Reclamă

JLo a dezvăluit că Ben Affleck a citat din propriul film în timpul discursului de nuntă: „Acesta este raiul”

JLo a dezvăluit că Ben Affleck a citat din propriul film în timpul discursului de nuntă. Actorul a folosit una dintre replicile ei preferate pe care le-a scris într-un film pe care l-a și regizat, numit <Live By Night>: „A spus-o și în noaptea nunții noastre în discursul său și m-am gândit… cât de perfect”.

Publicat: 2 septembrie 2022, 11:26

Ben Affleck a scos un citat din propriul film în timpul nunții cu Jennifer Lopez. În buletinul ei "On the JLo", Lopez a împărtășit detalii intime și fotografii de la nunta lor din Georgia. Ea a mărturisit inclusiv că Affleck a citat unul dintre propriile sale filme în timpul jurământului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo a dezvăluit că Ben Affleck a citat din propriul film

„Acesta este raiul. Chiar aici. Suntem în el acum”. Aceasta este una dintre replicile mele preferate pe care Ben le-a scris dintr-un film pe care l-a regizat, numit Live By Night”, a dezvăluit Lopez. „A spus-o și în noaptea nunții noastre în discursul său și m-am gândit, cât de perfect”.

Affleck a scris, regizat, produs și jucat în filmul din 2016. Acesta e bazat pe romanul cu același nume al lui Dennis Lehane din 2012 despre un gangster notoriu, scrie ew.com.

Cântăreața și actrița a mai spus că „toți am avut o boală de stomac și ne-am recuperat mai târziu în cursul săptămânii” și „a plouat la apus în fiecare zi în acea săptămână. La ora exactă la care trebuia să înceapă ceremonia”.

Lopez, în vârstă de 53 de ani, l-a surprins pe Affleck, în vârstă de 50 de ani, în timpul ceremoniei cu Marc Cohn cântând live. Ea a spus că au discutat anterior „în această casă în urmă cu mai bine de douăzeci de ani” că melodia „True Companio” e „melodia perfectă de dragoste pentru nuntă”. În timp ce Affleck i-a spus mai târziu că a fost mișcat de spectacol, ea avea alte lucruri în minte.

Reclamă

Cum descrie Lopez momentele de la nuntă

„Ben mi-a spus că acordurile piesei și Marc Cohn l-au șocat și i-au permis să simtă felul în care ambele drumuri pe care le-am parcurs și-au găsit calea, inevitabil, inexorabil și perfect împreună” a scris ea. „Și când m-a văzut apărând în acel moment, ambele aveau un sens absolut, în timp ce incredibil de greu de crezut, ca în cel mai bun vis, în care tot ce vrei este să nu te trezești niciodată. Dar când m-am apropiat suficient de mult încât să-i văd fața, a avut același sens minunat pentru mine. Niște răni vechi s-au vindecat în acea zi și greutatea trecutului în sfârșit s-a ridicat de pe umeri. Cercul complet și deloc așa cum am plănuit. Mai bine.”

Lopez a continuat dezvăluind că ea și Affleck „au râs cu o seară înainte despre căsătorie la vârsta noastră.

Reclamă

„Amândoi fusesem căsătoriți înainte și nu mai suntem tocmai copii, dar cumva acum pare singura vârstă care are sens. .. Adevărul este că povestea fiecăruia este diferită și toți avem căile noastre. Nu există doi oameni la fel. Dar pentru noi, acesta a fost momentul perfect. Nimic nu mi s-a părut vreodată mai potrivit și am știut că în sfârșit ne înțelegem într-un fel pe care îl poți face doar atunci când înțelegi pierderea și bucuria și ești suficient de trecut prin luptă încât să nu iei niciodată lucrurile importante de la sine înțeles sau să lași neplăcerile nesemnificative ale zilei să te împiedice să îmbrățișezi fiecare moment prețios”.

Ea a adăugat: „Noaptea aceea a fost cu adevărat raiul. Cu ani în urmă, nu aveam idee că drumul de urmat va însemna să navigăm în atâtea labirinturi și să păstrăm atâtea surprize, binecuvântări. N-am fi putut fi mai fericiți. Vă doresc tuturor același fel de fericire.”

JLo a publicat o poză cu Ben Affleck și mama lui

Ben Affleck a făcut o poză cu mama sa în timpul petrecerii de nuntă cu Jennifer Lopez. Christopher Anne Boldt a fost prezentă pe 20 august alături de peste 100 de prieteni la complexul de 87 de acri al lui Ben din Georgia pentru a-și sărbători fiul și noua noră.

Într-o fotografie distribuită în ediția de joi a buletinului informativ On The JLo al lui Lopez, Boldt poate fi văzută cu brațul în jurul fiului ei mai mare, în timp ce actorul câștigător al Oscarului o săruta pe frunte. Ben, în vârstă de 50 de ani, poartă o vestă de in și pantaloni cu o cămașă albă cu nasturi.

Cu o zi înainte de ceremonie, Boldt a fost tratată la un spital local. Se pare că aceasta și-a rănit piciorul.

Fratele lui Ben, Casey, în vârstă de 47 de ani, nu a putut să participe la nunta din Georgia. Cu toate acestea, el i-a urat bun venit lui Lopez în familie într-o postare pe Instagram.

„Lucrurile bune merită să fie așteptate”, a scris el alături de o imagine a lui însuși, Ben și Lopez, în vârstă de 53 de ani, plimbându-se în Los Angeles în august 2002. „Iată răsturnări și cotituri, noi începuturi și găsirea unor noi rezervoare de dragoste veche”.

„Bine ai venit în familie. Pregătește-te pentru o disfuncție reală! Glumesc. Glumesc”, a continuat Casey. În încheierea postării, câștigătorul Oscar a scris: „Jen, ești o bijuterie. Te iubim atât de mult!!!”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×