Reclamă

North West a fost surprinsă pe străzile din Paris. Fanii au criticat-o pe Kim Kardashian pentru ținuta purtată de fiica sa

North West a fost surprinsă de fotografi pe străzile din Paris. Fetița în vârstă de nouă ani a purtat o ținută excentrică. Părinții ei, Kim Kardashian și Kanye West, au fost intens criticați de publicul larg. Fanii vedetei Kim Kardashian s-au arătat a fi nemulțumiți de modul în care tânăra a ales să se îmbrace.

Publicat: 9 octombrie 2022, 6:00

Kim Kardashian și Kanye West sunt recunoscuți pentru stilul lor vestimentar excentric. Cei doi nu se sfiesc să poarte ținute extravagante pentru a atrage atenția asupra lor. De data acesta, North West, fiica cuplului a fost cea care a intrat în atenția presei. Tânăra s-a camuflat din cap până-n picioare și a apărut pe stradă purtând o mască din latex.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

North West a fost surprinsă pe străzile din Paris

North West este cea mai mare fiică a vedetei Kim Kardashian și a fostului ei soț, Kanye West. Tânăra are deja o personalitate puternică și nu ezită să demonstreze acest lcuru ori de câte ori are ocazia. De data aceasta a stârnit cu val de reacții în preajma ținutei pe care a ales-o atuni când s-a aflat în Paris.

Vezi mai multe imagini cu North West în Galeria Foto!

North West într-o ținută all black la Paris
Kim Kardashian a fost criticată pentru ținuta purtată de fiica sa, North West / Profimedia Images

Adolescenta a participat alături de tatăl ei la un show de modă. Pentru prezentarea la care a fost invitată, North a ales o ținută excentrică. Fetița a purtat o pereche de pantaloni largi cu un imprimeu celest. La aceștia a asortat un tricou negru larg și o pereche de papuci.

Reclamă

Piesa de rezistență a fost reprezentată de cagula din latex. Tânăra de nouă ani și-a acoperit în întregime chipul cu ajutorul acesteia. Dacă pentru tatăl ei o astfel de apariție este normală, fanii nu au considerat că North ar trebui să poarte o cagulă la vârsta de nouă ani.

Fanii nu și-au putut da seama dacă alegerea fetiței a fost făcută pentru a se putea feri de privirile fotografilor curioși sau pentru a-și exprima personalitatea puternică. Un lucru este cert, admiratorii lui Kim Kardashian s-au arătat a fi extrem de deranjați de imaginea fetiței.

Fotografiile cu North au devenit virale pe internet. În mediul online, fanii și-au exprimat dezaprobarea cu privire la ținuta purtată de fiica lui Kanye West.

Reclamă

North West a cerut în trecut să nu mai fie fotografiată de paparazzi

North West se bucură de o viață extraordinară alături de familia sa. Totodată, celebritatea părinților săi o împiedică să aibe parte de o copilărie normală. În luna iulie a acestui an, Kim Kardashian a publicat un videoclip în care fiica sa, North, le cerea fotografilor să nu o mai pozeze.

Tânăra de doar nouă ani este vizibil deranjată de prezența constantă a acestora. În timpul spectacolului de la Săptămâna Modei de la Paris, North a ridicat o hârtie în fața fotografilor. Pe hârtia ridicată de tânără se afla scris mesajul ”STOP”.

Kim a declarat că aceasta a fost alegerea fiicei sale, iar ea a ales să o susțină în totalitate. Kim Kardashian spune că North adoră să se afle în centrul atenției, însă nu își dorește să fie urmărită la fiecare pas de fotografii insistenți.

Fetița de nouă ani a însoțit-o deseori pe Kim în călătoriile sale. Vedeta spune că este foarte bucuroasă că North își exprimă dorința de a participa la evenimentele publice alături de ea. Chiar dacă are doar nouă ani, North și-a creat deja un nume în mediul online.

Tânăra este populară printre fanii familia Kardashian și se bucură de atenția pe care o primește din partea acestora.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×