Reclamă

Kris Jenner a postat o fotografie cu fiica sa, Khloe Kardashian. Cum arăta modelul de 38 de ani în copilărie

Kris Jenner a postat o fotografie cu fiica sa, Khloe Kardashian. Vedeta internațională a dorit să celebreze într-un mod unic aniversarea fiicei sale. Într-un carusel distribuit pe contul său personal de Instagram, Kris le-a arătat admiratorilor săi câteva imagini din arhiva personală.

Publicat: 28 iunie 2022, 11:35

Khloe Kardashian a împlinit vârsta de 38 de ani și s-a bucurat de o aniversare restrânsă în familie. Vedeta nu a făcut nicio postare pe rețelele sociale, însă mama și surorile sale au s-au asigurat că aceasta va avea parte de o zi de neuitat. Kris a dat startul urărilor atunci când și-a numit ce-a de-a treia fiică ”cea mai puternică femeie pe care a întâlnit-o vreodată”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kris Jenner a postat o fotografie cu fiica sa, Khloe Kardashian

Kris Jenner nu și-a putut ascunde mândria de a fi mama modelului în vârstă de 38 de ani. Vedeta spune că se simte ”binecuvântată” să o aibă pe Khloe drept fiică. Într-un mesaj emoționant Kris a dat frâu liber sentimentelor pe care i le poartă fiicei sale.

Vezi mai multe imagini cu Khloe Kardashian în Galeria Foto!

”La mulți ani, iepurașul meu. Mă simt binecuvântată să trec prin această viață și să-ți fiu mamă. Ești cea mai minunată fiică, soră, mamă, mătușă, profesoară și femeie de afaceri pe care am întâlnit-o.”

Reclamă

”Ești persoana care se uită întotdeauna la viață cu bucurie și cu o atitudine pozitivă. Ești bună, iubitoare și inteligență. Ai un caracter incredibil, iar eu știu că ești ceea mai puternică femeie pe care am întâlnit-o vreodată”

Alături de mesajul emoționant s-a aflat o fotografie cu Khloe din copilărie. În imagine aceasta apare într-o rochiță galbenă în timp ce stă pe o barcă. Într-un alt set de fotografii Khloe apare lângă mama sa în diferite ipostaze ale vieții.

Jenner și-a bucurata dmiratorii din întreaga lume cu această colecție de imagini din arhiva sa personală. Fotografiile rare o înfățișează pe vedetă în copilărie, dar și în momentul în care a devenit mamă.

Reclamă

Ce mesaj a primit Khloe Kardashian de la sora sa mai mare, Kim Kardashian

Surorile Kardashian au demonstrat de-a lungul timpului că sunt foarte unite una cu cealaltă. De data aceasta au sărbătorit-o pe Khloe care a împlinit 38 de nai. Kim nu a putut trece peste această ocazie specială fără a posta un mesaj emoționant pentru sora sa mai mică.

Vedeta a postat mai multe fotografii în care mânca pizza și poveste alături de sora sa. Alături de imagini s-a aflat și un mesaj emoționant.

”Mă simt binecuvântată că pot să-ți fiu soră și că te pot numi cea mai bună prietenă a mea! Nimeni de pe această planetă nu merită mai multă fericire ca tine. Fiecare persoană care este binecuvântată să te aibe în viața devine mai bună datorită ție.”

”Sunt foarte mândră că ai o inimă atât de mare. Ești întotdeauna sinceră față de tine și îți dorești mereu ceea ce e mai bun pentru ceilalți. Inima ta este mereu pură și întotdeauna ne transmiți doar energie pozitivă. Te iubesc nemărginit și nu aș fi putut trece prin această viață fără tine lângă mine”.

Kourtney s-a alăturat și ea surorilor sale. Aceasta a distribuit mai multe videoclipuri în care apare alături de sora sa, Khloe. Vedeta s-a simțit extrem de iubită de familia sa care și-a exprimat bucuria de a o avea alături.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×