Reclamă

Kanye West și Irina Shayk au flirtat la Săptămâna Modei de la Londra. Cum au fost fotografiați cei doi

Kanye West și Irina Shayk au flirtat la Săptămâna Modei de la Londra. Despre cei doi au existat speculații anul trecut că ar forma un cuplu. După ce au petrecut timp împreună, se pare că totul a rămas la stadiul de prietenie.

Publicat: 28 septembrie 2022, 7:25

Kanye West și fosta iubită Irina Shayk au fost împreună la spectacolul Burberry de la Săptămâna Modei de la Londra. Ei au fost fotografiația la aproape un an după ce nu s-au mai întâlnit în calitate de iubiți, scrie PageSix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West și Irina Shayk au flirtat la Săptămâna Modei de la Londra

Potrivit unui videoclip distribuit de Vogue luni, fondatorul Yeezy, în vârstă de 45 de ani, saluta mai multe modele în culise când a îmbrățișat-o pe Shayk, în vârstă de 36 de ani.

„Te-am prins!”, i-a spus ea rapper-ului râzând înainte ca acesta să vorbească mai departe cu Bella Hadid, Stella Maxwell, Erykah Badu și directorul de creație Riccardo Tisci. Shayk, care era gata să meargă pe podium, a îmbrăcat o rochie neagră, de catifea, fără umeri, cu mănuși din plasă.

Rapper-ul s-a asortat cu un costum complet negru format dintr-o jachetă din piele, pantaloni din piele asortați, un hanorac și șlapi cu cristale. West i-a arătat mai târziu dragoste lui Shayk când a postat un videoclip pe Instagram cu modelul care mergea pe pistă.

Reclamă

Scurta întâlnire a fost una dintre primele de când fostul cuplu a fost văzut împreună în iulie 2021. Zvonurile de dragoste dintre cei doi au început să apară în iunie 2021. Atunci, cei doi au fost văzuți în Provence, Franța, sărbătorind aniversarea de 44 de ani a lui West.

Cu toate acestea, două luni mai târziu, lucrurile s-au au luat o altă întorsătură între cei doi. Modelul, care are o fiică de 5 ani cu Bradley Cooper, a decis că ar funcționa mai bine ca prieteni.

„Îl place ca prieten. Cu toate acestea, nu vrea o relație cu el”, a declarat o sursă pentru Page Six la acea vreme. S-a mai spus atunci că își doresc ca relația dintre ei să mai facă vâlvă în presă.

Reclamă

Ce a dezvăluit Kanye despre relația cu Kim Kardashian

Deși Shayk preferă să-și țină relațiile departe de ochii publicului, West a folosit rețelele sociale pentru a vorbi despre relația sa cu fosta lui soție, Kim Kardashian, în urma divorțului lor.

Creatorul de modă, care a fondat Academia Donda, a susținut că nu a avut niciun cuvânt în educația copiilor. El a publicat mesajele text cu Kardashian pe contul de Instagram.

West a dezvăluit mai târziu că el și fondatorul „Skims” sunt în relații mai bune. Acesta și-a cerut scuze pentru că a adăugat „stres” inutil asupra vedetei de reality.

„Aceasta este mama copiilor mei și îmi cer scuze pentru orice stres pe care l-am provocat, chiar și în frustrarea mea. Dumnezeu mă cheamă să fiu mai puternic”, a spus el. Chiar dacă au divorțat legal, cei doi foști soți încă se luptă pentru custodia copiilor.

Fostul cuplu împarte are 4 copii. North West are deja 9 ani, Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani și Psalm, 3 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×