Reclamă

Jennifer Lopez are o coafură nouă. Cum a fost surprinsă la cumpărături alături de Violet, fiica lui Ben Affleck

Jennifer Lopez are o coafură nouă. Artista internațională a fost surprinsă la cumpărături alături de Violet. Fiica lui Ben Affleck și-a însoțit mama vitregă și a fost surprinsă distrându-se de minune alături de ea. Se pare că Lopez are o relație foarte bună cu copiii lui Ben Affleck.

Publicat: 13 septembrie 2022, 12:48 / Actualizat: 13 septembrie 2022, 18:46

De-a lungul timpului Affleck și Lopez au încercat să-și facă adolescenții să se simtă cât mai vine cu ideea relației lor. Copiii celor doi îndrăgostiți au ajuns să se cunoască și să se înțeleagă foarte bine. La nunta vedetei au luat parte atât copiii săi, cât și cei ai lui Affleck, iar rezultatul a fost unul neașteptat de plăcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez are o coafură nouă

De data aceasta Jennifer Lopez a decis să-și petreacă timpul liber alături de fiica sa vitregă, Violet. Adolescenta în vârstă de 16 ani s-a bucurat de o sesiune de cumpărături relaxantă. Aceasta a fost pozată zâmbind și glumind cu JLo.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

De la întâlnire au lipsit frații săi, Samuel și Seraphina. Nici gemenii lui JLo, Emme și Max, nu au fost văzuți de paparazzi. Pentru întâlnirea pe care au avut-o, Violet și JLo au optat pentru ținute casual.

Reclamă

Fiica lui Ben Affleck a purtat o rochie scurtă cu imprimeu floral la care a asortat o plasă de cumpărărturi din pânză. Jennifer a ales un tricou alb și p pereche de pantaloni crem. Piesa de rezistență a fost faptul că Jennifer Lopez are o coafură nouă.

Diva latino a fost surprinsă cu părul său natural, fără produse de stilizare. Este o apariție rară a vedetei. De obicei preferă să-și coafeze părul, însă de această dată a decis să-l lase natural.

Paparazzi au profitat din plin de această ocazie și au pozat-o din toate unghiurile. Jennifer nu a părut deranjată de prezența acestora.

Reclamă

Diva s-a obișnuit să se afle tot timpul în lumina reflectoarelor. Artista a fost extrem de grijulie cu fiica sa vitregă și s-a asigurat că aceasta nu este deranjată de privirile curioșilor.

Cum se înțelege Jennifer Lopez cu copiii lui Ben Affleck

Jennifer Lopez are o relație foarte bună cu adolescenții lui Affleck, spun sursele apropiate cuplului. De-a lungul timpului vedeta latino a fost fotografiată alături de soțul său și copii acestora.

Mai mult, JLo a fost văzută inclusiv cu Samuel, fiul cel mai mic al actorului. Copiii cuplului se înțeleg și ei la fel de bine între ei. Emme are o relație strânsă cu Seraphina, fiica actorului. Max și Samuel merg deseori la film împreună, iar Violet, fiica cea mai mare, preferă să-și petreacă timpul cu JLo sau Affleck.

Pentru cei doi îndrăgostiți a fost foarte important ca adolescenții să se înțeleagă între ei. JLo a declarat în trecut că nu-și dorește ca Affleck să-l înlocuiască pe tatăl biologic al copiilor săi.

Gemenii Emme și Max au fost rodul iubirii dintre Jennifer și fostul ei soț, Marc Anthony. Însă affleck și-a luat foarte bine în serios rolul de tată vitreg și este un adevărat prieten al copiilor lui Lopez. Același lucru poate fi observat și în cazul lui JLo care este surprinsă deseori în compania copiilor săi vitregi.

Diva și-a dorit foarte mult ca la nunta sa, voalul să fie dus de copiii lui Affleck și de gemenii săi. Momentul emoționant a fost surprins pe camere de paparazzi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×