Reclamă

Eminem și Christina Aguilera erau îndrăgostiți înainte de anul 2000. Motivul războiului pornit între ei în urmă cu mai bine de două decenii

Un clip încărcat recent pe TikTok în care apar Eminem și Christina Aguilera a devenit viral într-un timp foarte scurt. Acesta a înregistrat 10 milioane de vizualizări și peste un milion de like-uri. Pe imaginile făcute publice este scris următorul mesaj: Iubesc faptul că ei au avut un crush unul pentru celălalt înainte să se urască. De la iubiți la dușmani. Acum s-a aflat că Eminem și Christina Aguilera erau îndrăgostiți înainte de anul 2000.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 30 iulie 2023, 8:23

Războiul pornit între cei doi artiști internaționali a început în urma unor declarații nepotrivite. El a continuat atât în interviuri, însă, mai ales în piesele pe care le-au lansat de-a lungul anilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eminem și Christina Aguilera erau îndrăgostiți înainte de anul 2000

Christina Aguilera a ajuns în lumina reflectoarelor la vârsta de 13 ani. S-a întâmplat datorită aparițiilor sale în sezoanele șase și șapte din „Clubul lui Mickey Mouse“. Din producția acestui serial realizat de Disney Channel făceau parte Britney Spears, Justin Timberlake și Ryan Gosling. Imediat ce a părăsit celebrul show, vedeta s-a concentrat asupra visului de a deveni o cântăreață de succes. În vara lui 1999 și-a lansat albumul de debut „Genie in a Bottle“.

Fiind cu opt ani mai mare decât Christina Aguilera, Eminem și-a construit imaginea de rapper din 1988. Cu toate acestea, nu a avut un parcurs atât de ușor în industria muzicii din America. El a cucerit-o însă pe blondă, care nu de puține ori a făcut afirmații directe prin care a lăsat să se înțeleagă faptul că îl simpatizează pe artist și, totodată, îi apreciază muzica. El este, de fapt, un crush pentru mine de ceva timp“, „El are o față drăguță, uită-te la fața lui! El este atât de drăguț sunt două dintre declarațiile făcute de vedetă, au scris jurnaliștii de la BuzzFeed News.

Cu altă ocazie, Christina Aguilera le-a mărturisit prietenelor sale că „My Name Is“ este cântecul preferat din repertoriul rapperului. Și cântărețul a făcut remarci în trecut din care se poate concluziona că sentimentele dintre ei erau reciproce. Informația potrivit căreia Eminem și Christina Aguilera erau îndrăgostiți înainte de 2000 s-a aflat de curând.

După ce a câștigat un premiu MTV, el a spus că plănuiește să îl pună chiar între posterul cu Britney Spears și Christina Aguilera. Iar când a fost întrebat despre declarațiile Christinei, el a spus: E drăguță și am auzit că a spus unele lucruri despre mine“, conform sursei citată mai sus. Într-un interviu, artista a negat că se întâlnește cu Eminem. Ea a subliniat la vremea respectivă că au ieșit o singură dată împreună și a precizat că el este un tip cool.

Reclamă

Kimberly Scott, mărul discordiei dintre Christina Aguilera și Eminem

Războiul dintre Christina Aguilera și Eminem a început după ce artista a făcut declarații delicate despre viața personală a cântărețului în cadrul ediției sale speciale de la MTV – „Ce vrea o fată“. Vedeta a mărturisit că a aflat un zvon, potrivit căruia rapperul s-a însurat în secret cu iubita lui cu care era de multă vreme, respectiv: Kimberly Scott.

Am auzit că s-a căsătorit acum. De fapt, cu fata despre a cărei ucidere el vorbește pe disc sunt declarațiile Christinei Aguilera, avertizând telespectatorii despre violența fizică în relații, au mai titrat cei de la BuzzFeed News.

Reclamă

Într-adevăr, Eminem s-a căsătorit cu partenera lui, Kimberly Scott, în 1999. Aceasta este subiectul principal în multe dintre piesele controversate ale rapperului. Mai mult, la scurtă vreme după ce a aflat despre afirmațiile blondei, artistul a lansat „The Slim Shady“ – un diss la adresa Christinei Aguilera în care a criticat dur comentariile acesteia și a acuzat-o că i-a transmis o boală venerică, potrivit sursei citată mai sus. Vedeta nu a tăcut în fața acuzațiilor și a mărturisit: Mi se pare dezgustător ce are de spus. Pur și simplu este complet neadevărat.

Christina Aguilera și Eminem, pe aceeași scenă la MTV Video Music Awards 2002

După ce și-au aruncat vorbe grele în diferite melodii, Christina Aguilera și Eminem au stat unul lângă altul pe aceeași scenă. Totul s-a petrecut în 2002. Atunci artista i-a înmânat trofeul pentru cel mai bun videoclip masculin în cadrul MTV Video Music Awards. În fața celor aflați în public, el i-a mulțumit vedetei pentru premiu. Ulterior, în culisele evenimentului, ei au stat de vorbă și și-au rezolvat problemele. Pacea dintre ei a durat doar până în 2018. Rapperul a scos atunci un alt diss la adresa blondei: „Kick Off“. Așa cum era de așteptat, Christina Aguilera nu a tăcut. Și-a exprimat nemulțumirea în cadrul unui interviu oferit în emisiunea lui Andy Cohen, conform publicației The Sun.

În timp ce Christina Aguilera și-a lansat în mai 2022 cel de-al nouălea album: „Aerie“, Eminem și-a reluat cariera muzicală după show-ul pe care l-a făcut anul trecut la Super Bowl cu u Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige și Kendrick Lamar. Tototdată, controversatul rapper și-a scos al doilea album de compilație, „Apel cortina 2“, în august 2022.

Videoclipul care este viral în prezent cu Eminem și Christina Aguilera se încheie cu scenele în care vedeta urma să-i înmâneze trofeul rapperului în cadrul MTV Video Music Awards 2002.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×