Reclamă

Julia Fox a purtat o pereche de blugi cu talie joasă. Actrița și-a expus silueta într-o ținută excentrică

Julia Fox a purtat o pereche de blugi cu talie joasă pe străzile din Los Angeles. Actrița în vârstă de 32 de ani și-a expus complet silueta într-o ținută excentrică. Imaginile cu ea s-au bucurat de sute de aprecieri pe rețelele sociale. Vedeta internațională a postat chiar ea însăși câteva fotografii pe contul personal.

Publicat: 19 martie 2022, 6:49

Julia Fox a atras din nou atenția tuturor celor din jur cu alegerile sale vestimentare. Vedeta a devenit deja cunoscută pentru ținutele extravagante cu care se afișează deseori în public. Fosta iubită a lui Kanye West a purtat cu mândrie o ținută pe care a creat-o ea însăși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a purtat o pereche de blugi cu talie joasă

Julia Fox se declară a fi o persoană pasionată de modă. Actrița a decis să se afișeze într-o ținută care este creație proprie. Fotografii au profitat de situație pentru a o poza pe divă din toate unghiurile. Actrița în vârstă de 32 de ani și-a făcut apariția într-o pereche de blugi cu talie joasă.

Vezi mai multe imagini cu Julia Fox în Galeria Foto!

Julia Fox a purtat o pereche de blugi cu talie joasă pe străzile din Los Angeles
Julia este deja cunoscută printre admiratorii săi pentru pantalonii cu talie joasă / Profimedia Images

În partea de sus, bustul generos i-a fost acoperit cu o fâșie subțire care a fost cândva talia blugilor să. Vedeta internațională a postat câteva imagini pe contul său personal de Instagram alături de un mesaj pentru fani.

Reclamă

”Vă voi posta curând un tutorial cu privire la modul în care puteți obține acești pantaloni. Am făcut singură și top-ul însă nu am înregistrat acest lucru. Nu am crezut o secundă că această idee o să funcționeze.”

Câteva ore mai târziu, actrița s-a ținut de promisiune și a postat pe internet un tutorial pentru admiratorii săi. Cizmele Alexander Wang au fost estimate la valoarea de 950 de dolari. Geanta vedetei, pe de altă parte, costă 595 de dolari, scrie publicația Page Six.

Julia este deja cunoscută printre admiratorii săi pentru pantalonii cu talie joasă. Fanii i-au apreciat creația și au felicitat-o pentru silueta de invidiat în secțiunea de comentarii.

Reclamă

Julia Fox a distribuit pe rețele sociale un tutorial pentru machiajul său

Julia Fox este în general foarte deschisă față de admiratorii săi.recent aceasta a distribuit un tutorial despre modul în care și-a confecționat ținuta purtată pe străzile din Los Angeles.

Totodată, aceasta a împărtășit cu admiratorii din mediul online modul în care își realizează machiajul care a devenit iconic pentre vedeta internațională. În descrierea videoclipului Julia le-a mulțumit fanilor săi pentru vizionare.

”Am făcut un tutorial pentru voi, dragilor. Am vrut să vă artă modul în care reușesc să realizez acești ochi de vulpe. Vă rog să nu judecați calitatea acestui video.”

Fanii au felicitat-o pe vedetă în secțiunea de comentarii pentru machiajul îndrăzneț. Aproape 1.2 milioane de persoane au putut să-i admire machiajul actriței. Vedeta a petrecut 16 minute în fața camerei pentru a le arăta admiratorilor toți pașii necesari pentru a obține machiajul său special.

”Ador să folosesc produsele de machiaj. Când vine vorba de blush trebuie să fiu foarte atentă. Nu știu dacă se vede pe cameră, dar am deja rozacee, motiv pentru care trebuie să fiu atentă cu modul în care le folosesc. Anterior machiajului, Julia și-a lăsat la vedere frumusețea tenului natural. Diva se bucură de un ten perfect, fără imperfecțiuni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
4
Olivia Culpo într-o fotografie portret într-o rochie cu decolteu amplu
Divertisment
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o. Vedeta a fost invitată la petrecerea Bulgari Studio din...
5
Jennifer Lopez, în lacrimi, la o emisiune TV
Divertisment
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Acum s-a aflat cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele pentru separarea oficială chiar în ziua în...
PARTENERI
×