Reclamă

Jennifer Lopez are o coafură nouă. Cum a fost surprinsă la cumpărături alături de Violet, fiica lui Ben Affleck

Jennifer Lopez are o coafură nouă. Artista internațională a fost surprinsă la cumpărături alături de Violet. Fiica lui Ben Affleck și-a însoțit mama vitregă și a fost surprinsă distrându-se de minune alături de ea. Se pare că Lopez are o relație foarte bună cu copiii lui Ben Affleck.

Publicat: 13 septembrie 2022, 12:48 / Actualizat: 13 septembrie 2022, 18:46

De-a lungul timpului Affleck și Lopez au încercat să-și facă adolescenții să se simtă cât mai vine cu ideea relației lor. Copiii celor doi îndrăgostiți au ajuns să se cunoască și să se înțeleagă foarte bine. La nunta vedetei au luat parte atât copiii săi, cât și cei ai lui Affleck, iar rezultatul a fost unul neașteptat de plăcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez are o coafură nouă

De data aceasta Jennifer Lopez a decis să-și petreacă timpul liber alături de fiica sa vitregă, Violet. Adolescenta în vârstă de 16 ani s-a bucurat de o sesiune de cumpărături relaxantă. Aceasta a fost pozată zâmbind și glumind cu JLo.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

De la întâlnire au lipsit frații săi, Samuel și Seraphina. Nici gemenii lui JLo, Emme și Max, nu au fost văzuți de paparazzi. Pentru întâlnirea pe care au avut-o, Violet și JLo au optat pentru ținute casual.

Reclamă

Fiica lui Ben Affleck a purtat o rochie scurtă cu imprimeu floral la care a asortat o plasă de cumpărărturi din pânză. Jennifer a ales un tricou alb și p pereche de pantaloni crem. Piesa de rezistență a fost faptul că Jennifer Lopez are o coafură nouă.

Diva latino a fost surprinsă cu părul său natural, fără produse de stilizare. Este o apariție rară a vedetei. De obicei preferă să-și coafeze părul, însă de această dată a decis să-l lase natural.

Paparazzi au profitat din plin de această ocazie și au pozat-o din toate unghiurile. Jennifer nu a părut deranjată de prezența acestora.

Reclamă

Diva s-a obișnuit să se afle tot timpul în lumina reflectoarelor. Artista a fost extrem de grijulie cu fiica sa vitregă și s-a asigurat că aceasta nu este deranjată de privirile curioșilor.

Cum se înțelege Jennifer Lopez cu copiii lui Ben Affleck

Jennifer Lopez are o relație foarte bună cu adolescenții lui Affleck, spun sursele apropiate cuplului. De-a lungul timpului vedeta latino a fost fotografiată alături de soțul său și copii acestora.

Mai mult, JLo a fost văzută inclusiv cu Samuel, fiul cel mai mic al actorului. Copiii cuplului se înțeleg și ei la fel de bine între ei. Emme are o relație strânsă cu Seraphina, fiica actorului. Max și Samuel merg deseori la film împreună, iar Violet, fiica cea mai mare, preferă să-și petreacă timpul cu JLo sau Affleck.

Pentru cei doi îndrăgostiți a fost foarte important ca adolescenții să se înțeleagă între ei. JLo a declarat în trecut că nu-și dorește ca Affleck să-l înlocuiască pe tatăl biologic al copiilor săi.

Gemenii Emme și Max au fost rodul iubirii dintre Jennifer și fostul ei soț, Marc Anthony. Însă affleck și-a luat foarte bine în serios rolul de tată vitreg și este un adevărat prieten al copiilor lui Lopez. Același lucru poate fi observat și în cazul lui JLo care este surprinsă deseori în compania copiilor săi vitregi.

Diva și-a dorit foarte mult ca la nunta sa, voalul să fie dus de copiii lui Affleck și de gemenii săi. Momentul emoționant a fost surprins pe camere de paparazzi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×