Reclamă

Kim Kardashian a purtat o pereche excentrică de cercei. Diva a atras toată atenția asupra sa la o plimbare prin New York

Kim Kardashian a purtat o pereche excentrică de cercei. Diva a ieșit la plimbare pe străzile din New York și nu a scăpat de privirile curioșilor. Vedeta a ales să atragă atenția prin ținuta e care a ales-o. De când a pierdut mai multe kilograme, fanii s-au arătat îngrijorați față de viața acesteia.

Publicat: 24 septembrie 2022, 6:00

Nimic nu este prea mult când vine vorba de o ținută purtată de Kim Kardashian. Vedeta pare că a trecut complet peste despărțirea de Pete Davidson, iar acum se concentrează asupra carierei sale. Conform publicațiilor internaționale, vedeta s-a aflat la un eveniment public pentru a promova noul sezon al seriei pe care o filmează alături de surorile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a purtat o pereche excentrică de cercei

Kim a avut din nou o apariție strălucitoare. De data aceasta diva a atras atenția cu piesele vestimentare pe care le-a purtat. Doar ea putea să apară așa pe străzile din New York. Vedeta a fost fotografiată când părăsea platourile de filmare ale show-ului Good Morning America.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashin în Galeria Foto!

Kim Kardashian cu o pereche excentrică de cercei la New York
Kim Kardashian a purtat o pereche excentrică de cercei / Profimedia Images

Pentru filmări aceasta a ales o pereche de pantaloni cu imprimeu de leopard. Pantalonii care se continuă cu cizmele proprii au devenit deja o piesă emblematică în garderoba sa. În partea de sus a ales o bluză neagră, simplă.

Reclamă

Ținuta sa a fost accesorizată cu o poșetă neagră, atipică, din blană. Fanii divei au remarcat faptul că poșeta divei avea un accesoriu asemănător cu o coadă de animal. Vedeta și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari negri pe care i-a purtat deseori la evenimentele publice. Însă niciunul din aceste lucruri nu a reușit să impresioneze cum a făcut-o perechea sa de cercei. Kim Kardashian a purtat o pereche excentrică de cercei.

Bijuteriile de dimensiuni impresionante au fost în centrul atenției. Pe acestea s-a putut observa inscripționat și numele brand-ului său preferat. Diva îi este recunoscătoare fostului soț, Kanye West, pentru că a introdus-o în lumea modei și i-a deschis porțile pentru o colaborare de succes.

De când a devenit imaginea pentru Balenciaga, aceasta s-a afișat în ținute care au atras de fiecare dată toate privirile. Diva a participat recent și la un show Fendi, acolo unde a purtat o rochie strălucitoare, crem.

Reclamă

Kim Kardashian și-ar fi micșorat bustul

Cele mai recente zvonuri spun că diva internațională și-ar fi micșorat bustul. Se pare că aceasta ar fi renunțat a implanturile mamare.

Zvonurile vin la scurt timp după ce Kim a purtat o rochie cu un decolteu amplu la emisiunea Late Late Show With James Corden. La scurt timp după ce au apărut primele imagini, fanii au speculat despre o posibilă operație de îndepărtare a implanturilor pe care le are, scrie publicația The Sun.

”Cred că a scăpat de implanturi”, a scrie un urmăritor. ”Mi se pare doar mie sau bustul său chiar e mai mic?” a adăugat un al admirator.

Postarea cu diva a strâns imediat sute de comentarii. Recent, vedeta a recunoscut că folosește în continuare botox pentru a estompa ridurile fine. Totodată Kim a recunoscut că  a avut o operație estetică la nas.

În anul 2016 aceasta le-a mărturisit admiratorilor că și-a injectat mai multe substanțe în posterior pentru a-l face să pară mai ferm și ridicat.

Vedeta spune că a început să apeleze pentru prima dată la intervențiile estetice în anul 2010, când avea în jur de 29 de ani. Deși mulți sunt de părere că diva și-ar fi micșorat bustul, alții spun că bustul divei ar fi mai mic din cauza kilogramelor pe care le-a pierdut în ultima vreme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×