Reclamă

Julia Fox a fost fotografiată fără machiaj. Actrița a ieșit la o plimbare relaxantă prin New York

Julia Fox a fost fotografiată fără machiaj. Actrița în vârstă de 32 de ani a ieșit la o plimbare relaxantă pe străzile din New York. Paparazzi au urmărit-o la fiecare pas și au încercat să o pozeze din toate unghiurile. Vedeta nu a părut deloc deranjată de prezența acestora, ba chiar i-a ignorat complet.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iunie 2022, 6:36

După despărțirea de Kanye West, Julia a rămas o figură importantă în presa internațională. Popularitatea sa a crescut, iar acum vedete se bucură de aprecierea pe care și-a dorit-o. De cele mai multe ori surprinde cu ținutele nonconformiste pe care le alege. De această dată diva a uimit cu un look complet natural.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a fost fotografiată fără machiaj

Admiratorii actriței Julia Fox știu că aceasta apare rareori fără machiaj. Diva este adepta unui machiaj pe care obișnuiește să-l facă singură, iar de cele mai multe ori se evidențiază printr-un eyeliner strident. De data aceasta, Julia nu a mai avut timp să se pregătească și a preferat să iasă din casă c un look natural.

Vezi mai multe imagini cu Julia Fox în Galeria Foto!

Julia Fox într-un tricou negru și o pereche de pantaloni scurți a fost fotografiată fără machiaj în New York
Actrița în vârstă de 32 de ani a fost surprinsă fără machiaj / Profimedia Images

Actrița în vârstă de 32 de ani a fost surprinsă purtând un tricou negru și larg. Aceasta a optat și pentru o pereche scurtă de pantaloni în partea de jos. Pe tot parcursul plimbării, Julia a fost distrasă de telefonul său. Însă paparazzi nu au scăpat-o din priviri și au pozat-o din toate unghiurile.

Reclamă

Astfel, Julia Fox a fost fotografiată fără machiaj pe străzile din New York. Vedeta se bucură de un ten fără imperfecțiuni.

Deși nu și-a dezvăluit rutina de îngrijire, de-a lungul timpului a povestit pe rețelele sociale despre abordarea simplă și minimalistă pe care o preferă când vine vorba de produsele pe care le folosește. Fanii au remarcat că diva și-a decolorat complet strâncenele, în timp ce vedeta s-a bucurat de plimbare.

Rămâne de văzut dacă diva va face publică în viitor rutina sa de îngrijire a tenului. De altfel, multe vedete internaționale obișnuiesc să împărtășească secretele unui ten perfect cu fanii lor de pe internet.

Reclamă

Julia Fox a postat un tutorial cu machiajul său emblematic

Deși Julia Fox a fost fotografiată fără machiaj, admiratorii acesteia știu că este o împătimită a produselor de înfrumusețare. Diva este în general deschisă față de comunitata sa din mediu online și obișnuiește să posteze pe rețelele sociale tutorial cu modul în care își confecționează ținutele, sau machiajul pe care și-l realizează.

Imaginea sa a devenit iconică printre fanii de pe rețelele sociale. În descrierea unui tutorial postat recent pe Instagram aceasta le-a mulțumit fanilor pentru susținerea arătată de-a lungul timpului.

”Am făcut acest material pentru voi, dragilor. Am vrut să vă arăt cum reușesc să-mi realizez acel machiaj al ochilor de vulpe. Ador să folosesc produsele de machiaj, dar trebuie să fiu atentă la cum e folosesc. Nu-mi dau seama dacă se vede pe cameră, dar am rozacee.”

Admiratorii au urmărit cu atenție tutorialu, apoi au felicitat-o pe Julia în secțiunea de comentarii. Vedete a petrecut mai bine de un sfert de oră în fața camerei pentru a le arăta fanilor modul în care reușește să-și obțină machiajul emblematic. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×