Reclamă

Jennifer Lopez a avut parte de un accident vestimentar. Ce au reușit să surprindă fotografii atunci când a apărut la balconul unui hotel din Miami

Jennifer Lopez a avut parte de un accident vestimentar. Vedeta a fost surprinsă la balconul unui hotel din Miami. Aceasta încerca să-și facă rutina de exerciții fizice, însă bluza i-a jucat feste și i-a lăsat la vedere bustul generos. Fotografii nu au putut rata momentul, iar imaginile cu vedeta latino au ajuns virale pe internet.

Publicat: 16 octombrie 2022, 7:30

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au aflat pentru mai multe zile în Miami. Cei doi au luat parte la celebrarea vieții lui J.R Ridinger, care s-a stins din viață la sfârșitul lunii august a anului acesta. Jennifer i-a fost alături prietenei sale, Loren Ridinger, care a rămas văduvă după o căsnicie de mai bine de trei decenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a avut parte de un accident vestimentar

Jennifer Lopez și soțul său s-au aflat printre invitații de la petrecerea găzduită de Loren Ridinger în cinstea regretatului său soț, J.R Ridinger. Alături de JLo și familia sa s-au aflat și alte nume sonore printre care Alicia Keys, Kim Kardashian, Jamie Foxx și Ja Rule.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și-a lăsat la vedere bustul generos
Jennifer încerca să-și facă rutina de exerciții fizice, însă bluza i-a jucat feste și i-a lăsat la vedere bustul generos / Profimedia Images

Lopez a postat un mesaj emoționant de susținere pentru prietena sa, Loren. Totodată aceasta i-a adus un tribut mogulului de 63 de ani care s-a stins din viață în timp ce se afla pe un iaht, în Croația. La petrecerea dată în memoria sa, JLo și alți artiști au cântat pentru invitații prezenți. După petrecere aceasta s-a retras alături de Ben în camera de hotel pe care au închiriat-o în Miami.

Reclamă

Paparazzi au urmărit-o pe divă la fiecare pas. Acela a fost momentul în care au remarcat faptul că Jennifer Lopez a avut parte de un accident vestimentar. Diva a purtat un crop top care i-a lăsat la vedere bustul generos.

Se pare că vedeta latino a renunțat la sutien, dar acest lucru a pus-o și mai mult în dificultate. Când și-a dat seama că bustul îi este expus aceasta a încercat să tragă repede de bluza în nuanțe de roz pudrat. Momentul a ajuns viral pe internet, iar fanii au reacționat în secțiunile de comentarii de pe platformele de socializare.

La scurt timp după ce diva a fost pozată, aceasta s-a îndreptat la aeroport cu soțul său. Apropiații spun că Ben Affleck și soția sa se ceartă destul de des în ultima vreme. Noi informații despre căsnicia celor doi au început să circule din nou în presă.

Reclamă

Ben Affleck a fost ușurat că s-a întors din călătoria din Miami

Paparazzi sun tot timpul pe urmele celor doi soți. După călătoria din Miami aceștia s-au întors acasă cu un avion privat. Affleck și JLo sunt căsătoriți de mai bine de trei luni, iar lucrurile par să fie din ce în ce mai dificile pentru cei doi. JLo a fost prima care a coborât din avion, urmată mai apoi de actor.

Acesta a purtat o ținută casual, însă imaginea sa a părut destul de neîngrijită. Fotografii au remarcat imediat oboseala de pe chipul actorului. Sursele apropiate cuplului declară că Affleck și Lopez se ceartă din orice și caută constant motive de a sta departe unul de altul. De altfel, actorul nu i-a arătat niciun gest de afecțiune soției sale în aeroport.

Dacă în trecut erau de nedespărțit, acum pare că lucrurile stau complet diferit. În ciuda neînțelegerilor dintre cei doi soți, affleck continuă să fie afectuos cu copiii divei. Acesta a fost surprins în timp ce a luat-o pe Emme în brațe în aeroport. Fiica vedetei s-a bucurat să-l vadă pe tatăl său vitreg.

Sursele spun că programul aglomerat este cel care duce la apariția neînțelegerilor dintre cei doi soți. Affleck încearcă să se împartă între copii pe care îi are cu fosta soție, Jennifer Garner, cariera de succes, dar și viața de familie alături de Jennifer Lopez.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×