Reclamă

Rutina de îngrijire a lui Rebel Wilson. Secretul din spatele tenului perfect

În ultima vreme Rebel Wilson a trecut printr-o transformare uimitoare. Actrița a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme, iar acum se concentrează tot mai mult asupra aspectului său fizic. Actrița a numit anul 2020 ”anul sănătății” și a încercat să-și schimbe complet stilul de viață. Vedeta le-a oferit fanilor săi câteva sfaturi pe care aceasta le urmează în ultima vreme. Rutina de îngrijire a lui Rebel Wilson nu mai este un secret. Actrița a decis să le ofere admiratorilor câteva ponturi pentru a avea un ten fără imperfecțiuni.

Publicat: 5 octombrie 2021, 7:15

Rebel Wilson a început o călătorie uimitoare. Vedeta și-a dorit foarte mult să-și schimbe stilul de viață. Aceasta se gândește la posibilitatea de a avea copiii și vrea să fie o mamă sănătoasă. Efectele noului său stil de viață s-au făcut rapid remarcate. Nu doar asupra fizicului. Rebel a adoptat multe obiceiuri sănătoase în călătoria sa, iar în prezent radiază de fericire. Kilogramele în plus au început să dispară, iar tenul ei pare mai frumos ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rutina de îngrijire a lui Rebel Wilson

Actrița Rebel Wilson se află mai tot timpul în lumina reflectoarelor. Aceasta trebuie să acorde o atenție deosebită tenului său, mai ales că îl expune deseori machiajelor încărcate. Dacă în trecut aceasta nu acorda o atenție deosebită produselor pe care le folosește, recent Rebel Wilson le-a dezvăluit fanilor săi secretul pentru care tenul său arată mai bine ca niciodată.

Deși nu folosește foarte multe produse, rutina de îngrijire a lui Rebel Wilson este alcătuită în așa fel încât să ofere cele mai bune rezultate în doar câțiva pași simpli.

Actrița le-a dezvăluit fanilor că își începe rutina prin curățarea tenului. Recent, vedeta a descoperit produsele din coreea pe care a ajuns să le îndrăgească.

Reclamă

De-a lungul timpului a încercat să umreze câțiv apași esențiali din rutina de îngrijire coreeană. Rebel le-a mărturisit fanilor că după terminarea rutinei pentru îngrijirea feței, aceasta își face deseori masaj cu ajutorul unei role de jad.

Masajul facial îți oferă o senzație foarte plăcută. Recent am descoperit cât de relexant este să porți o mască facială. Am purtat multe măști faciale coreene în ultima vreme. Nu știu cum reușesc acești oameni, dar coreeni știu foarte bine cum să se facă renumiți în industria produselor de îngrijire a tenului.

– Rebel Wilson

Rutina de îngrijire a lui Rebel Wilson include pașii generali de curățare și hidratare. Ultimul produs pe care îl aplică pe ten este protecția solară cu factor 50. Vedeta a crescut în Australia și a declarat că este obișnuită de mică să aplice un SPF cu un factor ridicat.

Reclamă

Tenul vedetei arată din ce în ce mai bine în ultima vreme. Acest lucru se datorează rutinei pe care Rebel Wilson a adoptat-o și pe care a început să o trateze cu seriozitate. În ultimul an vedeta s-a aflat într-o călătorie specială de transformare.

Cum își menține Rebel Wilson tenul fără imperfecțiuni

Rutina de îngrijire a lui Rebel Wilson a fost alcătuită de actriță alături de un medic dermatolog. Aceasta și-a sfătuit fanii să consulte un medic înainte de a decide ce este mai bine pentru tenul lor. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, actrița a povestit și despre procedurile pe care le realizează pentru a-și menține tenul fără imperfecțiuni.

Conform declarațiilor sale, Rebel a mărturisit că apelează la proceduri laser pentru a diminua petele pigmentare. Chiar dacă este o procedură mai costisitoare, Rebel este de părere că merită toți banii și că este o adevărată investiție. Vedeta este de părere că pielea sa răspunde foarte bine la tratamentele cu laser, motiv pentru care a decis să înceapă aceste proceduri.

Iubesc tratamentul cu laser. Pielea mea răspunde foarte bine la acesta. Nu am nevoie de mai mult de o ședință pe an, mai mult pentru întreținere și pentru a îndepărta problemele cauzate de expunerea la soare. Cred că este o investiție foarte bună.

– Rebel Wilson

Actrița a mai vorbit despre cât de importantă este crema de protecție solară în rutina sa zilnică. Vedeta le-a atras atenția fanilor cu privire la problemele cauzate de expunerea la soare fără SPF. Aceasta a vorbit despre posibilitatea apariției cancerului de piele. La fel ca sfaturile oferite de Jennifer Lopez, Rebel Wilson și-a încurajat fanii să folosească zilnic protecție solară cu un factor ridicat.

Ce rutină folosește Rebel Wilson pentru îngrijirea părului

Rutina de îngrijire a lui Rebel Wilson nu se termină aici. Vedeta le-a povestit fanilor săi cum reușește să-și mențină părul sănătos. De-a lungul timpului, părul său a fost supus mai multor procese chimice și fizice. Vedeta și-a vopsit de mai multe ori părul, iar meseria de actriță o obligă să-l coafeze aproape zilnic.

Pentru a nu-și degrada complet podoaba capilară, Rebel Wilson apelează la suplimente cu vitamina C și E. După un consult cu medicul său, Rebel Wilson a ajuns la concluzia că este momentul să ia câteva suplimente de vitamine. Aceasta le folosește atât pentru regenerarea părului, cât și pentru regenerarea unghiilor.

Suplimentele recomandate de medicul său conțin biotină, keratină, vitamina C și E. Rebel este foarte atentă cu produsele de îngrijire pe care le folosește și încearcă să-și protejeze părul de fiecare dată.

Vedeta folosește deseori protecție termică înainte de a-și stiliza coafura. Rebel Wilson și-a sfătuit fanii să fie foarte atenți cu privire la îngrijirea pe care o acordă părului lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×