Reclamă

Cine este Sam Asghari, bărbatul care a divorțat de Britney Spears după 14 luni de căsnicie

Mulți se întreabă cine este Sam Asghari, bărbatul care a divorțat de Britney Spears după 14 luni de căsnicie. Cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate. După ce au încercat mai multe luni să-și salveze mariajul, Britney și Asghari și-au spus adio.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 august 2023, 12:08

Publicațiile internaționale susțin că Sam Asghari este cel care a început procedurile pentru divorț. Fostul partener al lui Britney Spears nu a vrut să comenteze decizia luată. Cuplul încearcă să fie discret și să traverseze această perioadă fără a atrage prea mult atenția asupra lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Sam Asghari

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit în luna iunie a anului 2022 și s-au separat în luna august a anului 2023. Sam Asghari s-a bucurat încă de la început de camerele de filmat și de ideea de a avea o viață publică.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Britney Spears și Sam Asghari în timp ce stau unul lână celălalt la o masă în timpul unei cine din Beverly Hills
Britney Spears și Sam Asghari s-au separat după 14 luni de mariaj / Getty Images

Asghari s-a născut Iran, iar la vârsta de 12 ani s-a mutat alături de familia sa în Los Angeles. Actorul mai are trei surori, iar din 2006 trăiește o viață cu totul diferită în Statele Unite ale Americii. Bărbatul a povestit despre această experiență într-un interviu din 2018.

Reclamă

„A trebuit să-mi părăsesc prietenii și familia. Știam că ne vom muta și nu ne vom mai întoarce înapoi niciodată. M-a fost foarte greu, mai ales pentru că nu cunoșteam limba. Am învățat engleza uitându-mă la seriale pentru adolescenți”.

Sam Asghari a devenit cetățean al Statelor Unite ale Americii în anul 2012, iar ulterior s-a concentrat asupra antrenamentelor fizice.

Acesta a fost pasionat de sport încă din copilărie, așa că și-a transformat pasiunea într-un job. Sam a început prin a fi antrenor personal într-o sală din Los Angeles, iar ulterior și-a deschis propria sală de fitness.

Reclamă

Cum și-a început Sam Asghari cariera de model

Încă te înctrebi cine este Sam Asghari? Iată cum și-a început acesta cariera. Fostul soț al lui Britney Spears nu este doar antrenor persona, ci și model. Una dintre surorile sale a fost cea care l-a introdus în această lume. Una dintre surorile sale l-a înscris la o competiție, iar primul său show de modeling a avut loc atunci când avea 21 de ani, scrie People.

Pasiunea sa pentru modeling a crescut, iar ulterior a început să participe la audiții pentru prociete de televiziune. Așa a ajuns să o cunoască și pe fosta sa soție. Sam s-a înscris pentru a participa din figuranți clipului Slumber Party.

Clipul melodiei s-a filmat în anul 2016, iar între Britney și Sam a fost dragoste la prima vedere. Deși a avut doar roluri mici, Asghari și-a exprimat de-a lungul timpului dorința de a avea o carieră ca actor. În anul 2021 a fost contactat pentru a face parte din filmul Hot Seat, fiind și prima sa apariție majoră într-un film.

Sam Asghari și-a dorit o familie alături de Britney Spear

Sam Asghari și-a dorit foarte mult o familie alături de Britney Spears, după cum declara chiar el. Acesta era complet îndrăgostit de partenera sa, însă mariajul lor a devenit unul tot mai dificil.

Asghari declara în anul 2021 că și-ar dori să ducă relația sa la următorul nivel și să fie un tată tânăr.

Cuplul a anunțat faptul că vedeta a rămas însărcinată, însă Britney a pierdut la scurt timp sarcina. Actorul i-a rămas alături partenerei sale și a sprijinit-o în toată perioadă dificilă care a urmat.

De altfel, Sam a sprijinit-o pe Britney în perioada în care aceasta s-a confruntat în procesul cu tatăl său. Însă, în ciuda acestor momente, Sam și Britney au decis să-și spună adio. La 14 luni de la mariaj, apropiații cuplului susțin că Sam a cerut deja divorțul de Britney.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×