Reclamă

Angelina Jolie a luat cina cu The Weekend. Cum au fost fotografiați cei doi împreună

Angelina Jolie a luat cina cu artistul The Weekend în Los Angeles. Cei doi nu s-au mai ferit de camerele de fotografiat și chiar le-au făcut cu mâna fotografilor. Abel Tesfaye, cunoscut în lumea muzicii drept The Weeknd  a fost surprins în compania fruoasei actrițe în timp ce au luat cina la un restaurant de lux.

Publicat: 9 iulie 2021, 7:28

Atunci când doi oameni atât de cunoscutți în lumea internațională sunt văzuți împreună, zvonurile încep să circule rapid. Mai ales că frumoasa Jolie trece printr-o perioadă destul de tumultoasă din cauza divorțului de fostul soț Brad Pitt. Fanii adevărați ai artistului știu deja că acesta are o admirație deosebită pentru frumoasa Angelina Jolie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a luat cina cu The Weekend

Publicația Page Six a confirmat faptul că Angelina a luat cina împreună cu artistul The Weekend în Los Angeles. Cei doi s-au bucurat de o masă împreună la un restaurant cu specific italienesc de lux.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cântărețul The Weekend mergând pe stradă într-o ținută casual după ce a luat cina cu Angelina
The Weekend s-a întâlnit cu Angelina Jolie la un restaurant cu specific italienesc / Profimedia Images

Perechea a fost surprinsă în timp ce părăsea restaurantul. Fotografii au notat totuși faptul că cei doi au ales să iasă pe rând. Conform publicației Yahoo Life, cina a durat câteva ore bune, semn că atât Jolie cât și The Weekend s-au simțit foarte bine unul în compania celuilalt.

Reclamă

Fanii artistului The Weekend au fost foarte încântați să vadă aceste imagini. Artistul are o admirație specială pentru Jolie, iar acest lucru l-a dezvăluit chiar el.

Într-una din melodiile sale de pe albumul Starboy, cântărețul face referire la buzele frumoasei Angelina Jolie. Cu toate acestea, publicația People este de părere că întâlnirea dintre cei doi a fost una mai degrabă business, decât una rmantică.

Angelina Jolie a luat cina cu The Weekend, însă cei doi se știu de mai mult timp și împărtășesc deja o prietenie frumoasă. În plus una din fiicele Angeline Jolie este din Eiopia, statul de unde provin și părinții artistului The Weekend.

Reclamă

Chiar dacă niciunul din cei doi artiști nu se află în prezent în nicio relație, sursele spun că între ei ar putea fi ai degrabă o relație de prietenie, decât una de iubire. Rămâne de văzut dacă frumoasa Angelina Jolie își va căuta dragostea în brațele artistului renumit.

Tatuajul Angeline Jolie, un mesaj subtil pentru Brad Pitt

Angelina Jolie a luat cina cu The Weekend și a purtat o ținută cu totul deosebită pentru artită. Deși s-a aflat în Los Angeles unde temperaturile sunt destul de ridicate în această perioadă, frumoasa actriță și-a făcut apariția purtând un trench cu o semnificație aparte.

Actrița Angelina Jolie într-un palton bej și purtând mască de protecție în timp ce părăsea un restaorant italienesc din Los Angeles
Angelina Jolie și The Weekend au o relație de prietenie frumoasă / Profimedia Images

Aceasta a mai purtat paltonul bej în trecut atunci când a fost surprinsă după ce și-a făcut un tatuaj nou. Angelina a vorbit despre semnificația tatuajului la începutul acestui an când a explicat de ce a luat această decizie.

Textul în italiană, „eppur si mouve” care în traducere liberă înseamnă „și totuși se mișcă”, face parte dintr-un fragment citat de către Galilei Galilei. După ce Bradd Pitt a câștigat custodia copiilor, actrița și-a lăsat tot mai des la vedere acest tatuaj. Mai mult, Angelina Jolie a luat cina între timp cu artistul The Weekend, dar a avut întrevederi și cu fostul soț, Johnny Miller.

Deși Jolie este cea care a cerut divorțul, lucurile nu par să meargă într-o direcție bună pentru ea. Este hotărâtă să conteste decizia judecătorilor în instanță și să ducă bătălia pentru custodia copiilor mai departe. Rămâne de văzut dacă deznodământul va fi unul favorabil pentru ea. Până atunci, pare că se relaxează în compania prietenilor săi apropiați, precum The Weekend.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×