Reclamă

5 lucruri pe care nu le știai despre Kim Kardashian. Detaliile pe care le-a ținut foarte bine ascunse

Kim Kardashian este una dintre cele mai urmărite femei pe rețelele sociale. Chiar dacă face parte dintr-un reality show și toată lumea crede că și-a expus viața în lumina reflectoarelor, iată 5 lucruri pe care nu le știai despre Kim Kardashian.

Publicat: 20 octombrie 2022, 8:43

Kim s-a aflat în lumin reflectoarelor chiar și atunci când a fost ținta unui atac armat în Paris, când a divorțat de Kanye West, dar și când a început povestea de iubire cu Pete Davidson. Cu toate acestea, mai sunt lucruri pe care vedeta nu le-a făcut publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 lucruri pe care nu le știai despre Kim Kardashian

Oriunde apare, Kim Kardashian este fotografiată din toate unghiurile. Vedeta este analizată de la ținuta pe care o poartă, la cum se comportă sau ce fac copiii ei atunci când îi ia la evenimente.

Kim este una dintre cele mai apreciate celebrități, chiar dacă uneori este criticată pentru alegerile pe care le face, scrie Vogue.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kim Kardashian, în pijamale roz
Kim Kardashian s-a întâlnit cu nepotul lui Michael Jackson, TJ Jackson / Profimedia Images
Reclamă

O.J. Simpson este nașul lui Kim Kardashian

Kardashian și Kanye erau prieteni foarte apropiați cu fotbalistul. El spune că era chiar în sala de nașteri când s-a născut Kim și că alături i-a fost și fosta soție, Nicole Brown. Al doilea nume al Kendall Jenner este Nicole în onoarea lui Brown. Kardashian West și-a amintit de mai multe ori că tatăl ei, Robert, a servit ca apărător al echipei lui Simpson.

„A fost suprarealist. Johnnie Cochran și Robert Shapiro și toți acești tipi care se întâlneau cu tata în casa lui”, a spus ea recent pentru Rolling Stone. „Cu siguranță am luat partea tatălui meu. Întotdeauna am crezut că tatăl meu este cea mai inteligentă persoană din lume și a crezut cu adevărat în prietenul său”.

Reclamă

A avut o relație cu nepotul lui Michael Jackson

Kim Kardashian s-a întâlnit cu nepotul lui Michael Jackson, TJ Jackson, timp de câțiva ani în adolescență și chiar și-a sărbătorit cea de-a 14-a aniversare la Neverland Ranch. „A fost cel mai magic loc de pe pământ”, a spus ea pentru People în 2009. „Când am ajuns cu mașina erau pui de elefanți și cimpanzei. Acolo exista tot ce vă puteți imagina. Amintirile pe care le am din acel loc vor dura pentru toată viața”.

Are vicii și slăbiciuni

Kim Kardashian are și ea vicii. Ea se abține de la alcool, cu excepția faptului că mai consumă o dată la 3 ani atunci când ajunge în Las Vegas. Slăbiciunea ei majoră este ceaiul cu gheață și îndulcitorul Equal. Ea a spus pentru Harper’s Bazaar în aprilie: „Obișnuiam să beau o tonă de ceai cu gheață, dar am redus. Am avut cea mai nebună dependență de Equal. Aș pune 10 Egals în fiecare ceai cu gheață. M-am ambiționat să beau un singur ceai cu gheață pe săptămână”.

A fost o fană a lui Elizabeth Taylor

Kardashian West este o fană a lui Elizabeth Taylor. Ea are acum trei inele cu diamante ale lui Taylor. Kima fost ultima persoană care a intervievat-o pe actriță înainte de a muri în 2011. La o licitație Christie’s în același an, Kardashian a cumpărat trei dintre brățările de jad ale lui Taylor pentru 64.900 USD. „Dacă ai o bucată de jad, energia intră în bijuterie și tu vei absorbi energia”, a spus Kardashian West pentru Forbes la acea vreme. „Așa că o pot simți pe Elizabeth în bijuteriile acestea”.

Își încălzește bijuteriile

În 2011, Kardashian West a folosit Twitter pentru a dezvălui cât de ciudată este atunci când poartă bijuterii. Ea a scris că își încălzește toate bijuteriile înainte de a le purta. „Nu suport să-mi pun bijuterii reci”, a scris ea, „îmi dă fiori!”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×