Reclamă

Khloe Kardashian a luat cina la un restaurant din Malibu. Vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil cu ajutorul unei mame surogat

Khloe Kardashian a luat cina la un restaurant de lux din Malibu. Vedeta internațională a devenit recent mama unui băiețel. Khloe mai are o fetiță pe nume True Thompson. Diva nu a oferit încă detalii cu privire la bebelușul său. Reprezentanții vedetei spun că aceasta îi este recunoscătoare mamei surogat pentru minunea din viața sa.

Publicat: 11 august 2022, 6:48

Khloe și-a luat prin surprindere admiratorii cu cea mai recentă apariție. Diva a întors multe capete pe străzile din Malibu. Aceasta nu a ținut cont de prezența fotografilor și a intrat rapid în interiorul restaurantului. Se pare că programul său este tot mai aglomerat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian a luat cina la un restaurant din Malibu

Apropiații vedetei Khloe Kardashian au cerut discreție în această perioadă. Se pare că vedeta vrea să se concentreze asupra creșterii copilului său. Ea și-a dorit foarte mult să-și mărească familia, iar acest lucru s-a întâmplat cu ajutorul unei mama surogat.

Vezi mai multe imagini cu Khloe Kardashian în Galeria Foto!

Khloe Kardashian a luat cina la un restaurant din Malibu și a purtat o rochie neagră
Apropiații vedetei Khloe Kardashian au cerut discreție în această perioadă / Profimedia Images

Deși mulți au crezut că vedeta iese la întâlnire cu fostul partener, Tristan Thompson, se pare că aceasta nu s-a văzut cu tatăl copilului. Khloe a coborât dintr-o mașină neagră și s-a grăbit să intre în restaurantul de lux din Malibu. Aceasta a purtat o rochie neagră mulată care i-a pus în valoare silueta de invidiat.

Reclamă

De când s-a apucat de sală, silueta ei a trecut prin multe transformări. Acum diva se bucură de trupul ei și are grijă să-l expună în ținute îndrăznețe. Diva în vârstă de 38 de ani a riscat un accident vestimentar din cauza lungimii pe care a ales-o al rochia sa.

Ea a mers foarte atentă și a încercat să facă pași mărunți pentru a nu lăsa la vedere lenjeria intimă. Fotografii au profitat de ocazie și au pozat-o din toate unghiurile pe proaspăta mămică.

Fanii așteaptă cu nerăbdare ca edeta să posteze primele imagini cu fiul său.

Reclamă

Khloe Kardashian a devenit părinte cu ajutorul unei mame surogat

Khloe Kardashian a luat cina la un restaurant din Malibu la doar câteva zile după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta este acum amma unei fetițe și a unui băiețel. Khloe și Tristan Thompson au devenit părinți pentru a doua oară.

Deși aceștia nu doresc să reia legătura, vedeta spune că își dorește ca Tristan să se implice în creșterea copilului.

Ea și Tristan s-au despărțit după ce a aflat că este înșelată și că iubitul său a adus în secret pe lume un copil alături de o altă femeie. Deși Tristan și-a cerut iertare, Khloe nu a putut trece peste această trădare.

Apropiații vedetei spun că ea și Tristan au conceput copilul cu ajutorul mamei surogat cu mult înainte ca diva să afle că este înșelată. În ciuda evenimentelor care au avut loc în viața sa, Khloe și-a dorit foarte mult acest copil și a decis să nu întrerupă sarcina.

Vedeta îi este recunoscătoare mamei surogat și spune că băiețelul este o binecuvântare în viața sa. Vedeta a trecut prin multe încercări și a fost nevoită să apeleze la o mamă surogat pentru a-și putea mărit familia. Khloe Kardashian se confruntă cu probleme de fertilitate. Sora sa, Kim Kardashian, a fost cea care a sfătuit-o să apeleze la mama surogat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×