Reclamă

Julia Fox a avut o apariție rară într-o rochie neagră. Actrița a atras privirile tuturor pe covorul roșu

Julia Fox a avut o apariție rară la Independent Spirit Awards. Fosta iubită a lui Kanye West a optat pentru o rochie neagră care i-a pus în valoare silueta de invidiat. Actrița în vârstă de 32 de ani a atras privirile tuturor atunci când a pășit pe covorul roșu din Santa Monica.

Publicat: 8 martie 2022, 7:54

Julia Fox știe cum să se facă remarcată. Deși a trecut recent printr-o despărțire, diva nu pare să dea curs zvonurilor care apar în presa internațională. Recent a declarat că relația avută cu Kanye West i-a deschis multe oportunități în lumea modei. De altfel, în ultimele săptămâni aceasta a defilat în ținute extrem de sexy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a avut o apariție rară la Independent Spirit Awards

Actrița în vârstă de 32 de ani și-a făcut apariția pe covorul roșu la Independent Spirit Awards. Cu puțin timp înainte de a ajunge fotografii au surprins-o camuflată din cap până-n picioare. Vedeta a încercat să-și ascundă rochia pentru a avea un impact mult mai mare la marele eveniment.

Vezi mai multe imagini cu Julia Fox în Galeria Foto!

Julia Fox în timp ce pozează într-o rochie neagră care i-a lăsat la vedere părțile intime la Independet Spirit Awards
În ciuda temperaturilor scăzute, Julia a încins atmosfera cu o rochie neagră care i-a lăsat la vedere părțile intime / Profimedia Images

Fanii au așteptat cu nerăbdare să vadă ce ținută a ales de această dată Fox. În ciuda temperaturilor scăzute, Julia a încins atmosfera cu o rochie neagră care i-a lăsat la vedere părțile intime. Modelul a ales o ținută excentrică. În partea de sus, rochia i-a lăsat la vedere sutienul negru, în timp ce în partea de jos o parte a rochiei i-a lăsat la vedere o parte din posteriorul tonifiat.

Reclamă

Actrița s-a bucurat de atenția primită și a pozat din toate unghiurile. Nici machiajul nu a fost unul ales la întâmplare. Julia a optat pentru un eyeliner prominent care să-i scoată în evidență ochii. Nu este prima dată când vedeta adoptă acest look.

Aceasta a mai fost pozată cu un machiaj asemănător la întâlnirile pe care le avea cu fostul său iubit, Kanye West. După ce diva internațională și-a impresionat publicul cu ținutele purtate la Săptămâna Modei de la Paris, aceasta a decis că este timpul să ofere o nouă lecție de stil la Independent Spirit Awards. 

Ce spune Julia Fox despre fosta relație cu Kanye West

Reclamă

Julia Fox a avut o apariție rară la revista The New York Times. Aceasta a oferit mai multe detalii despre relația pe care a avut-o cu Kanye West. Actrița a declarat că în perioada în care s-a văzut cu artistul internațional a slăbit aproape șapte kilograme. Programul încărcat a făcut-o pe vedetă să nu mai fie la fel de atentă la sănătatea sa.

Julia a spus că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a menține relația cu rapperul. Cu toate acestea, programul aglomerat al amândurora a dus în cele din urmă la ruperea relației. Julia nu regretă o clipă relația avută și spune că fostul iubit i-a deschis multe uși în ceea ce privește industria modei.

Julia Fox, fotografiată în tmp ce iese dintr-un restaurant cu Kanye West
Julia Fox a intrat recent în atenția presei după ce a fost văzută luând cine cu Kanye West / Profimedia Images

”Pot să spun că fiind în jurul lui Kanye a fost pentru mine un fel de lovitură a ceea ce înseamnă să fii foarte faimos. M-am străduit mult să fac lucrurile să meargă. În ansamblu această experiență a fost uimitoare pentru mine, în special în industria modei. Cu toate acestea, Kanye u este cel mai interesant lucru care mi s-a întâmplat în această viață”

Actrița i-a multumit fostului iubit pentru expunerea pe care a primit-o de-a lungul relației lor. Julia Fox le-a promis fanilor că este neschimbată și că ”faima” nu îi va schimba cu nimic atitudinea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×