Reclamă

Kim Kardashian și-a decolorat sprâncenele pentru cea mai recentă ședință foto. Diva a pozat sexy pentru Interview Magazine

Kim Kardashian și-a decolorat sprâncenele pentru cea mai recentă ședință foto. Vedeta în vârstă de 41 de ani e complet transformată. Fosta iubită a lui Pete Davidson a pozat sexy pentru Interview Magazine. Imaginile au strâns milioane de aprecieri la doar o oră de la publicare.

Publicat: 6 septembrie 2022, 18:11

Kim Kardashian și-a luat prin surprindere admiratorii din mediul online cu o schimbare de look dramatică. Diva a fost cu greu recunoscută de fanii săi. Aceștia i-au lăsat mii de comentarii la imaginile postate. Se pare că vedeta este pregătită să deschidă un nou capitol în viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și-a decolorat sprâncenele

Kim a trecut printr-o mulțime de transformări în ultima vreme. După ce a slăbit considerabil pentru a putea purta rochia actriței Marilyn Monroe la Met Gala, diva a pornit într-o călătorie plină de schimbări.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashian în Galeria Foto!

Aceasta i-a lăsat pe fani fără cuvinte atunci când a renunțat la brunet și s-a făcut blondă, însă în cel mai recent shooting a fost decisă să ducă totul la extrem. Kim și-a decolorat sprâncenele și și-a schimbat tunsoarea.

Reclamă

Părul lung alb a fost înlocuit cu o tunsoare plină de efect. Diva și-a expus silueta de invidiat la sesiunea foto. În caruselul distribuit pe rețelele sociale aceasta apare într-o geacă de blugi în timp ce posteriorul îi iese dintr-o pereche de pantaloni mulați. Imaginea sexy a făcut rapid înconjurul internetului, iar Kim nu s-a oprit aici.

Fosta iubită a lui Pete Davidson a distribuit mai multe fotografii îndrăznețe de la sesiunea foto. În cele mai multe imagini aceasta și-a lăsat lenjerie intimă la vedere și a pozat plină de încredere. Ultimele imagini o înfățișează purtând bikini cu steagul Statelor Unite.

Fanii au reușit să-i ofere acesteia mai bine de 1.6 milioane de aprecieri în mai puțin de o oră de la postarea imaginilor. După despărțirea de Davidson, aceast eveniment vine ca o adevărată reușită pentru Kim. 

Reclamă

Ce declarații a făcut Kim după ședința foto

Imaginile care fac înconjurul internetului au fost făcute pentru publicația Interview Magazine. Kim și-a asumat responsabilitatea fotografiilor, însă multe ipostaze au generat reacții în lanț în secțiunea de comentarii.

Conform publicației DailyMail, prima fotografie din caruselul postat pe Instagram a fost făcută la insistențele fotografilor. Se pare că diva nu ar fi vrut să-și expună cu atât de multă lejeritate posteriorul. În cele din urmă Kim s-a lăsat convinsă și a explicat tot procesul din spatele sesiunii foto.

”Mi-a plăcut la nebunie. Ador să lucrez cu Nadia Lee Cohen. Suntem pe aceeași lungime de undă. Iar acest lucru mă ajută foarte mult.”

”Este primul fotograf în care pot spune că am avut încredere deplină. Prima dată echipa mea s-a opus fotografiei cu posteriorul. Dar în cele din urmă asta e ce fac eu, ador să ignor părerile celor din jur”.

Kim a distribuit și două videoclipuri de la sesiunea foto cu Nadia Lee Cohen. La finalul interviului, Kim a glumit și pe seama fostului său partener. Se pare că cei doi au rămas prieteni. Diva a anunțat că este încântată și entuziasmată să afle ce proiecte noi va desfășura fostul său partener.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×