Reclamă

Julia Fox a purtat o fustă confecționată din fotografii cu ea. Vedeta a publicat un videoclip pentru fanii săi de pe internet

Julia Fox a luat parte la un shooting inedit în cadrul căruia a purtat o fustă confecționată din fotografii cu ea însăși. Vedeta internațională a pozat pentru coperta revistei Vogue Cehoslovacia. Actrița în vârstă de 32 de ani a împărtășit întreaga experiență cu admiratorii săi de pe rețelele sociale.

Publicat: 22 iunie 2022, 7:06 / Actualizat: 22 iunie 2022, 10:44

Cariera actriței Julia Fox se află în plină ascensiune. Recent, vedeta a participat la primul său shooting pentru coperta celebrei reviste Vogue. Artista le-a mărturisit fanilor săi că nu a știut o clipă că imaginile urmează să fie folosite pentru copertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a purtat o fustă confecționată din fotografii cu ea

 În cadrul sesiunii foto, Julia a schimbat mai multe ținute și s-a transformat complet. Ce i-a impresionat cel mai mult pe admiratorii dive a fost faptul că Julia Fox a purtat o fustă confecționată din fotografii polaroid cu ea însăși.

Vezi mai multe imagini cu Julia Fox în Galeria Foto!

În clipul pe care l-a distribuit pe rețelele sociale, Julia este întrebată de către fotografi ce poartă. Aceasta răspunde plină de încredere ”pe mine!”. De-a lungul timpului vedeta și-a obișnuit admiratorii cu o mulțime de ținute excentrice.

Reclamă

De altfel, aceasta a povestit într-un interviu faptul că adoră să-și confecționeze singură hainele pe care le poată. Admiratorii vedetei s-au bucurat să o vadă pe aceasta pozând pentru coperta reviste Vogue Cehoslovacia și au felicitat-o pentru reușita sa.

Julia, la rândul său, a povestit despre întreaga sa experiență în fața camerelor de fotografiat. Vedeta internațională a primit o mulțime de răspunsuri pozitive din partea publicului larg. Postările sale au strâns sute de aprecieri și mesaje de încurajare.

Fanii se bucură pentru actriță. De când s-a despărțit de Kanye West, aceasta pare că s-a concentrat mult mai mult asupra carierei sale pe care a prioritizat-o de fiecare dată.

Reclamă

Ce spune Julia Fox despre experința de a poza pentru coperta revistei Vogue

Julia Fox a fost pozată în timp ce a purtat o fustă creată din fotografii cu ea. Vedeta internațională și-a exprimat gândurile și recunoștința pe rețelele sociale. Pe contul său personal de Instagram a postat un mesaj emoționant pentru admiratorii săi.

”Nu-mi vine să cred că acest moment a avut loc. Povestea amuzantă este faptul că nu am știut că pozez pentru copertă. Consultantul de imagine m-a întrebat cum mă simt acum că am pozat pentru prima mea copertă Vogue. Nu-mi venea să cred.”

”Nu am avut nicio idee. M-am gândit că sunt doar imagini pentru interiorul revistei. Eram oricum foarte entuziasmată de faptul că am șansa să apar în revistă. În orice caz, iată că s-a întâmplat și acest lucru. Sunt încă uimită și le mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în acest proiect. Le mulțumesc în special fanilor mei (și celor care nu mă susțin) pentru că fără voi acest lucru nu ar f fost posibil. Vă iubesc pe toți!”

Julia le-a mulțumit susținătorilor săi. Aceasta are o relație foarte specială cu comunitatea pe care a creat-o în mediul online. Vedeta postează deseori imagini din viața sa privată sau videoclipuri. Într-un videoclip din trecut, aceasta a încercat să creeze un tutorial cu machiajul său preferat.

Atunci a mărturisit că face acest tutorial pentru a-și arăta recunoștința și admirația față de persoanele care și-au arătat susținerea față de ea de-a lungul timpului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×