Reclamă

Jennifer Lopez are o coafură nouă. Cum a fost surprinsă la cumpărături alături de Violet, fiica lui Ben Affleck

Jennifer Lopez are o coafură nouă. Artista internațională a fost surprinsă la cumpărături alături de Violet. Fiica lui Ben Affleck și-a însoțit mama vitregă și a fost surprinsă distrându-se de minune alături de ea. Se pare că Lopez are o relație foarte bună cu copiii lui Ben Affleck.

Publicat: 13 septembrie 2022, 12:48 / Actualizat: 13 septembrie 2022, 18:46

De-a lungul timpului Affleck și Lopez au încercat să-și facă adolescenții să se simtă cât mai vine cu ideea relației lor. Copiii celor doi îndrăgostiți au ajuns să se cunoască și să se înțeleagă foarte bine. La nunta vedetei au luat parte atât copiii săi, cât și cei ai lui Affleck, iar rezultatul a fost unul neașteptat de plăcut.

Jennifer Lopez are o coafură nouă

De data aceasta Jennifer Lopez a decis să-și petreacă timpul liber alături de fiica sa vitregă, Violet. Adolescenta în vârstă de 16 ani s-a bucurat de o sesiune de cumpărături relaxantă. Aceasta a fost pozată zâmbind și glumind cu JLo.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

De la întâlnire au lipsit frații săi, Samuel și Seraphina. Nici gemenii lui JLo, Emme și Max, nu au fost văzuți de paparazzi. Pentru întâlnirea pe care au avut-o, Violet și JLo au optat pentru ținute casual.

Reclamă

Fiica lui Ben Affleck a purtat o rochie scurtă cu imprimeu floral la care a asortat o plasă de cumpărărturi din pânză. Jennifer a ales un tricou alb și p pereche de pantaloni crem. Piesa de rezistență a fost faptul că Jennifer Lopez are o coafură nouă.

Diva latino a fost surprinsă cu părul său natural, fără produse de stilizare. Este o apariție rară a vedetei. De obicei preferă să-și coafeze părul, însă de această dată a decis să-l lase natural.

Paparazzi au profitat din plin de această ocazie și au pozat-o din toate unghiurile. Jennifer nu a părut deranjată de prezența acestora.

Reclamă

Diva s-a obișnuit să se afle tot timpul în lumina reflectoarelor. Artista a fost extrem de grijulie cu fiica sa vitregă și s-a asigurat că aceasta nu este deranjată de privirile curioșilor.

Cum se înțelege Jennifer Lopez cu copiii lui Ben Affleck

Jennifer Lopez are o relație foarte bună cu adolescenții lui Affleck, spun sursele apropiate cuplului. De-a lungul timpului vedeta latino a fost fotografiată alături de soțul său și copii acestora.

Mai mult, JLo a fost văzută inclusiv cu Samuel, fiul cel mai mic al actorului. Copiii cuplului se înțeleg și ei la fel de bine între ei. Emme are o relație strânsă cu Seraphina, fiica actorului. Max și Samuel merg deseori la film împreună, iar Violet, fiica cea mai mare, preferă să-și petreacă timpul cu JLo sau Affleck.

Pentru cei doi îndrăgostiți a fost foarte important ca adolescenții să se înțeleagă între ei. JLo a declarat în trecut că nu-și dorește ca Affleck să-l înlocuiască pe tatăl biologic al copiilor săi.

Gemenii Emme și Max au fost rodul iubirii dintre Jennifer și fostul ei soț, Marc Anthony. Însă affleck și-a luat foarte bine în serios rolul de tată vitreg și este un adevărat prieten al copiilor lui Lopez. Același lucru poate fi observat și în cazul lui JLo care este surprinsă deseori în compania copiilor săi vitregi.

Diva și-a dorit foarte mult ca la nunta sa, voalul să fie dus de copiii lui Affleck și de gemenii săi. Momentul emoționant a fost surprins pe camere de paparazzi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
3
O femeie frumoasă care a cerut să primească una din principalele coafuri care te întineresc
Frumusețe
Coafuri care te întineresc. Ce trucuri folosesc specialiștii în frumusețe
Coafura pe care o alegi îți poate schimba imediat imaginea. Dacă nu ești atentă îți poți adăuga singură ani în plus. Totuși, dacă faci alegerea potrivită poți avea un aspect mai tineresc cu ajutorul...
4
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
5
Meghan Markle și Prințul Harry în timp ce se țin de mână în fața unui avion după ce au aterizat în Australia, în cadrul unei vizite oficiale din 2018
Divertisment
Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito. Unde urmează să se mute familia Prințului Harry
Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de o ședere prelungită în Europa. Aceștia au luat parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și au fost alături de membrii Familiei Regale în momentele...
PARTENERI
×