Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat pasional la Lacul Como. Cum se distrează soții în a doua lor lună de miere

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat pasional la Lacul Como. Cei doi îndrăgostiți se află în cea de-a doua lor lună de miere. Cuplul sărbătorește în continuare în Italia după ce și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă pe data de 20 august.

Publicat: 29 august 2022, 11:53

Jennifer Lopez și Ben affleck au avut parte de o nuntă desprinsă din povești. Aceasta s-a ținut pe una din proprietățile deținute de Affleck în Georgia, proprietate estimat la valoarea de 8.9 milioane de dolari. Ceremonia emoționantă s-a încheiat cu un spectacol special de artificii. Invitații, care au fost rugați să poarte ținute albe, au fost aleși de cei doi soți cu foarte mare atenție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat pasional la Lacul Como

După ce s-au bucurat de cel mai frumos moment din viața lor alături de familie și prieteni, Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis că este momentul să sărbătorească singuri. Cei doi îndrăgostiți au ales ca destinație, pentru a doua lor lună de miere, Italia.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Afleck în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat pasional la Lacul Como
Jennifer Lopez și Ben Affleck își petrec cea de-a doua lună de miere în Italia / Profimedia Images

Fotografii i-au surprins la Lacul Como, iar mai apoi la cumpărături în Milano. Jennifer și soțul său sunt cazați la un hotel de lux de la Lacul Como, acolo unde au o priveliște romantică și se pot bucura de intimitate. În ciuda eforturilor pe care le depun pentru a sta departe de lumina reflectoarelor, cei doi nu scapă de privirile curioșilor.

Reclamă

Paparazzi sunt tot timpul pe urme lor și încearcă să îi surprindă la fiecare pas. De data aceasta, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat pasional la Lacul Como. Cei doi îndrăgostiți s-au ținut câteva minute în șir în brațe. În imagini se observă cu vedeta latino se ridică pe vârfuri pentru a ajunge să-l sărute pe soțul său. La 53 de ani, JLo pare mai fericită ca niciodată în brațele celui pe care îl iubește.

Diva nu ține cont de nimic și își exprimă iubirea public, cu sinceritate. Nici Affleck nu se lasă mai prejos. Acesta este extrem de tandru cu partenera sa și îi oferă mângâieri în în public.

Dragostea pătimașă dintre cei doi a fost documentată constant de fotografii care i-au urmărit peste tot. Deși au fost zvonuri că cei doi vor să se separe, se pare că lucrurile stau complet diferit.

Reclamă

Un videoclip de la nunta artistei a fost postat fără acordul său pe internet

Nunta artistei a fost ținută secretă. Aceasta și-a dorit să împărtășească doar anumite momente pe rețelele sociale. Recent, un videoclip de la marele eveniment ar fi fost ”furat” și ”vândut” pentru a fi publicat pe internet. Videoclipul ar fi fost vândut pentru publicația TMZ.

Declarațiile au fost făcute chiar de Jennifer care s-a arătat extrem de rănită de acest lucru. În videoclipul postat, artista apare în timp ce îi cântă iubitului său după ceremonia din Georgia. Pe contul de Twitter, artista a postat un mesaj pentru fanii ei.

”Acest videoclip a fost postat fără permisiunea mea. Punct. Nu știu cine a profitat de acest moment intim din viețile noastre. Nu știu cum s-a ajuns aici, deoarece ne-am rugat toți invitații să nu distribuie nicio imagine de la nunta noastră.”

”A fost decizia noastră ce să alegem să postăm. Tot ce am vrut să postez am pus pe OnTheJLO, asta pentru că le-am pus pentru voi fanii mei. Aceste imagini au fost furate și vândute fără permisiunea mea. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și grijă”.

În videoclip Lopez îi cântă lui Affleck care stă într-un scaun în fața ei. Momentul a fost unul intim, iar vedeta latino și-ar fi dorit ca imaginile să nu ajung în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×