Reclamă

Dolly Parton a primit premiul Bezos de 100 de milioane de dolari. Ce va face artista cu banii câștigați

Dolly Parton a primit premiul Bezos de 100 de milioane de dolari. Cântăreața a ținut un discurs de mulțumire emoționant și a dezvăluit ce va face cu suma de bani pe care a câștigat-o. Artista va dedica suma de bani cauzelor umanitare în care crede.

Publicat: 14 noiembrie 2022, 11:40

Dolly Parton a primit premiul de la fondatorul Amazon. Câștigătoarea a fost anunțată chiar de Bezos alături de partenera sa, Lauren Sanchez. Lauren are o aprecierea aparte față de artista îndrăgită în întreaga lume. Lauren a descris-o ca fiind ”o femeie care dăruiește cu inima”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dolly Parton a primit premiul Bezos de 100 de milioane de dolari

Anul acesta premiul Bezos pentru curaj și civilitate a ajuns la cântăreața Dolly Parton. Premiul a fost oferit persoanelor care ”găsesc soluții cu curaj”. Partenera lui Bezos a spus că așteaptă cu nerăbdare să vadă binele care va fi făcut cu ajutorul premiului în valoare de 100 de milioane de dolari.

Vezi mai multe imagini cu Dolly Parton în Galeria Foto!

Partenera miliardarului a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Mesajul a cuprins o parte din discursul susținut de Dolly. Cântăreața de muzică country nu s-a așteptat să fie marea câștigătoare.

Reclamă

”Cred că oamenii care au posibilitatea de a ajuta trebuie să-și pună banii acolo unde le este și inima. Voi face tot ce-mi stă în putere pentru a face doar lucruri bune cu acești bani” a declarat Dolly în prima parte a discursului său.

Premiul are deja o tradiție bine înrădăcinată. Acesta a fost oferit pentru prima dată în anul 2001. Atunci a fost câștigat de activistul Van Jones și bucătaru Jose Andres. Cei doi au înființat un centru care furnizează hrană zonelor afectate de dezastrele din întreaga lume.

Dolly Parton a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame

Reclamă

Dolly Parton se află într-una din cele mai frumoase perioade din viața sa. Cântăreața în vârstă de 76 de ani a fost inclusă la începutul lunii noiembrie în lista Rock & Roll Hall of Fame. Vedeta este în culmea fericirii, iar aceste reușite se datorează carierei sale de succes, dar și a activităților filantropice pe care le-a desfășurat în paralel. Dolly a fost întotdeauna o susținătoare a organizațiilor de caritate.

Diva deține propria fundație, Dollywood. Fundația i-a propus să ofere cărți tuturor copiilor din întreaga lume.

Tot ea a fost una din susținătoarele vaccinării în timpul pandemiei de Covid-19. Tot în topul Rock and Roll Hall of Fame a fost inclus și artistul Eminem. Cântărețul a mulțumit celor apropiați pentru reușita sa. În trecut a povestit și despre relația pe care o are cu fiica sa, Hailie Jade.

Cât privește cariera lui Dolly, vedeta pare mai plină de entuziasm și energie ca niciodată. Optimismul și energia pozitivă o ajută să-și mențină spiritul la fel de tânăr chiar și la vârsta de 76 de ani.  Cântăreața are alături o familie minunată, dar și un număr impresionant de susținători.

Diva nu a dezvăluit cu exactitate în ce campanii de caritate se va implica pe mai departe, dar le-a promis fanilor că va continua să facă bine ori de câte ori are ocazia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×