Reclamă

Celebritățile care poluează cu avioanele lor private. Taylor Swift este prima în topul realizat de publicațiile internaționale

Nu este un secret pentru nimeni că o călătorie cu avionul este cea mai puțin ecologică metodă. Emisiile pe milă parcursă sunt semnificativ mai mari decât orice altă formă de transport. Cu toate acestea, vedetele sunt la alt nivel. Cine sunt celebritățile care poluează cu avioanele lor private.

Publicat: 13 noiembrie 2022, 8:10

Adevărata problemă a călătoriilor cu avionul sunt cele private. Acesta este o formă de călătorie deosebit de populară în rândul celebrităților. Vedetele adesea optează pentru zboruri pe distanțe scurte în loc să aleagă o alternativă mai ecologică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebritățile care poluează cu avioanele lor private

Potrivit weareyard.com, responsabilitatea noastră colectivă e să înțelegem impactul unor astfel de alegeri. Site-ul menționat mai sus a publicat lista cu celebrități care au înregistrat cele mai multe emisii de carbon din călătoriile cu avionul privat de la începutul anului 2022.

Datele dezvăluie că celebritățile au emis o medie de 3376,64 tone de emisii de CO2 doar prin utilizarea avionului lor privat de la începutul anului 2022 și până acum. Această valoare este de 482,37 de ori mai mult decât emisiile anuale ale unei persoane medii.

Durata medie a zborului a fost de doar 71,77 minute, cu o medie de 106,92 mile parcurse per zbor.

Pe listă se află vedete precum Taylor Swift, Jay-Z, Kim Kardashian și Travis Scott.

Reclamă

Taylor Swift

Taylor Swift e recunoscută pentru meritele din industria muzicală. Cu toate acestea, cercetările Yard au descoperit că e vedeta care a poluat cel mai mult. Având un total de 170 de zboruri din ianuarie, avionul lui Taylor a acumulat 22.923 de minute în aer, 15,9 zile. O sumă destul de mare, având în vedere că în prezent nu are turnee.

Avionul lui Taylor are o durată medie de zbor de doar 80 de minute și o medie de 139,36 mile pe zbor. Emisiile sale totale de zbor pentru anul în curs sunt de 8.293,54 tone, de 1.184,8 ori mai mult decât emisiile totale anuale ale unei persoane. Cel mai scurt zbor înregistrat al lui Taylor din 2022 a durat doar 36 de minute. Distanța parcursă a fost între Missouri și Nashville.

Reclamă

Floyd Mayweather

Legenda boxului Floyd Mayweather vine în spatele lui Taylor, cu 7.076,8 tone de CO2 emise de avionul său privat în acest an. Este de 1.011 ori mai mult decât o persoană medie.

Cu toate acestea, avionul lui Mayweather a acumulat mai multe zboruri decât orice altă celebritate de pe această listă. Acesta a avut 177 până acum, o medie de 25 de zboruri pe lună: aproape unul în fiecare zi!

Cel mai scurt zbor înregistrat de Mayweather a durat doar 10 minute.

Jay-Z

Al treilea pe listă este rapper-ul și soțul lui Beyonce, Jay-Z. Cercetările efectuate de Yard au arătat că, până în acest an, avionul privat al lui Jay-Z a efectuat 136 de zboruri, emițând 6.981,3 tone de CO2. Este de 997,3 ori mai mult decât emisiile anuale ale unei persoane.

La fel ca Taylor, Jay-Z nu se află în prezent în turneu. Timpul său mediu de zbor este de puțin peste o oră, 67 de minute. Până în prezent, în 2022, avionul său a înregistrat 19.296 de minute de zbor, 13,4 zile. Zborurile includ o călătorie de 35 de minute de la New Jersey la Boston și unul de 29 de minute de la Carolina de Nord la Ohio.

A-Rod

Fostul logodnic al lui JLo are un stil de viață luxos. Datele dezvăluie că A-Rod este al patrulea pe lista cu vedete cu cel mai mare număr de emisii de CO2, strângând 5.342,7 tone de CO2 din avionul său privat până în acest an, de 763,24 ori mai multe emisii decât produce o persoană medie într-un an.

La fel ca celelalte celebritățile care poluează cu avioanele lor private, avionul lui A-Rod are foarte multe zboruri scurte. Cel mai scurt având o durată de doar 34 de minute.

Din ianuarie, avionul lui A-Rod a efectuat 106 zboruri, petrecând în medie doar 80 de minute în aer.

Blake Shelton

Cântărețul american de muzică country și soțul lui Gwen Stefani, Blake Shelton, a efectuat anul acesta 111 zboruri cu avionul său privat, cu 12.424 de minute petrecute în aer, 8,6 zile.

La fel ca mulți dintre colegii săi cu jet privat, avionul lui Blake are o durată medie de zbor de puțin peste o oră. Până acum, avionul lui Blake a emis 4495 de tone de CO2.

Cele mai scurte zboruri includ o călătorie de 38 de minute de la Texas la Oklahoma și un zbor de 27 de minute de la Aeroportul Van Nuys din LA, California, la Aeroportul San Diego, tot în California.

Steven Spielberg

Legendarul regizor Steven Spielberg este al șaselea pe listă. Avionul său efectuând 61 de zboruri în acest an și emitând 4.465 de tone de CO2, de 637,9 ori mai mult decât emisiile anuale ale unei persoane medii. Spielberg, totuși, are al doilea cel mai lung timp de zbor mediu din această listă, ajungând la 107,31 minute, sau aproximativ o oră și 47 de minute.

Timpul total este de 12.341 de minute: 8,57 zile. Cele mai scurte zboruri includ o călătorie de 25 de minute de la Aeroportul Francis S. Gabreski din statul New York la New Jersey și un zbor de 18 minute de la Amsterdam la Rotterdam.

Kim Kardashian

La fel ca sora ei Kylie, Kim K a publicat adesea imagini cu avionul privat. Ea a oferit imagini pentru cei 326 de milioane de urmăritori ai ei de pe Instagram. Kim împărtășește adesea fotografii din interiorul și din exteriorul aeronavei. Cea mai recentă postare cu avionul a fost de la petrecerea de naștere a fiicei sale North West.

Până în acest an, avionul lui Kim a emis 4268,5 tone de emisii de carbon în 57 de zboruri. De 609,8 ori mai mult decât emite o persoană medie într-un an. Avionul lui Kim are o durată medie de zbor de 85,49 minute. Vedeta se află pe lista cu celebritățile care poluează cu avioanele lor private

Cele mai scurte călătorii ale ei includ un zbor de 38 de minute la Palm Spring, care emite 3 tone de CO2, și un zbor de 23 de minute de la San Diego, California, la Camarillo, tot California.

Mark Wahlberg

Următorul pe listă este actorul Mark Wahlberg. Avionul lui a emis 3772,85 de tone de emisii de CO2 în 101 zboruri până acum în 2022. Timpul total de zbor al avionului lui Mark este de 10.428 de minute sau 7,2 zile. Timpul său mediu de zbor este cel mai lung din această listă, dar este încă de doar 117,45 minute, cu o medie de aproximativ 87,47 mile pe zbor.

Cele mai scurte zboruri ale lui Mark includ o călătorie de 29 de minute de la Van Nuys, California, la Palm Springs, de asemenea, California și un zbor de 46 de minute care aterizează la Londra, provocând 4 tone de CO2e.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey a emis aproximativ 3.493,17 tone de CO2 din utilizarea avionului său privat în acest an. Vedeta a avut un total de 68 de zboruri.

Avionul privat de 75 de milioane de dolari al lui Winfrey călătorește în medie 81,13 minute, cu o lungime medie a călătoriei de 161,26 mile. Cele mai scurte zboruri includ un zbor de 14 minute de la Van Nuys, California, la Santa Barbara, de asemenea, California și un zbor de 16 minute care provoacă 1 tonă de CO2e.

Travis Scott

În timp ce timpul mediu de zbor al lui Kylie Jenner ar putea fi de doar 24,5 minute, cercetarea Yard a constatat că ea nu se află în top 10. Cu toate acestea, iubitul ei, Travis Scott, acumulează 3033,3 tone de CO2e chiar anul acesta. El a avut o călătorie medie de doar 12,31 mile, cea mai scurtă medie din top 10.

Avionul lui Travis are o durată totală de zbor de 8.384 de minute, sau 5,8 zile, până acum în 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×