Reclamă

Khloe Kardashian încă îl iubește pe Tristan Thompson. Ce au declarat apropiații vedetei

Khloe Kardashian încă îl iubește pe Tristan Thompson. Cele mai recente declarații au fost oferite de apropiații vedetei. Modelul urmează să aibă cel de-al doilea copil alături de fostul partener cu ajutorul unei mame surogat.

Publicat: 26 iulie 2022, 11:15

Deși Khloe a fost înșelat de fostul partener, aceasta este dispusă să lase trecutul în spate de dragul familiei sale. Modelul internațional l-ar putea ierta pe Tristan, doar pentru a putea să-și crească familia într-un mod armonios, spun apropiații divei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian încă îl iubește pe Tristan Thompson

În luna noiembrie a anului 2021, Khloe Kardashian a împărtășit un secret bine ascuns cu apropiații săi. Se pare că ea și Tristan Thompson au decis să aducă pe lume cel de-al doilea copil cu ajutorul unei meme surogat.

Vezi mai multe imagini cu Khloe Kardashian în Galeria Foto!

Vestea că vedeta urmează să devină mamă a ieșit recent la iveală. Se pare că la momentul decizie, Khloe nu a știut că Tristan a înșelat-o cu o altă femeie. În luna decembrie a anului trecut, Khloe a aflat că Tristan a devenit în secret tată alături de vedeta Maralee Nichols.

Reclamă

Tristan și Maralee au împreună un băiețel pe nume Theo. Artistul i-a recunoscut partenerei sale că a înșelat-o și și-a cerut scuze public față de ea și familia sa. Cu toate acestea, Khloe nu a fost dispusă să-l ierte.

Aceasta se aștepta ca partenerul său să repete un astfel de scenariu și a decis să pună capăt relației. Cu toate acestea, Khloe i-a permis iubitului său să se implice în continuare în creșterea fiicei lor, True. Un apropiat al divei a declarat recent faptul că Khloe Kardashian încă îl iubește pe Tristan Thompson.

”Este trist că lucrurile au decurs în felul acesta. Khloe este foarte deschisă și știe că viața sa este una publică. Cu toate acestea, Khloe încă îl iubește e Tristan„.

Reclamă

Khloe și Tristan Thompson urmează să devină părinți pentru a doua oară

Khloe Kardashian și Tristan Thompson urmează să devină părinți pentru a doua oară. Deși apropiații divei spun că aceasta încă îl iubește pe Tristan Thompson, se pare că ea nu-și dorește o împăcare. În schimb, Khloe vrea ca Tristan să se implice activ în creșterea copiilor. Aceasta își dorește să crească într-o familie cu doi părinți.

”Khloe și-a asumat că va trece prin această perioadă singură, în același timp își dorește ca Tristan să-i rămână alături după nașterea copilului.”

Zvonurile că diva urmează să devină mamă pentru a doua oară cu ajutorul unei mame surogat au început să circule încă de la începutul lunii. Cu toate acestea, până în acest moment diva nu a anunțat dacă bebelușul s-a născut. Apropiații modelului spun că este foarte recunoscătoare mamei surogat.

”Khloe este nerăbdătoare să devină mamă și este foarte recunoscătoare. Acest copil este o binecuvântare pentru ea”

Khloe a apelat la o ma surogat în urma problemelor sale de fertilitate. Modelul a luat această decizie după ce s-a sfătuit cu sora sa, Kim Kardashian. Kim a adus la rândul său doi copii pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×