

Victoria s-a chinuit și ea să nu plângă când a fost întrebată dacă a fost cea mai grea perioadă din căsnicia lor. „100 la sută”, a spus ea. „A fost cea mai grea perioadă pentru noi. Pentru că am simțit că lumea este împotriva noastră”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Victoria Beckham, pe un fotoliu galben, în timp ce își freacă mâinile
Victoria s-a chinuit și ea să nu plângă când a fost întrebată dacă a fost cea mai grea perioadă din căsnicia lor / Profimedia Images

David a recunoscut, de asemenea, că încă nu știe cum au trecut de criză. Acesta a spus că el și Victoria știau că trebuie să „lupte pentru familia lor”.

El a adăugat că s-au simțit de parcă s-ar „îneca” atunci când căsnicia lor a fost pe prima pagină timp de luni de zile.

David Beckham se scarpină în cap în timp ce se gândește
Fanii au fost uimiți când Beckham a vorbit în cele din urmă despre acest scandal în documentarul lui / Profimedia Images

Rebecca Loos regretă deciziile pe care le-a luat în viață

Rebecca Loos a susținut adesea în mod public că nu a avut „nu regrete” că și-a spus povestea. O altă sursă apropiată ei susține însă că consideră înțelegerea cu o sumă de șase cifre în 2004, plătită ei de ziarul News of the World „o greșeală uriașă”.

Rebecca Loos era director de PR care locuia la Madrid când a fost numită asistent al lui Beckham. A primit această poziție după ce Beckham a semnat cu Real Madrid. Ulterior, ea a fost mutată de către compania de management pentru care lucra când a apărut presupusa lor aventură. Beckham a negat relația. El a spus la acea vreme că e fericit în căsătoria sa. Cu toate acestea, nu a acționat-o niciodată pe Loos în instanță.

În prezent, Rebecca Loos este mamă a doi copii. Este profesoară de yoga, s-a căsătorit cu un medic norvegian. Instructoarea de yoga și familia ei locuiesc într-un peisaj idilic montan din Norvegia.

O prietenă care o cunoaște de ani de zile a declarat pentru MailOnline: „Acum, când se gândește, simte că a fost o greșeală să-și spună povestea în News of the World. Dar iartă greșelile eului mai tânăr. După aceea, a luat și câteva decizii discutabile cu cariera ei. A participat la reality show-uri precum cel în care a fost filmată în acea scenă cu un porc. Probabil că nu a primit cele mai bune sfaturi de la oamenii din jurul ei. Ea a plătit cu siguranță un preț mare pentru acele judecăți greșite.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×