Reclamă

Rutina de îngrijire a Angelinei Jolie. 7 pași simpli pentru un ten fără imprefecțiuni

Rutina de îngrijire a Angelinei Jolie are la bază naturalețea și simplitatea. Actrița este recunoscută pentru frumusețea sa. Totuși, puțini știu că Angelina nu este adepta intervențiilor chirurgicale sau a produselor de machiaj în exces. Actrița încurajează femeile să se iubească așa cum sunt și să păstreze un look cât mai natural.

Publicat: 30 iulie 2021, 7:12

Se știe că frumusețea vine din interior. Se pare că Angelina Jolie are o părere asemănătoare despre acest citat celebru. Actrița este impresionată de oamenii care își îmbrățișează trăsăturile naturale și încearcă să-și urmeze propriile sfaturi. Când vine vorba de îngrijirea tenului, Angelina știe că puțin este întotdeuna mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rutina de îngrijire a Angelinei Jolie

Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase actrițe din întreaga lume. Aceasta este extrem de apreciată pentru frumusețea sa naturală.

Puțini știu faptul că Angelina are câteva reguli simple de la care nu se abate când vine vorba de îngrijirea tenului său. Descoperă șapte pași simpli pe care Angelina îi urmează pentru a avea parte de un ten luminos și fără imperfecțiuni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie, la masă, la Critics' Choice Awards, în 2018, în timp ce ascultă un discurs
Angelina Jolie a fost văzută din nou în New York, în timp ce se bucură de o călătorie prelungită pe Coasta de Est / Getty Images
Reclamă

Alege un medic dermatolog potrivit pentru tine

Rutina de îngrijire a Angelinei Jolie a început să se formeze pentru actriță încă de la o vârstă foarte fragedă. Aceasta a mers să vadă pentru prima dată un medic dermatolog încă de la vârsta de 11 ani. Aceasta a ajuns la medic după ce s-a ales cu o cicatrice pe care și-a dorit să o trateze. Mama sa a fost cea care a încurajat-o să viziteze un medic specialist.

Am exact același medic dermatolog încă de la vârsta de 11 ani, numele său este Rhonda Rand.

– Angelina Jolie

Reclamă

Angelina a dezvoltat o relație foarte strânsă cu medicul său dermatolog. Conform declarațiilor artistei este foarte important să găsești un medic care să rezoneze cu principiile tale de viață. Fiind o femeie care nu folosește foarte multe produse de machiaj, pentru Angelina a fost extrem de important să aibă un medic care să îmbrățișeze un look cât mai natural.

Folosește întotdeauna protecție solară

Crema de protecție solară este un produs care nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a oricărei femei. Angelina a purtat întotdeauna o cremă cu un factor de protecție ridicat și a încercat mereu să-i încurajeze pe cei din jur să-i urmeze exemplul. Medicul dermatolog care se ocupă de îngrijirea tenului Angelinei a declarat în trecut că actrița folosește cu strictețe SPF-ul.

Știe că soarele nu este bun în general pentru ten și piele. Se protejează întotdeauna folosind crema de protecție solară. De cele mai multe ori poartă multe pălării și are grijă să se hidrateze.

Rhonda Rand

Crema de protecție solară este un ingredient cheie pentru un ten luminos, fără imperfecțiuni. Beneficiile utilizării acestui produs sunt nenumărate, iar femeile ar trebui să nu uite niciodată de aplicarea unui SPF rezistent.

Alege un machiaj echilibrat

Rutina de îngrijire a Angelinei Jolie este una cu adevărat echilibrată. Pe lângă produsele de îngrijire pe care le folosește, actrița ar grijă să nu facă exces de produsele de machiaj.Fiind o persoană publică este nevoită de multe ori să-și încarce tenul cu tot felul de produse cosmetice. Cu toate acestea, Angelina spune că încearcă întotdeauna să găsească un echilibru și în tehnica de aplicare a machiajului.

Ori îmi machiez zona ochilor, ori port un ruj roșu. Trăsăturile mele sunt destul de proeminente, un machiaj complet pe întreaga față ar fi prea mult pentru mine.

– Angelina Jolie

Angelina nu se teme să-și facă singură machiajul. Atunci când nu este pe mâna profesioniștilor, actrița se descurcă cu ce are la îndemână. De-a lungul timpului Angelina a învățat strictul necesar pentru a-și putea realiza singură machiajul de care are nevoie.

Nu face multe tratamente

Angelina Jolie are cu siguranță unele dintre cele mai frumoase trăsături. Deși mulți au crezut că actrița a apelat la medicii esteticieni, Angelina spune că nu este adepta intervențiilor chirurgicale.

Nu mi-am făcut nicio operație și nici nu cred că voi face.

– Angelina Jolie

Actrița este mulțumită cu felul în care arată și nu simte nevoie unei îmbunătățiri. În plus, ea nu judecă alegerile nimănui și este deschisă față de oamenii care aleg să apeleze la esteticieni. De-a lungul timpului Angelia a mărturisit că a apelat la un singur tip de tratament cu laser pentru petele pigmentate care i-au apărut pe față în urma sarcinii cu gemenii săi.

Este minimalistă

Doctorul dermatolog Rand a oferit mai multe explicații cu privire la rutina de îngrijire a Angeline Jolie. Aceasta spune că Angelina nu folosește machiajul decât atunci când este imperioasă nevoie.

În viața de zi cu zi, Angelina preferă să nu poarte produse cosmetice de machiaj  pentru a nu-și încărca tenul. În plus, atunci când participă la un eveniment și trebuie să poarte produse de machiaj, Angelina are grijă să nu omită niciodată curățarea perfectă a tenului și hidratarea acestuia.

Preferă o rutină simplă și rapidă

Pe lângă genele frumoase pe care le-a primit de la părinții săi, Angelina are în trusa sa de îngrijire a tenului și câteva produse pe care le folosește cu regularitate. Conform medicului dermatolog care se ocupă de tenul actriței, Angelina folosește întotdeauna un cleanser blând pentru ten sensibil.

Următorul pas este aplicarea unei creme hidratante, dar și a unei creme cu factor de protecție solară. Pe lângă aceste trei produse, actrița folosește uneori și produse antioxidante pentru a-și lumina tenul. Medicul său dermatolog este de părere că primele trei produse, de curățare, hidratare și protecție împotriva soarelui sunt tot ce trebuie pentru orice femeie.

Are propria definiție asupra frumuseții

Rutina de îngrijire a Angelinei Jolie are la bază câteva principii simple. Echilibrul este esențial pentru actriță, însă la fel de mult cântărește și acceptarea propriei frumuseți. Angelina a fost întotdeauna atrasă de oamenii care știu să-și îmbrățișeze frumusețea naturală.

Mereu m-au impresionat oamenii unici, diferiți, cei care sunt ei înșiși.

– Angelina Jolie

Filosofia actriței se remarcă și în rutina sa de îngrijire. Angelina folosește câteva produse de îngrijire a tenului, evită machiajul în exces și este adepta unui look simplu și natural. Chia unei rutini de îngrijire a tenului este simplitatea și naturalețea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×