Reclamă

Khloe Kardashian vrea ca Tristan Thompson să se implice în creșterea celui de-al doilea copil. Ce declarații au făcut apropiații vedetei

Khloe Kardashian vrea ca Tristan Thompson să se implice în creșterea celui de-al doilea copil. Reprezentanții vedetei au anunțat recent faptul că familia acesteia se mărește. Conform surselor oficiale, bebelușul urmează să vină pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Publicat: 15 iulie 2022, 11:44

Khloe Kardashian și-a luat complet prin surprindere fanii din lumea întreagă. Se pare că aceasta o să devină mamă alături de cel care i-a înșelat încrederea, Tristan Thompson. Cu toate acestea, reprezentații divei spun că bebelușul a fost conceput în luna noiembrie, cu mult înainte ca diva să afle că Tristan avea deja un alt copil în secret cu o altă femeie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian vrea ca Tristan Thompson să fie un tată prezent în viața copiilor săi

Khloe Kardashian și Tristan Thompson nu păstrează legătura. De când s-au despărțit, aceștia au discutat doar aspectele ce țin de creșterea fiicei lor, True Thompson.

Vezi mai multe imagini cu Khloe Kardashian în Galeria Foto!

Khloe Kardashian în timp ce poartă un costum de baie nude și pozează pe plajă între stânci
Vedeta a ales un costum din două piese într-o nuanță care s-a contopit perfect cu bronzul său / Profimedia Images

Deși Tristan și-a cerut iertare față de Khloe și familia acesteia, vedeta nu a putut să-l ierte pe fostul partener. Tristan Thompson a recunoscut faptul că a adus pe lume un copil alături de Maralee Nichols în perioada în care era într-o relație cu Khloe.

Reclamă

În ciuda faptului că cei doi nu păstrează legătura, apropiații lui Khloe Kardashian spun că aceasta vrea ca Tristan Thompson să se implice în creșterea celui de-al doilea copil.

”Așa cum fac deja cu True, Khloe își dorește să fie părinte alături de Tristan. Tristan este tatăl, iar Khloe vrea ca acesta să se implice cât de mult este posibil.”

”El este deja un tată minunat pentru True. Khloe nu se vede ca o mamă singură. Chiar dacă se ocupă aproape sngră de creșterea fiicei sale, se simte norocoasă ori de câte ori Tristan se implică”.

Reclamă

Khloe și Tristan au deja o fetiță împreună. True Thompson, în vârstă de 4 ani, seamănă foarte bine cu tatăl său. Micuța este sursa de fericire a părinților săi.

Khloe Kardashian va aduce pe lume al doilea copil cu ajutorul unei mame surogat

Reprezentanții lui Khloe Kardashian au făcut oficială vestea că aceasta a ales să aducă pe lume un bebeluș cu ajutorul unei mame surogat. Decizia nu a fost deloc ușoară pentru vedetă. Aceasta a aflat că există un risc crescut de a pierde sarcina, motiv pentru care a luat în considerare altă metodă de a deveni mamă.

Într-o discuție avută cu sora sa, Kim Kardashian, Khloe și-a destăinuit temerile. Vedeta spune atunci că inclusiv sarcina cu True s-a aflat sub semnul întrebării, existând riscul unui avort spontan. Vedeta spune că iubește copiii și își dorește să aducă mai multă fericire în familia sa.

Micuța True Thompson urmează să aibă o soră sau un frățior. Reprezentanții vedetei spun că aceasta îi este recunoscătoare mamei surogat. Copilul mult așteptat este ”o binecuvântare” pentru Khloe și fiica sa. Sora vedetei, Kim Kardashian, a fost cea care a încurajat-o să apeleze la o mamă surogat.

Kim a adus doi dintre copiii săi cu ajutorul unei mame surogat. Chicago și Psalm West au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Deși nu a fost o decizie ușoară, Khloe a ales această opțiune, iar acum pare mai încântată ca niciodată de venirea pe lume a copilului său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×