Reclamă

Imagini rare de la nunta Anei Geoană. Cum a arătat în rochie de mireasă, la brațul soțului său, Garrett Cayton

Au fost dezvăluite imagini rare de la nunta Anei Geoană. Tânăra a arătat incredibil în rochie de mireasă. Evenimentul extravagant a avut loc în Veneția, iar invitații s-au distrat alături de miri trei zile și trei nopți, scriu publicațiile de peste hotare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 septembrie 2023, 12:44

Fiica lui Mircea Geoană s-a căsătorit cu un multimilionar din Statele Unite ale Americii. Ana Geoană și-a unit destinul cu Garrett Cayton. După ce logodna cuplului a avut loc la Palatul Mogoșoaia, nunta a fost ținută într-un loc feeric din Veneția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini rare de la nunta Anei Geoană

Ana Geoană și Garrett Cayton au celebrat iubirea într-un loc desprins din basme. Fiica secretarului general adjunct al NATO a radiat de fericire alături de cel care i-a devenit soț. Ea și soul ei au decis să-și unească destinele într-unul dintre cele mai romantice orașe din lume, Veneția.

Ana Geoană este stabilită deja de mai mulți ani în America. Aceasta și-a clădit o carieră de succes în Los Angeles. Tânăra a îmbrățișat calea sportului și a unui stil de viață sănătos.

Tot în Statele Unite ale Americii și-a găsit și sufletul pereche. Ana Geoană a fost cerută în căsătorie în luna martie a anului 2020. Publicația A1.ro scrie că familia mirelui a fost cea care s-a ocupat de plata integrală a nunții. Ana a strălucit în ziua nunții sale.

Reclamă

Aceasta a optat pentru o rochie de mireasă elegantă. Ținuta i-a fost accesorizată cu o tiara discretă. Mirele a ales și el un costum elegant. Ambii au petrecut alături de invitați timp de trei zile și trei nopți, după cum scrie presa de peste hotare.

O altă vedetă care a avut parte de o nuntă de vis este Nicola Peltz. Vedeta susține că organizatorii evenimentului au dezamăgit-o în anumite momente.

Nunta nu a fost organizată în stil românesc. Eveniment cu staif a fost unul menit să denote luxul și rafinamentul.

Reclamă

Invitații mirilor au fost cazați la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Veneția, Hotel Cipriani. Pentru acest eveniment s-ar fi cheltuit mai bine de două milioane de euro.

Cine este Garrett Cayton, soțul Anei Geoană

Ana Geoană a încercat tot timpul să fie discretă cu viața sa. Nici tatăl tinerei nu oferă mai multe detalii din viața privată a familiei sale. Cu toate acestea, despre soțul Anei Geoană există mult mai multe informații în mediul online.

Tânărul face parte dintr-o familie influentă din Statele Unite ale Americii. Acesta este cunoscut pentru activitatea sa filantropică, donațiile impresionante pe care le oferă cauzelor umanitare, dar și pentru aparițiile sale în public.

Ginerele lui Mircea Geoană face parte dintr-o familie respectabilă din America. Garrett este nepotul unui milionar american de origine poloneză, notează publicația Libertatea. Tatăl lui Garrett, scorul Anei Geoană, este antreprenor și proprietar al companii internaționale.

Soțul Anei Geoană susține că a ajuns să se simtă „ca acasă” în țara noastră. Acesta este decis să-și facă soția fericită și să-i ofere tot ce este mai bun. Garret a demonstrat acest lucru chiar în cadrul petrecerii fastuoase pe care a organizat-o alături de Ana Geoană.

Ana și Garrett trăiesc o viață de povești în Statele Unite ale Americii. Chiar dacă tânăra este departe de casă, aceasta păstrează o legătură strânsă cu familia sa și cu toți cei dragi din Romînia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×