Reclamă

Khloe Kardashian a apărut cu bandaje pe chip. Vedeta a stârnit îngrijorare în rândul fanilor după ce a apărut așa în public

Khloe Kardashian a apărut cu bandaje pe chip. Vedeta a stârnit îngrijorare în rândul fanilor după ce a fost văzută așa. Se știe că surorile Kardashian sunt adepte ale procedurilor de înfrumusețare. Cu toate acestea, ele sunt discrete în legătură cu intervențiile la care apelează.

Publicat: 10 septembrie 2022, 7:48

Vedeta, în vârstă de 38 de ani, a fost văzută cu un bandaj mare pe față, de culoarea pielii, pe obrazul stâng, în timp ce se afla pe stradă. Khloe a mai fost pozată recent tot cu bandaj pe față în timp ce s-a alăturat lui Kim, Kourtney, Kendall și Kylie la patinoarul Moonlight Roller Skating Rink, cel mai probabil pentru a filma un episod pentru sezonul doi din reality show-ul lor, The Kardashians.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian a apărut cu bandaje pe chip

Mama a doi copii a purtat un hanorac negru larg și pantaloni de sport, ținută pe care a asortat-o cu papuci și ochelari de soare. Cu toate acestea, fanii au fost distrași de un „bandaj” mare pe jumătatea inferioară a obrazului ei stâng, relatează The Sun.

„A mai observat cineva bandajul uriaș? Sper cu adevărat că este bine”, a întrebat unul.

„S-ar fi putut arde? Acesta este un bandaj cu vezicule”, a sugerat altul.

În timp ce un al treilea utilizator a speculat că a fost un bandaj hidrocoloid folosit pentru a trata acneea.

Reclamă

„Le-am folosit pe acelea (pansamente hidrocoloide aka plasturi gigantice cu coșuri) când aveam acnee chistică gravă. A funcționat mai bine decât orice și am încercat totul”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Khloe Kardashian, într-o ținută neagră, cu bandaje pe chip
Vedeta a stârnit îngrijorare în rândul fanilor după ce a fost văzută așa / Profimedia Images
Reclamă

Starul Kardashians a avut bandajul pe față și în timpul unei excursii pe o plajă din Malibu când a fost pozată cu fiica ei, True, în vârstă de 4 ani, la începutul acestei săptămâni. Între timp, fanii cred că Khloe și-a făcut recent o operație de micșorare a posteriorului.

Fanii au susținut că posteriorul lui Khloe e vizibil mai mic într-o serie de apariții recente și postări pe rețelele sociale. Acest lucru a stârnit speculații despre implanturile ei care se zvonește că au fost îndepărtate.

Despărțire stresantă pentru Khloe Kardashian

Fanii au speculat că pierderea în greutate a lui Khloe e din cauza scandalului de infidelitate al fostului ei Tristan Thompson cu amanta sa, Maralee Nichols. Femeia a și născut un copil pe nume Theo.

Al doilea copil al lui Khloe cu Tristan a fost conceput în noiembrie 2021, cu doar câteva zile înainte ca fostul cuplu să se despartă din cauza infidelităților. După o lună de speculații, Tristan a confirmat că este tatăl lui Theo și și-a adresat scuze publice lui Khloe.

Sportivul a scris pe rețelele sociale: „Astăzi, rezultatele testelor de paternitate au dezvăluit că am un copil cu Maralee Nichols. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele. Acum că paternitatea a fost stabilită, aștept cu nerăbdare să-l cresc pe fiul nostru pe cale amiabilă. Îmi cer scuze sincere tuturor celor pe care i-am rănit sau dezamăgit de-a lungul acestui calvar. Atât în ​​public, cât și în privat”.

Apoi și-a îndreptat atenția direct către fosta sa parteneră, scriind: „Khloe, nu meriți asta. Nu meriți durerea și umilința pe care ți le-am provocat”.

Khloe a devenit din nou mamă

Cuplul și-a întâmpinat al doilea copil prin intermediul unei mame surogat în luna august. Khloe a vorbit recent despre fiul ei pentru prima dată într-un interviu pentru Elle.

„A fi capabil să transformi oamenii mici în oameni mari incredibili este o onoare și un cadou”, a spus ea pentru presa. Co-fondatorul Good American a continuat spunând: „Știu că este un clișeu, dar iubesc totul. Chiar și părțile grele din rolul de părinte”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×